Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zmrdi už neví co by vymysleli, nakonec když si budu chtít pustit rádio budu muset mít povolení, smrt hajzlům !!
  • No je zajímavé,že když truhlář prodá stůl,tak tam léta můžou sedět různí lidé,dokonce se může napodobit jiným truhlářem.Intelektuálové-lehkoživkové si vymysleli duševní vlastnictví a chtějí věc prodávat stokrát znovu.
  • Nesouhlasím s tím že se ve velkém ztahuje video hudba či programy, jsem pro aby se to řešilo.
    Ale řešit to za cenu špehování uživatelů netu, prohledáváním jejich dat na discích nebo v telefonech ... to je snad trochu silná káva.
    Není mnohem jednoduší potrestat toho kdo to na ten net dá, toho kdo to zpřístupní. Budou-li tvrdé tresty pro ty co nasdílí obsah chráněný autorským zákonem bude takových lidí méně. Méně možností = méně ztahování z netu = snížení množství opakovaného nasdílení = ...
    A další věc je můj obsah. Kdo bude dohlížet na to aby to co je moje tvorba (foto na soc.síti apod.) nebylo zneužito k účelům k nimž jsem nedal souhlas, aby někdo nezneužil amatérské tvorby která se taktéž na netu objevuje. I tito mají právo být chráněni! Ale tyto uživatele nikdo nikdy chránit nebude protože v tom nejsou peníze. A navíc tito uživatelé se ani nedozví že jejich práci někdo zneužil.
    • V mnohém souhlasím, taky bych nechtěl, aby mé dílo bylo zneužito a paděláno. Ale zatím jsem jen zákazníkem a nechápu, proč když si koupím např. PC hru (myšlen originál), jsem týrán nesmyslnými ochranami a omezeními, vždyť jsem autorům a vydavateli už zaplatil. A nevím, proč jsem označen za potenciálního piráta už při koupi harddisku, tiskárny, cédéček...
      Takže v konečném důsledku nejen s ACTA nesouhlasím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit