Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zase jedna bezpaterni kreatura co se snazi pomoci jalovych kecu zmanipulovat fakta. Osobne nikoho nemam potrebu nenavidet-pohrdam lidmi jako je pisatelka clanku, ktera je schopna pro penize udelat cokoli, ale urcite zadneho parazitujiciho cmouda nema nasackovaneho doma. Jenom plane zvani a jedine co se ji uspesne dari je nasirat vetsinu ceske spolecnosti. To ze cmoudi jsou schopni delat akorat bordel, natahovat ruce pro davky, znasilnovat, vrazdit vedi vsichni, ale presto dal vznikaji takove fekalni clanky moralne defektnich tvurcu, kteri marne doufaji, ze se jim podari alespon nekoho zmanipulovat.
  • Podle mého názoru na zákone je trestné jenom hanobení a podněcování k nenávisti k různým skupinám. Nená tam nic o jednotlivci, takže asi můžete hanobit Hitlera, ale už je trestné hanobit esesáky, gestapo, popírače holokaustu, sadistické vrahy, pedofily apod.
    Tak jsem to ze znění zákona pochopil já. A pokud to tak j, tak je to dost smutné
  • zdarec vy vymatlaní komouši, jak se vede vy bando rudých pablbů ?? *15*
    • nás v amrdólii je fajne
      • U je Ostrawak
  • Jsem nejlepší učitel nenávisti!
  • je bohužel oprávněná.Pokud pomatenci ve vedení Francie a Německa mlátí hubou o široké toleranci a přijímání další vlezlých agresivních a nevzdělatelných povalečů z Afriky, bude naše odpověď jasná.Ploty a střelba.Nikdo nepočítá s tím, že bude u lékaře v ordinaci sedět vedle zafačovaného hadráka, totéž na sociálce nebo kdekoliv na úřadě. S tím rozdílem, že já si celý život na chod těchto organizací přispívám z daní.DPH mně odírá všude.Ten vedle bude celý svůj zpackaný život jen pochtívat a brát.
    • Vše co nám sem bude zatahovat migranty je třeba vybíjet na katovských mučírnách. s bezbřehou krutostí.
  • Pokud si má mladá generace v Česku zajistit důstojnou budoucnost tak se musí včas zvednout proti zde šestadvacet roků vládnoucím vlastizrádným lumpům,kteří se díky troubovitosti obyčejného českého blba po komunistech prolhali k moci.
    • souhlas, komunisté vraťte se k moci a odpusťte *13*
  • Názorář. Ty jsi jen docela obyčejný proruský gauner a lhář.
    Do NATO tě nevtáhla ani pražská kavárna ani Havel.
    Do NATO ČR vstoupilo za vlády tvého guru Miloše Zemana. Zeman tehdy zase jednou pěkně lhal a podvedl své voliče když ke vstupu do NATo sliboval referendum.
    Neudělal ho a vstoupil.

    Ne NATO se cpe do Pobaltí. naopak. pobaltí zve NATO do země. Proč? protože zažilo desítky let ruské okupace a hrůzovlády. a o pokračování nestojí. Ruská agrese na Ukrajině je pro Putina porážkou. ukradl Krym ale tím skončil. Ostatní státy včetně Běloruska se v pudu sebezáchovy přiklánějí k NATo a EU:
    • Ale, ale Simonku, ty americký demokratku, jsi obyčejná nulička, víš a znáš hoovno a budeš nás poučovat.
      • semjona Simona kterého jsi tu vytvořil když jsi Simoně zkomolil jméno si strč
        do perdele Ruský buuzerante.

        tohle je debata,. Nulu jako jsi ty nikdo přesvědčovat nebude. Na nýmanda jako jsi ty všichni kadí a prdí *15* *15*
  • Hm, Křeaťan a spousta dalších mají pravdu. Je to čím dál tím větší hnus. Sluníčkářští kavárenští Havloidi nás dotáhli do imperialistického útočného válečného paktu NATO, z východních států vyhnali vojska SSSR a už to po nich obsazuje a ještě blíž k Rusku USA-armáda, vlezdořiťové a prospěcháři nás dotlačili pak do tragického nemožného neoperativního uskupení zvaného EU, které vyhazuje neskutečné prachy za naší práci a z našich daní, kde se dá a nám se z toho nic, ale naprosto nic nevrátí...teď nám zakáží i tzv. "Svobodu projevu", což se již mění v "Nesvobodu projevu", atd,atd. Hnus, jen hnus. Vyhlídky horší a horší!!!! Cítím, že to jednou všechno špatně skončí.....
    • Rus musel od nás odtáhnout jak spráskaný pes, i když si myslel, že to tady má na věčné časy a nikdy jinak. Je dobře, že jsme členy NATO, na to si Rus netroufne. A pokud jde o EU, budoucí USE, už před půl tisíciletím český král Jiří z Poděbrad navrhoval podobnou spolupráci zemí Evropy jako ochranu před nájezdníky z východu. Komu se stýská po rudém otroctví, může si sbalit čemodan a vperjod v vostočnyje stěpi.
      • Zatim odevsad otahl usak jak zpraskany pes
  • Článek stejně zapšklý jako Simon, bezpáteřní to osoba a místní klaun. Všichni mu mohou tvrdit, že se mýlí, ovšem to on nikdy neuzná a bude zarputile hlásat jen svou "pravdu", jako kolovrátek. Zbytečné na něj reagovat a jakkoli komentovat, holt bl..vi nevysvětlíš... *15*
  • Je to jen provokace, sluníčkáři se chtějí zviditelnit, parazitují na tom politici a pitomí pisálkové mají téma.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit