Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zloději odzhora až dolů
  • Ti z vnitra mají více štěstí než rozumu. Totiž nemohou se mezi sebou pozavírat, neboť by nebyl nikdo kdo by zavíral kapsáře, prostitutky, vrahy a ožralé šoféry.
  • Na vnitru kradou. Na úkor důchodců, starých lidí, ti jsou také okradeni. Kážou vodu a sami chlastají vímo. Sebranka.
  • Něco podobnýho má více lidí a mnohem levněji. Ale v A bsurdistánu je normálka. A bude hůř.
  • Prostě ty svi..ě zelené kradou na všech úrovních a krást nepřestanou dokud tu armádu s.r.o. nezrušíme. Vždyť je stejně k velkému Ho..u .
  • A přitom je to tak jednoduché: zavoláme si firmu řekněme odněkud z východních čech, "tak si to tu omrkněte a řekněte nám kolik by to u Vás stálo, cože? 150 tisíc? dobře, pane Kocíku, máme u Vás 280 tisíc, chcete splátkovej kalendář nebo to dáte hotově?" . . . .
    • určitě nakupoval více za levné peníze od poplatníků a ve které šatlavně s výběhem na pracoviště výstavby dálnic pracuje ? *11*
  • Klasika. mocipáni nám ordinujou dietu a utahování opasků a oni vesele utrácejí miliony.
    Spousta těch firem co dostává od ministerstev předražené a nepotřebné zakázky navíc řídí rodiní příslušníci nebo kamarádi politiků a tak bohatnou na tomto legálním tunelu do státu.
    Jen je smutný že náš národ je tak pasivní že ani tato a jiné podobné události toho jak stát mrhá našima penězma nevedou k mohutným protestům a demonstracím vládní moci.
    Naš stát směřuje k rozkradení i toho mála co nám tu zůstalo a totálnímu zbídačení lidí.
    Snad se pak někteří naši spoluobčané koněčně probudí.
    • Souhlas, ale když půjdeš demonstrovat a narazíš na policejní kordon, co potom? Necháš se v zimě zkropit vodním dělem, popř. zmlátit "pomahači a chrániči," ale podpoří tě ostatní demonstranti a zajdou dost daleko, nebo se rozejdou?
      Před 23 lety byla demonstrace rozehnána a nejspíš by byly rozehnány i další, kdyby byl dán povel. Nedělám si iluze, že dnes by tomu bylo jinak.
      Pokud musíš cokoli splácet a rodinný rozpočet je napnutý, bereš ohledy na rodinu a nikam nejdeš. Tvé případné vězení by byla pro rodinu katastrofa - nemožnost splácet, exekuce atd.
      Z toho vyplývá nutnost demonstrovat za teplého počasí, aby vodní dělo bylo osvěžením, dále v dopoledních hodinách, aby nebylo nutné platit vyšší poplatky za případné lék. ošetření, aby se přespolní dostali včas domů atd.*2*
      Obávám se, že dokud všichni nebudeme "rýt držkou v zemi," nestane se nic a vládní šmejdi budou dál týt z našich mozolů.
      • Tož já teda nevím, ale v lednu 1989 ( Palachův týden) jsem byl v Praze na demonstranci a protože jsme věděli, že budó kropit, tak jsme si vzali mýdlo i ručník a aspoň jsme se my, burani z Moravy, pořádně okópali *3*
  • Ještě, že mají ty podřízené za co ale pak berou výplaty?
  • Kradou, ani poledne nedrží. A diví se, že vyhrávají komunisti. Lidi už nevědí, co ze zoufalství volit, krade levá, krade pravá!
  • Tady je zcela jasně vidět, tpo rozdělení vládnoucí elity, zlodějů apod. od obyčejného pracujícího lidu, např, když dítě chce po matce koupit jogurt a matka s bolestí sděluje, že ne, nám by to nevyšlo, super, jen tak dál naši drazí politici.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit