Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Děkuji nemam zájem vážení politici. Já jsem si koupil trampský kotlík již před několika lety, dal jsem za něj 150 Kč. Nikdy jsem nechtěl nic zadarmo a nikomu, taky nic zadarmo nedávám. Ať si Babiš za můj kotlík koupí novou vanu aby si mohl umít tu bolševickou náturu. Mam doma kotel a nějaký úředník by přišel a nařizoval by mi výměnu za jiný? Pustil bych na něj psa aby mu roztrhal ryť tak, aby se již nikdy na ni neposadil.
  • 200 milionů na 350 tisíc kotlů to je 571,- kč na kotel tak to se tedy občané na té podpoře napakují *1* *1* *1* Ovšem kdyby to byly tři moliardy tak už je to 8,5 tisíce. Akorát na normální lidi zase nezbude páč se tam vetře tisícovka lidí s předraženýma projektama aby vyčerpali celých 150 tisíc a bude po ptákách.

    Hlavně si nezapomeňte blbouni instalovat tepelné čerpadlo za 150 tisíc z životností max 7 let což vám ovšem ,,ekologové" zapomenou říct. *1* *1* *1*
    • Sedm let je opravdu málo, přijatelných by bylo tak dvacet...nebude to tak hrozný, s trochou péče a pravidelných výměn chladiva a oleje bych to viděl na víc....
      • Rád bych ti řekl že tvá vize k něčemu je ale olej v kompresoru klimatizace nevyměníš. Je to monoblok.
        Chladivo měníš tak jako tak protože stárne, strácí své vlastnosti a čas od času taky uniká. Celé se to totiž třepe - Ikdyž jen malinko. Na mikrotrhliny v mědi jsme holt krátcí.
        No konec konců zeptej se chlaďařů. Kdyby nežili s oprav tak nemaj co do huby.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit