Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chce to co nejrychleji udělat revoluci,která by dostala mladou generaci k moci.Pak je třeba zprovoznit dostatek katovských mučíren a ty osadit co nejkrutějšími katy.Pak těmito mučírnami protahovat všechen lidský dobytek,který se po komunistech prolhal k moci.Rovněž tvrdě znárodńovat majetek celých vlastizrádných rodů i restituentů.Také bude nutno udělat měnovou reformu.Když zůstane zlodějům vše co nakradli,tak tuto zemi čeká státní bankrot.
    • Vsichni, co zde pisete svoje nazory na reakci tohoto clanku a jinych si asi neuvedomujete, ze
      vse co se odehrava v České zemi , v Evrope zkratka na teto zemi je dano ne Bohem, ale dopodrobna naplanovano jest hrstkou lidi, kteri maji tzv. moc diky $a€. Myslete na to, ze HISTORIE nevim proc se opakuje. Darmo budeme navzajem si robit zle, kdyz nam to zase nekdo tak umoznil abychom se tak vzajemne vudci sebe a navzajem chovali.
    • Většina rudých měla viset na začátku, když měli strach co s nima bude, ted už je jedno kdo tam vládne tenhle scénář je nalajnovaný odjinud. A to jsou jich 4/5 na stejných pozicích, úřadech, policii. Máme komu poděkovat , Havlovi s Klausem. Ted si to musíme jenom nechat líbit.
      . *12*
  • ,,,,Tento stát je prohnilý skrz na skrz. To jsme si tedy pomohli. Korupce, zlodějny, nezaměstnaní, bezdomovci, potraviny závadné a drahé. Sprostota v televizi, v divadlech......Toto je ten vytoužený kapitalismus. to jsme se přesně učili ve školách a říkalo se, že jsou to lži vůči západu, že kapitalismus je skvělý, kde láska a pravda vítězí. Jak dlouho to budou lidé snášet? to musí se válet v hnoji, aby se konečně vzpamatovali a vyházeli tu zlodějskou sebranku do Vltavy?
    • Souhlasím,pořád se říkalo ,že komunisti kradli.ale tihle našli zkratku.Lež ,manipulace v médiích všeho druhu.Nechápu jak tohle dopadne ,samozřejmě špatně .Kde je hranice za kterou už nepůjdem,co si ještě necháme líbit,asi hodně.
  • To snad vidí každý pitomec kam kráčí většina státu ,nejen bývalého východního bloku ale i státy jako je Řecko, Španělsko ,Itálie a pod.. Svět je totálně v prd......... díky bankám, pojišťovnám , energetickým společnostem, vodárenství a jim podobných. U nás ještě navíc díky lichvě, která tu má nevídané rozměry.
    • Proč tak zeširoka? Díky nenažraným kapitalistům. Dokud se znovu průmysl nezestatní, budeme čím dávíce v zadelil. Dokud budou kap, italisté hodovat u přeplněných stolů a sem tam hodí pod stůl státu ohlodanou kost, nic se nezmění. Otevřít státní podniky, vedení dát přiměřené platy cca 3násobek průměrného platu dělníků a ne statisícové platy a milionové odměny. Zloděje nezavítat, ale vrátit nakradené do rozpočtu s minimálně 10-ti násobnou pokutou. Netahat tady šmejdy ze zahraničí, co jsme schopni si vyrobit, to vyrábět a dovážet jen to, co potřebujeme. Dnes už všichni vidí, co dokáže ta slavná neviditelná ruka trhu.
  • Je to pořád dokola. Řídit stát nemohou nekompetentní politici, kteří tomu zcela jednoznačně nerozumí a jejichž zájmem není prospěch státu, ale prospěch jejich vlastních kapes. Ostatně tomu nasvědčují neustálé nesmyslné a trapné boje o koryta všeho druhu. Řídit stát mohou jedině kvalifikovaní odborníci, kteří tuto činnost vykonávají jako zaměstnanci státu. Kdy už to národ konečně pochopí a projeví náležitě své přání celou situaci změnit. Dokud se tak nestane, budou stát likvidovat pijavice, které jsou tak nekvalifikované, že ani nevědí kdy přestat, takže ekonomicky zcela vyčerpaný stát, propadnuvší se do absolutního chaosu, bude zachvácen takovou krizí, že se z ní bude vzpamatovávat po několik generací. Jen opravdu nevím, jak to lidé přežijí. Vždyť ani nebudou mít peníze na cestu někam pryč.
  • Dělají to evidentně blbě. Příklad: pamatujete se, jak se Mládek opřel hloupě do podnikatelů ( fyzičky, pro upřesnění)? Řekl to sice blbě, ale měl v podstatě pravdu. Oni neplatí totiž moc zdravotní a sociální pojištění ( samozřejmě v souladu se zákonem), v porovnání se zaměstnancem taky třeba v poměru jedna ku deseti. Nároky na zdravotní systém mají ale stejné. A Nečas jim ještě nadbíhá ( socani je údajně zničí) a musí vědět, že to tak je. Vlastně si Nečas s vládou platí volební preference ze sociálního a zdravotního pojištění. A ještě kecá, že... a diví se, že nejsou v systému peníze. Zkusme si zmenšit odvody třeba na desetinu, taky by se nám žilo lépe, že.
    • Primera ty jsi blb.Asi jsi nikdy nepodnikal.Za (A žádná placená dovolená jako zaměstnanec,vše si platíš sám. Za (B nemocenská? 3 týdny nic,zase si vše platíš sám a pak? Velký hov.o. Takže suma sumárum kdo koho obírá?
    • Vážený anonyme Primero, kdybyste se laskavě zamyslel proč by OSVČ , který dělá pouze na sebe a od tohoto zkur........... státu nechce nic , měl platit na zmr........lékaře, nemocnice nebo rozkradené zdravotnictví. Zamyslete se, kde se krade nejvíce a tuneluje , můžete hádat ..doprava, silnice, zdravotnictví a proč bychom měli přispívat když se v těchto resortech pouze krade . Že nepoukazujete na Izip, kde se utopilo přes 2 miliardy a podobné kauzy. Nevím jak vy ,ale v tomto státě má nárok na lékařskou péči jen někdo, tak jděte do prd...... s tím, že máme nárok všichni. *12*
  • Nečas, Kalousek a ostatní lidé z vlády jsou přesvědčeni, že jenom oni jsou předurčeni k vládnutí v naší vlasti a možná jednou i na celém světě. Jejich lži, se pro ně stávají jedinou pravdou a názory ostatních, jsou pro ně bezpředmětné. To, že se chovají jako hlupáci vidí všichni kolem, ale oni si nic takového nepřipustí, Nečas se stále považuje za státníka a to, kam zahnali ekonomiku bude svádět na všechny ostatní, že je čas sbalit kufry a uvolnit místo odborníkům si nikdo z vládní garnitury vůbec nepřipouští. Když Pán Bůh rozdával rozum, tak si asi šli desetkrát, jak jinak vysvětlit, že doktor Kuba rozumí průmyslu, chemik Kalousek financím a ospalý Karel zahraničním stykům. Byl jsem hrdý na to, že jsem Čech. Dnes se za to stydím. Hanba naší vládě a jejím přisluhovačům. *16* *16* *16* *16* *16*
  • Nemělo být,že vláda skončí špatně?
  • Zeman je náš president a hlava státu, díky Bohu za to !... *14* *14* *14*
  • Krize začala v r. 89 a nyní už nabývá hrozivých rozměrů''
  • V Africe představují krizi sarančata u nás politici
    A jak je klasický závěr nejmenované reklamy," já nemusím,já už ji ( krizi) vidím"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit