Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To jsou mi noviny,když jsem tady psal proč DP neprodává jízdenky sám tak jsem byl mazán cenzorem a najednou se objevuje amerika.Je to tady Absurdistán a dlouho bude.Nevidím v tunelu Bém světlo.
  • Ke všeobecné radosti stačí jen trochu méně krást.

    Teprve teď přináší komunizmus své Kainovsky zvrhlé a prznitelské plody na přírodě i na lidech - a ještě pár generací bude. Diskuze malomocných, žlučovitých, i zemanovských socek v pracovní době to jenom potvrzují. Nostalgicky opěvují loupeživý komunizmus či jiný „většinový“ systém a zapomínají, že tehdy ještě dožívala předkomunistická výchova a morálka – komunisty nazývaná „přežitky kapitalizmu“. Dnes nemáme žádný civilizovaný kapitalizmus – ale trojbarevnou bolševickou otevřenou kleptokracii a partajokracii – bez „přežitků kapitalizmu“. Levicoví lemplové jen žvaní – ale ani jediný kibuc si dosud nezaložili, aby tam předvedli, co umějí bez olupování těch úspěšnějších. Kydají na cikány, ale sami klesají na jejich úroveň, ba i pod ni.
    Nejzkorumpovanější jsou čeští stádovití voliči: za guláš a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas komukoli.
    Putin s Merkelovou postaví retenční hydroelektrárnu v Hřensku a v zatopené Kotlině se budou chovat osvědčení kapříci pro celou EU. Hornaté Sudety osídlí Noví Rusové a údolní čecháčkové se přesunou k Jeniseji, kde už má Zeman vyhlídnutou parcelu.

    Pokrytecké tanečky šamanských gottwaldovských „politiků“ kolem větší adresnosti politického systému pro naivní voliče i sockovskou hladem bučící lůzu,:
    Miloš Zeman např. navrhuje přímou volbu poslanců - avšak bez jakékoli zpětné vazby - a navíc ve velkém počtu záměrně rozdrobených obvodů, takže brzy bude poslance volit jen jeho vlastní rodina, i když on ovlivňuje životy milionů občanů, kteří jsou nuceni ho akceptovat. Podobně je to s jeho populistickým fondem pro snížení státního dluhu. Jen blázen nebo cynický a pokrytecký populista by do něj přispíval. V adresném a zpětnovazebním systému - každý zmocnitel (volič), který se dostane do vlastního individuálního debetu (nikoli dnešního 170 ti tisícového) ale dejme tomu několikakorunového - může si vybrat mezi možností vyčkat "ve vyloučení z voleb" do té doby, až schopnější spoluobčané státní pokladnu doplní i za něj - nebo z vlastní kapsy svůj konkrétní dluh státu vyrovnat a tím okamžitě opustit "trestnou lavici" a opět volit.
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • ostapkotab
    jasne,dobytkove,takze konecny vysledek bude zvyseni ceny uz tak prachsproste draheho jizdneho,at jdou do prd€le !!! *12* *12*
  • se ušetřily miliony museli se rozkrást miliardy....bém na čomolugmu....co nato spořivý estébák kdy zloději půjou tam kam patří?
  • Že ba zvítězil v Praze zdravý rozum? skoro se tomu nechce věřit!! ale držme jim palce, že to smlouvy z doby Bémovy dovolí bez miliardového odškodnění. Mohlo by to sloužit pak jako příklad i pro jiné městské, státní a podobné firmy. Proč třeba každé ministerstvo zaměstnává armádu právníků, ale když o něco jde, tak to zadávají externím "přátelům"?
  • Doufám, že zvítězí zdravý rozum. Ne, že vše obstará nějaký prostředník, kterému zaplatí horentní sumy!!
    Tak by se měly chovat všechny společnosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit