Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nezdá se Vám divné,že za pár tisíc se zabaví třeba Karlův most? Nebo Obecní dům? Co má dělat obyčejný občan když dluží dvacet , třicet tisíc a oni mu vyberou celý byt třeba v hodnotě stopadesát nebo dvěstě tisíc.Také se divím,že ještě někdo exekutora nestřelil.
  • Exekutorské firmy jsou státem povolená lupičská banda nad kterou neexistuje kontrola. Že i v demokracii by se bezpráví stalo právem?
  • To nam exbolsevici z charty77 v roce 1989 nerekli na namestich,ze nas bude a to zakonne?! okradat exekutorsko-mafianska luza o majetek jak vlastni,tak i o narodni pamatky.
    Jako by tem *12* uz nestacilo,co zprivatizovali-tedy rozkradli!
  • Dluhy se musí platit, i když jistý politik tvrdí, že nikoli. Za normální postup považuji to, že věřitel nejdřív zašle upomínku (jedno jestli jednu nebo tři, a náklady si samozřejmě připočte k dluhu). Když dlužník nezaplatí, obrátí se věřitel na soud, který rozhodne o povinnosti zaplatit do jistého termínu a je na dlužníkovi, jestli prodá svůj majetek nebo si vypůjčí. Když nezaplatí, čeká ho vězení pro dlužníky a soud nařídí exekuci, exekutor zabaví majetek PROKAZATELNĚ patřící dlužníkovi a v HODNOTĚ dluhu plus náklady na soud a exekuci. Samozřejmě toto vše s VĚDOMÍM dlužníka.

    Pak nechápu, že se nemůže stát, že DP několik let neupomíná zaplacení pokuty a nechá náklady narůst do dvaceti i vícenásobku. Nebo že exekutoři vniknou jak loupežníci do bytu a vyloupí to co se jim líbí a co si potom jejich kamárádičkové levně koupí "v dražbě". Nebo že vyloupí byt nic netušícího člověka jenom proto, že tam prý kdysi bydlel jistý dlužník. Nebo že telefonní nebo jiná společnost "uzavře" smlouvu s nezletilým, přestože nezletilý není způsobilý k takovému právnímu úkonu, počká do dovršení jeho 18 let a pak vymáhá dluhy.
    A to v novele exekučního řádu má být údajně uvedeno, že věřitel se může obrátit přímo na exekutora a nikoli na soud. To není nic jiného než státem posvěcené loupežnictví. Za komunismu se loupež nazývala "znárodnění", nyní se tomu říká "exekue".
  • je třeba si uvědomit, kde sídlí exekutorská komora a je to jasné.No přeci v Brně a vzhledem k tomu, že Brno je vždy v opozici proti Praze a to i přes to, že v Praze je už tolik naplavenin.Nebo se jedná o to, že někdo chce ublížit naší paní prezidentce, JUDr.Tvrdkové.Je to spiknutí exekutora Vrány a těch 10ti exekutorů, kteří vládnou ČR.S tím exekutorským řádem jsou nepostižitelní a mají větší pravomoce, než policie na celém světě, můžou brát všechno bez rozdílu.Ať se někdo odváží jít proti nim. *10*
    • je to uplne jedno kde sidli ta zlocinecka organizace co si vlada vytvorila. souhlasim s tebou, ze neni nad ne! vypustili si dzina z lahve pro sve nepohodlne...ale dzin jede ted podle sveho a nekdy zabrousi (bo musi) i do hnizdecka vodkad vyletel. *1*
    • Tak to je jasné. Brňáci trpí komplexem "brněnského pochodu smrti" z r. 1945, při kterém byla z města vyhnána většina původních obyvatel a jejich majetku a města se zmocnila zejména lůza z jihomoravských sklípků a z hor na pomezí se Slovenskem. Brňáci stále trpí "komplexem moravských vidláků" a myslí si, že Brno je středem světa.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit