Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Konečně máme tu čest poznat pravou podobu zdejší diskutérky američanky Simony (viz. foto).
  • Bylo to plánované, tak, jako dřívější zlegalizování uprchlíků do ČR tak, aby občané neprotestovali.Je to tzv. cílená propaganda pro určitý úkon státu. Telefonát a podobné zkazky jsou pouhou zástěrkou. Někdo za to dostal do kapsy. Tak jako Kavan, když dělal velvyslance na Ukrajině. To jich tady bylo nejvíce. Jsme žumpa světa.
  • A teď tu zůstanou.
  • Přílišná aktivita škodí, já bych tu tlupu nechal naopak odjet "na ten západ". Takto je tady budeme živit z našich daní a stavět jim mešity k modlení. Na to vemte jed.
    • Místo toho, abychom jim pomohli do autobusu, ještě bonzujeme. Kdo toprásknul,tomu by je přidělil do bytu, aby zjistil co demokratického provedl. USA, EÚ a NATO rozvrátili Afriku a Blízký východ, ale do USA si je nechtějí vzít.
      • Těm uprchlíkům se nelze divit. Jsou to většinou chudáci. Doma se nemilosrdně válčí, útěk je jediná možnost jak přežít. Jasné je, že uprchlíci by měli směřovat do USA, který tento stav zavinil. Přeci o to USA jde, rozvrátit Evropu. Nejhorší pro USA by bylo spojenectví Německa a Ruska. Tato spojenecká velmoc by lehce USA převálcovala. Je to jenom můj vlastní názor, nikomu ho nevnucuji.
  • Ta na fotce-není to naše Simča? Celá v černém prádle... *1* *1* *1*
    • jen ta nocni kosile . Treba ani zadne nema . Kdovi jak chodi ten kluk , treba naostro.
  • A už se práší za kočárem, uprchlíci se začínají rozlézat jako šváby po Evropě, Italové opět včera vpustili na své území 3 500 uprchlíků. To, aby uprchlíky deportovali zpátky do Libye, bohužel italskou policii ještě nenapadlo. Návrat uprchlíků odkud vypluli, by mělo zcela určitě efekt, pokud nejsou peníze, tak už je nikdo na loď nevezme, a je vymalováno.

    Nicméně s takovým kuním ksichtem, jako je doprovodná fotka, není radno lézt na denní světlo.
    • to snad už ani není kuní ksicht. Kdybych si měl vybrat, jestli se mám vyspat s tímhle anebo s gorilou, zvolím inteligentnějšího, hezčího a sympatičtějšího z obou primátů... *1*
  • Ta vaše deformacie bude takto vypadat.Když tak jim budou Italové vydávat falešné pasy i ostatní státy kam se budou uchylovat.Mám návrh je to již staré cca 50 let.Znám případ,kdy na hranici s Polskem ,Čech překročil omylem hranici cca 20-50 m a byl zadržen pohraničníky a na týden šel budovat Waršavu.To samé bych praktikoval tady a protože to jsou nemakačenkové a práce na dálnici je u nás potřeba a garantuji,že sem,rozhodně nepáchne ani noha a ne je tady živit.Po roce jsem si udělal procházku po turistické cestě od Pohořelce na Hrad a po schodech na Klárov,abych zjistil jak postupuje deformacie u nás a výsledek :podloubí stejné jako loni,zkrátka hrůza.Na schodech na Klárov vyhrával Ital ze Smíchova na kytaru nic moc a žebrák špinavý asi Rumun či jiná přičmoudlá rasa.Jediné positivum byl malíř,který tam kreslil docela hezké obrázky Prahy a celkem i cenově neokrádal.
    • Ano, tak to na hranicích ¨s PL bylo, stačilo přejít třeba o 1 m za patník a být chycen. Mělo to ale i trochu racionální jádro - v PL bylo nelegální překročení státní hranice ( t. j. bez dokladu a mimo oficiální přechody ) vždy trestným činem, zatím u nás bylo překročení hranice s lido-demo státy přestupkem, obvykle 100 - 500 Kčs na místě, a to ještě orgáni mnohdy mhouřili oči.
    • Leoš Kritik! V tom mají prsty islamističtí spící agenti i Mohamed Abbás s ocelovým ksichtem
      a irácký agent v Brně Alwerí! Je třeba je vykázat z této země neblo dekapitovat, zabalit do
      prasečích koží a zahrabat do hnoje! Stane se tamk!
      • Te plusák máš, věř nevěř, ode mne, Simone. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit