Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten Pavel Pola od Jezulátka je docela slušný manipulátor.Při první uprchlické vlně vykřikoval napravo naleva jak je třeba všem z gumových člunů pomáhat.Rozuměj on a církev na hubě, my všichni okolo svými penězi. To se mu to mudruje a dělá dobro za penízky těch druhých.A ktuálně zavětřil a šup! Překopal se v podržtašku ze Strakovky! Zavětřil kde to bude politicky nejvodnější a už se blýsknul před Fialou. Hochu hochu lidovci jsou po léta stejní. Křiváci.

  • Tak že pomáháte v kampani druhé straně a přitom stejně komunistovi

  • V naprostém pořádku...


    • Samozřejmě. Vždyť by to tam po návštěvě té ...... Bureše/bábiše museli celé nechat desinfikovat, deratizovat a celý kostel nechat znovu vysvětit.

      M.j.: ze všech dostupných info se záhadně ztratil "vysoce výživný" článek kovaného super komouše - soudruha plukovníka Kříženeckého - takto bývalého vojenského prokurátoru u vojenského soudu v Č.Budějovicích. Že by někomu docvaklo, že chlísty takové bolševické kreatrury jsou i pro zdejší ...... málo stravitelné?

        • Co se Kříženeckého týče...

          Divím se, že nezastupoval teď u soudu kobliháře...

          Srba, Smetka, Mrázek, agenti StB, kteří se podíleli na smrti faráře Toufara - to jsou jeho bývalí klienti...

          • Mě také jednou zklamal.

          • Máte pravdu, té ..... kříženeckému by to docela pasovalo.

            Stačil nejspíše včas zahodit rudou knížku a teď je z něj PAN obhájce. Opravdu možné jen v tomto státě - kde na hradě (LDN Lány) se válí ruSSácko....ové .... a jako jeho nástupce kandiduje další idividum s morálním kreditem zpra......lého ..... .

            Mám se soudruhem komouš.vojenským prokurátorem křiženeckým bohužel vlastní - osobní zkušenost - když na mne (voj.zákl.sl.) na chodbě tehdejšího voj. soudu na Lidické tř. v Č.B. celý zrudlý řval jak nepříčetný - "když na vás nestačí soud, ona vás už strana srovná".  Je pravda že tehdy jsem byl rád, že jsem dostal šanci odejít hlavním vchodem, ale ještě dnes bych s chutí naplival do ksichtu toho skřetského zm..da

            • mun.go

              Vy jste byl coby vojín základní služby členem Komunistické strany?

              • Reakce na příspěvek:

                Členem zločinecké smečky??? Ne to rozhodně ne, ani nikdy po tom.

                ALE - buď jste mun.go tak mlád, že nepamatujete dobu kdy ta zparcha..lá komoušská svoloč měla neomezenou moc a mohla vás i jako nečlena "likvidovat" a nebo jste jejím příznivcem dodnes.

                • Reakce na příspěvek:

                  Vůbec se ničemu nedivme, tato "kampaň" je mnohem zajímavější tím, kolik našich občanů nemá nejen znalosti, ale ani vlastní myšlenku. Tu a onde probleskne třídní nenávist a třídní boj, kterým nás soudruzi z východu učili půl století. Co chceme? 

  • To když tam přijde generál, nebo někdo z pětikolky tak jim ho nechá i pochovat.

    • Hodně primitivní ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit