Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bezpečnost našich peněz v našich bankách, které jsou vlastněny cizími společnostmi, je reálná jen do té doby, kdy jejich majitelé zavelí k přesunu peněz do svých zemí. A ty mají také problémy. Ujišťování bankéřů, že jsou "naše" banky bezpečné - to je jen chlácholení vkladatelů, aby si peníze nechtěli vybrat, protože to pak jde každá banka do krachu z toho důvodu, že peníze střadatelů má rozpůjčovány občanům, firmám, státu aby z těchto peněz měly úroky na své vysoké mzdy. *15*
  • Jak mě můžou v bance něco vzít, když tam NIC nemám! *2* *2* *2* *2* *2* *1*
    To dám radši slivovicu do sklepa *14* *14* *14*
  • Myslíš? To si jdi radši zavěštit z trouby, troubo. Dějiny se zopakují. Bič na lidskou hloupost bude práskat, dokud se ta hloupější půlka (až 90%) nepoučí.
  • Dle zde napsaných příspěvků dodnes nedochází mnoha blbům,že už jsme na pokraji státního bankrotu,který mohou finanční mocní kdykoliv spustit.Už máme pro budoucnost pouze dvě možnosti.První,ta lepší je,že se pomůže tvrdé levici mladé generace k moci.Ta provede,tvrdé znárodňování,včetně majetku restituentů,,měnovou reformu a tvrdé trestání všech lumpů,kteří se pokomunistech prolhali k moci,Druhá možnost je,že přitroublý národ nechá ještě krátkou chvíli vládnout ty prolhané lumpy,kteří zde vládnou.Pak čeká tuto zemi,nejprve státní bankrot.Pak parcelace Česka mezi Němce a Židy.Nakonec odsun Čechů,v dobytčích vagonech,na území současného Izraele,aby je tam Arabové rychle vimlátili.Tak se Arabové dostali ke svému bývalému území.Mezitím by Židé na řádně zakoupeném území zbytku Česka začali budovat nový stát Izrael.
    • Klasi ty máš v hlavě místo mozku kravské lejno,a vymlátili se píše po v ypsilon dřeváku !
    • Vítám tě mezi magory!
  • Mít úspory uložené v bance je hotová sebevražda. Ani bankovky pod peřinou nejsou to pravé ořechové. Můžou se z nich totiž během chvilky stát jen papírky bez hodnoty.
    Zlato, stříbro, stavební pozemky atd. to jsou ty nej banky !!! Na ty Kalousek a jiní nemůžou.
    • Ale přijde bolševik a vezme, zlato, stříbro, pozemek, ba i díru v zemi tedy důl. *6* *7* *8*
  • Ostravsky kmotr : Kdyby jsi znal nejaky svetovy jazyk , tak budes velmi dobre informovan !
    Protoze jses vychodni bagan ,tak si pletes demonstraci ( kterych je za rok stovky a demonstruje se i ze, jedno mesto ma vice troubu a druhe ne "Ostrava" ) s "revoluci" !
    Nemej strach, Nemcum se dari nejlepe za posledni leta a Francouzi budou demonstrovat
    (podle ostravskeho trouby delat revoluci) protoze maji moc casu a patri to k folkloru !
    Fantazirovani ostravskeho trouby . Tak by se dal nazvat jeho komentar .
  • Zajímalo by mě, jak je možné , že dluh státní roste závratnou částkou. Nejpůčil si náhodou stát od lichvářské instituce Měnového fondu. Za socialismu jste si půjčili za 19% tudíž 10.000,- půjčku jste přeplatili o necelých 3000,- Kč i s takzvanými poplatky. Dnes si půjčíte 10.000,- Kč a vrátíte 18.000,- Kč a nikomu to nepřipadá lichva. *16* *11* *7*
  • Pro rázovitý ostravsky kmotr.Máš úplnou pravdu.Na katovských mučírnách,při dělání pořádku ,bude třeba odporážet nejen lumpácké politiky,ale i prolhané novináře.Dělání pořádku ,ve stávajícím kapitalistickém svinčíku,bude pořádný masakr.Ale pořád je to lepší,než aby všechny Čechy později přesunovali na současné území Izraele,aby je tam Arabové vymlátili místo Židů.
  • Stejne se mi nechce zdát a věřit že ty převlečení komunisti rozkradli těch 330 miliar z důchodového fondu po roce 89 teda po komunistech! Snad se jednalo o majetek lidu a to považuji já za vlastizradu a dal bych jim tres smrti! To snad byl ještě jiný fond rezerv!
  • Slouží pouze zlodějům a mafiánům, slušným lide nikoli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit