Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

    No až to kolaborování Babišovi dokážou pak si popovídáme.Zatím je to stále v moci soudů Slovenské Republiky.Ale nevím proč bych seděl já se mám nejlíp jak můžu nemusím pracovat a tento stát nestojím ani korunu.

    Já jen že jsi zatím nedal ani jeden příklad a důvod proč by to co dělá Babiš bylo špatně.

  • vanhorne

    "Já se mam velice dobře," 

    To je nic proti tomu, jak se budes mit dobre az bude lip. Urcite je v te jeho ANO tlupe vice takovych pecek, jako je ta prumyslova ministrantka Novakova, takze to Buresovo " lip" uz ceka za rohem.

    www.seznamzpravy.cz/clanek/twitter-zada-pro-martu-novakovou-nobelovku-za-ekonomii-vyvratila-zakon-nabidky-a-poptavky-66428?dop-ab-variant=0&seq-no=1&source=hp

  • Já se mam velice dobře, ale není to Babiše zásluha. Já když jsem seděl v báni, tak Babiš kolaboroval s STB takový jako je on mne dostal do lágru. Co ty taky jsi seděl za to, že jsi chtěl něco změnit? 

  • Capo di Tutti Capi odchází z fukce nohama napředd. To platí i tom jeho poskokovi, který bude utracen v den smrti kmotra.
  • My všichni jsme hlupáci.  Pred 89. rokem jsme volili darebáky z jedné strany, jak nám zavelili, nyní  si můžeme vybrat darebáky z 10 stran!  Tehdy jsme měli málo všichni  (včetně těch darebaků), nyní  je z čeho vybírat,  také vybíráme i za naše potomky několika generací. Dluh přes 1500 000 000 000 korun budou splácet s velikou radosti! A to jen protože jsme VŠICHNI jako jeden muž čekali modré z kapitalistické ho nebe. Nechali jsme rozprodat  nebo dokonce s euforií darovat závody,  vytlačit ze zahraničních trhů, rozkrast zbytek a nyní paběrkujeme v německých auto závodech. O zemědělství a ostatních oborech ani nemluvě.  Ale máme svobodu! Např  shromazďování. Ale co to stojí? Jen proto, aby se v Praze mohly vyřádít skupiny odpůrců odpůrců, lesby a gayové či  jiné. Kdo poté platí stovky policistů  dozírajícich na pořádek, úklidové čety atp, atp. Až nyní  se dozvídáme,  že "demokracie něco stojí !"fuj 


  • Děkuji za odpověď. Myslel jsem si, že i nadhled a úsměv musí patřit k výbavě každého člověka.

    Buďte trpělivý, budou zase volby, no - a uvidí se. měli bychom umět přijmout jejich výsledek, ať se nám líbí nebo ne. Víc, než hodit do schránky (urny) hlas udělat nemůžeme. 

    A docela si myslím, že zapřísáhlým zastáncům pana Babiše a Zemana dělá Váš většinou popudlivý styl psaní radost a užívají si, že Vás vytáčí. 

    Dobře - nemáte zmíněné pány rád - to je známo a je to Váše legitimní právo. 

  • KIMCID

    máš se špatně?

  • Ale samozřejmě Áááno, jinak už bych se musel dávno vypravit když ne s Sa-58 či podobným nástrojem (minimálně s pořádným bejkovcem) směrem do Prahy na Hrad a do Strakovky.

    To přece není o tom, že je jeden nas...ný, ale o tom že opravdu čechovi stačí kus žvance a nechá si nas..at na hlavu od takových -pííííp- . Vzhledem však ke svému fyzickému věku, pamatujíc víc jak celou dobu poroby vychodostepními nájezdníky a příslovečný "svrab a neštovice" vládnoucí v tomto státě, bych svým potomkům rozhodně nepřátel repete této doby. Bohužel k tomu vše směřuje.

    Naopak královsky se bavím právě chlísty takových exotů jako např KIMCID, kteří stálé obhajují a velebí ty -pííííííííííííííííííííííííííííííííííp- i když i jim snad už musí pomalu docházet kam to ta smečka -píííííííííííííííííííííííííííííííííííp- vede.

  • Babiš na sjezdu ovšem neopomenul říci, že Čechůni stále kradnů. Slováci ne ti jsou čistí jak Babiš káže. Babiš když zaváděl EET tak řekl, že příjem do státní kasy bude 80 miliard. Paměť mě nešálí jsem zvědaví kdo mu to ještě baští a zda mu to nějaký redaktor vpálí do ksichtu. Miliardama hází sem tam a zemi pomalu a jistě vede k šípku. Dneska ráno v TV bylo, že Benátky ročně navštíví 30 mil. turistů, Českou republiku 22 mil. Jak může někdo tvrdit, že naše zemička je pupek Evropy jsme pupkem, ale s pěknou prohlubní. Nedopadne to dobře, Babiš je špatný hospodář, zrovna před měsícem kamarád vzal ranec s buchtama a už dělá u sousedů v Německu. Tady není slano, půjdeme jinam dáme si chleba ze sádlem posolíme si ho a bude dobře. Byl jednou jeden král Babiš.  

     

  • Dá se to pane Nováku říct méně komplikovaně.

    Prostě ani Vy a ani já nejsme voliči ANO. I když čecháčkové. 😛 Nebuďte pořád prosím tak připona.raný na svět kolem sebe. 

    Umíte se usmát a vzít něco s nadhledem, ironií a humorem? To svědčí o síle jedince a jeho ducha. Jistě máte na víc, než nepřetržité nadávání. 

  • KIMCID

    Omyl nežiji v Čechách a nejsem volič ANo. Ale rád koukám na takové zoufalce jako ty jak jsou bezmocní.

  • Opravdu myšlenka hodná koblihového nádoru místo hlavy naplněná žvástavými slinty jednoho gaunera, tlemícího se nad právě takovými jako ty.

  • Ale Áno jsem samozřejmě český volič a jsem bohužel taky jeden z těch "čecháčků". Neb jak jistě víte volby už nejsou o tom jak zavelí "rodná strana" a jednotná kandidátka NF pod vedením KSČ dostane 99,9% hlasů i když by si to to zločinecké vytlemené koblihářské -pííííp- babiš zajisté tak přálo.

    A následkem toho máme-li bohužel mezi sebou takové "exponáty" jako např. koblihová  hlava KIMCID a spol. (viz. příspěvek o jeden níž),pak se nelze divit tomu, že tato země má ve vedení to co má - komoušské konfidenty, zloděje, podlé křiváky, prolhance, prorusácké kolaboranty,.....

  • Často skloňované v pejorativní formě slovo "čecháček." Vy nejste zdejší volič pane Nováku? 

    Pokud ano, potom jste nejspíš také jeden z těch čecháčků.

    Nebo ne, Vy vlastně jistě vyčníváte nad ten průměr. Pardon. 

  • KIMCID

    Nejhezčí je že ty kobliháři zametají s tebou a tvou republikou :D

    A ty musíš poslouchat a dělat co nařídí a jediné co můžeš psát tu své ubohoučke plky :D

  • KIMCID

    kolik že jsi na to dal?

  • senil666

    Bude pokračovat projíudání budoucnostu. Babiš se socany hospodaří katastrofálně. V době růstu má schodek. Roste počet úředníků, až přijde recese bude konec.

    https://www.epshark.cz/clanek/1465/vlada-uz-projedla-i-majetek-predku

  • Wolfcastle

    Však to svolal agent STB a se tam sešli stejný lidi ne? 😂

  • Fotka z úvodního fota vypovídá naprosto přesně.

    No vidíte kobliháři, stačilo vám kolem huby namazat trochu marmelády a už si zase s vámi mohu vytírat svoji komouš-konfidentskou řiť.

    Jak vy čecháčkové jste snadno ovladatelní - naslibuji vám "hory,doly", přidám k tomu kousíček žvance a můžu dál neomezně prznit tuto zem a její hospodářství. Jste mi jen pro smích, tlemím se vašemu hrbení se přede mnou - takovou proradnou podlou křiváckou -pííííp-. Ještě že jsem z toho Slovenska včas zdrhnul, tam by se se mnou tak nemazali, ale vy čecháčkové každý můj křivácky populistikcký nesmyslný žvást sežerete i s navijákem. Jak krásné je s vámi zde orat dle svých plánů - a Aááno nezapomeňte - něodsťúpím, něodsťupím.

  • Ovšem špica je, jak hnutí ANO komentuje politická mrtvola JUDR Pospíšil.Spolu s hrobařem Kalouskem už oba neví co do přistrčeného mikrofonu prsknout - aby byli vidět.Hlupáci na palubě tancují, když stranické podpalubí je plné vody.Nicméně největší špica je, jak se k věci vyjadřuje zavedený Hnůj všech hnojů - Míra špína Topolánek.Ten který rozdával předvolební kalendáře kde už na 5 let dopředu byl vytištěný jako president republiky.Nepoučitelný zoufalec by chtěl být pořád vidět. Mirku, neboj.Na takového nukleárního blba se nezapomíná.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit