Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zapoměl pop na ruské rychlozbohatlíky, kteří také dávají na odiv své prachy a majetek všude na světě, nejen v Ruských Varech, Praze, Marjánkách a jinde. Často jsou ostatní hosté odrazování a nechtějí být ve stejném hotelu s těmi "ruskými prasaty" jak se vyjádřila jedna skupina něm.důchodců v Marjánkách po špatných predchozích zkušenostech.
  • Každá církev pracuje pro toho, kdo je u moci. Hitler, Putler, všechno jedno.
  • A zároveň jsem si nevšiml, že by tato církev parazitovala na občanech pomocí gestapa jako církve u nás
  • Pravoslavná církev i u nás odrazuje lidi od nadměrného konzumu. Myslím že u nekterých jedinců kterří neznají než Tesco a televizi, je to rozumné.

    http://www.pravoslavie.ru/

    http://www.sedmitza.ru/
  • Chléb žitný otec dobrý, pohanková kaše máti naše!!!
    • Raději být sirotek.
  • zpívající pussiny budou nuceny používat domácí kuřata *1*
    • Omyl. Ty mohou vzít roha ale co mužici ,
  • Dojde k obrovské změně, ale jen tečka - Herman - jiřík to pořád ne a ne pochopit.

    Až přijde ten pravý čas tak to udělají, vše je v běhu, rezervní měna už nebude dolar proto Bilderberg v USA tak šílí na Ukrajině i jinde ve světě. Číňané koupili jednu osminu Ukrajiny od Janukovyče, nyní skupují ve velkém obrovské množství Detroitu, ale dalších míst v USA: USA bude taková malá Čína . .Čína nejde na Sibiř, ale do USA, tečka je hlupák , nic neví. Zmocní se tam kde čeho, protože nutně nyní se potřebují zbavit dolarů, které mají a tak kupují a kupují i v Africe. To je totiž ten volný obchod , a tržní ekonomika a na to USA sami dojedu. Ještě budou vzpomínat na zlaté časy železné opony. pro ně.

    I miliardář Donald Trump už si to uvědomuje a nedávno o tom hovořil, jen zabedněnec tečka - Herman - jiřík pořád nic.
    • Ano to ví i soudruh Castro ve svém pokročilém věku, jen tečka - jiřík - Herman pořád nic.
  • Je třeba upřednostňovat svoje zemědělství a svojí průmyslovou výrobou, protože to zabezpečuje pracovní místa pro lidi, místo nezaměstnanosti a obhospodařuje to krajinu. Tím se stát nezadlužuje, protože co doveze, tím se zadluží a musí to nějak splatit, tedy vývozem něčeho jiného.

    Prostě takto to provádí demokratický kapitalistický stát Švýcarsko. Kdo tam byl, ví, že převažuje švýcarské zboží a to měrou vrchovatou, aby se nazadlužovali a dováží jen to co je na obohacení trhu. Švýcar nikdy nekoupí vejce, které má svoje z dovozu, a další produkty, jako blbý Čech a další blbové z EU, a pak žasnou jaké astronomické dluhy mají. I Železná lady jako premiérka nabádala ke koupi anglického zboží, aby se nezadlužovali, protože pak se ztrácí i pracovní místa na anglickém trhu. To je jednoduchá matematika i ekonomika, kterou blbové bez logické úvahy a ekonomického myšlení, byť studovaní nejsou schopni pochopit v praxi.

    Takže ukázka vystudovaných vysokoškolských BLBŮ.´A PRIMITIVŮ.
    Čaplin řekl na plno pravdu a hambáče od USA Mak-ráče jsou předražené , nezdravé a navíc hnusné. Zbytečně vyhozené peníze a podpora USA. Byl jsem tam jednu a stačilo, již nikdy více.
    • Já tam byl a jezdím tam dost často, ale nedokážu si představit, že by Čech koupil naše vajíčko za 5 kč, když si může koupit vajíčko za 3 kč nevim odkud. Nedávno jsem si koupil celkem drahý ( 5tis.) ale velmi kvalitní náš výrobek u drobného soukromníka. Jeden můj známý komunista který neustále nadává, že my nic nevyrobíme a že nic nemáme, že všichni nakupují to nejlevnější a nikdo nepodporuje náš trh si koupil krám z Číny. A tak to dělá u všeho, peníze samozřejmě má, žádný chudák to není. Když jsem se ho zeptal, proč koupil ten levný a proč tedy nepodpořil náš trh, tak mě řekl, že ten náš je moc drahý. A tak to dělá u všeho. Čech není Švýcar a hodně dlouho nebude, to prostě nejde srovnávat...Švýcarsko nezná komunismus.
    • Všichni lumpové,s vlastizrádcem Havlem v čele.hned o samého začátku usilovali o to dostat Česko do státního bankrotu,aby ho mohli pak zašmelit,za pořádný vejvar cizákům.Díky troubovitosti obyčejného českého blba se jim doposud toto dílo úspěšně daří.Chce to krutou revoluci a všechny lumpy,kteří se na zbídačení Česka podíleli je třeba odporážet na katovských mučírnách,co nejkrutějším způsobem.Navíc znárodnit veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.
      • Troubovitost českého blba ? Jakoby vás dobře znal.
  • Namyšlený Rus a skromnost... To je vip dne...
    *1* *1* *1* *1* *1*
  • Největší blbové v této diskusi jsou Herman a Jirka, určitě je to jeden a ten samý vypatlanec!!
    • Soudruhu náčelníku, zklidněte se a nevyšilujte . Zkuste napsat něco k věci když vás nic nenapadne ( jako zatím pořád) zkuste se s někým poradit .
      • K věci to SSáku Hermane to je, a to váš štve. Na Parlamentních listech jste také pěkně profláknutý jako Bc Jaroslav K. blb certifikovaný. a přímo z vašich blinkaček šílí jako tady. Pořád všude stejné. to je smůla, že?
        • Smůla , ČÍ ? Jo a nic mě neštve . Baví mě jak tady slintáte zlostí. Jo a mimochodem , ve Švýcarsku jste asi nikdy nebyl , nemohl byste napsat takové bláboly . Zkuste se tam někdy zajet podívat , budete otvírat oči.
    • On je tu sám a mění neustále nicky od tečky, cikán Pišta, přes NOT CSSD, čapisrala, ´Pietra, Honza, člen KSČM, aja, i ženská jména si dává jako nick, nebo Herman, Jirka - prostě blb placený topnácky z TOP O9 a toto samé provádí i na Parlamentních listech , tam nejčastěji používá nick Bc Jaroslav K. , tady také. I tam ho poznají pod každým nickem a mají ho plné zuby a blinká tam to samé co tady, dá se to prostě dohledat a i na ac 24 a zřejmě i jinde na diskusích. On je tu de facto non stop od časných ranních hodin kolem 5-6 až do 24 hodin do noci. Testovali jsme to, abychom si udělali představu what´s go.
    • Ti tě museli teda nasr.... když se tady takhle ztrapňuješ *1* *1* *1*
      • Nediv se. Soudruh náčelník StB na penzi není na odpor zvyklý. *1* *1* *1*
    • Pořád si neměň nick a postav se k tomu jako chlap. Prostě jsi dostal na zadek. To se občas stane.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit