Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

    redaktůrka, tuším, že se jmenuje Václavek, snažícího se překřičet Okamuru a vnutit mu svou pravdu, že prezident porušuje ústavu. Okamura docela dobře odolával a redaktůrek měl pomalu pěnu u pusy. Takže tohle níž docela sedí.

     

    http://www.novarepublika.cz/2019/07/vsichni-vi-co-se-deje-za-bordel-v-ct.html#more

  • Na konci kterého července?


  • Vše co Pan Prezident Zeman činí, dobře činí a vy ukňouraní blbečkové s tím nic neuděláte!

    A je fajn, když pořád brečíte, havloidní šašci!

  • Doufám, že prezident je také připraven potřetí už nekandidovat... Prezident svým odmítáním respektovat Ústavu a tedy jmenovat Šmardu sabotuje činnost vlády a z vládních činitelů dělá voly, kteří snesou náklad Zemanovy libovůle.
    • KIMCID

      😂😂

    • Pane kolego, víte jistě dobře, že pan Zeman v následujících volbách kandidovat nemůže. Tím je dána i odpověď.

      Budeme mít jiného a jistě úžasného prezidenta. 

      • Take se domnivam ze tou svatou trojici ta prezidentska komedie neskonci. Dokonce uz padl navrh , aby to zase vzal tuneldedek. Mozne je vsechno. 

        Ale v zajmu zachovani nejake tradice , nebo jak to zverstvo nazvat , by nebylo od veci udelat prezidentem neco podobneho jako je ta figurka co ovlada tu tzv " vladu ".

        Takze, kdyz uz muze z postu predsedy vlady manipulovat statem a zametat stopy po sve kriminalite Slovak , nebylo by asi od veci udelat prezidentem treba Vietnamce. Vybirat je v Cechach urcite z ceho a narod zdejsi uz je tak tupy - otupely - , ze by to mohlo vyjit. 

        • Pitomci vašeho ražení zapomínají, že národnost není při aplikaci volebního práva kritériem, vizte:

          (1) Občané mají právo podílet se na správě veřejných věcí přímo nebo svobodnou volbou svých zástupců.

          (2) Volby se musí konat ve lhůtách nepřesahujících pravidelná volební období stanovená zákonem.

          (3) Volební právo je všeobecné a rovné a vykonává se tajným hlasováním. Podmínky výkonu volebního práva stanoví zákon.

          (4) Občané mají za rovných podmínek přístup k voleným a jiným veřejným funkcím.

          čl. 21 úst. z. 2/1993 Sb.

          (některá slova zvýraznil filius pro ty, kteří umějí číst jen zběžně)

          • Mno , já k volbám nechodím to je pravda. Mám na práci důležitější věci než saskarny k ničemu. 

            Jen jsem slyšel , že snad k těm volbám by měl mít ten který to určitě občanství. Slovák Bureš si ho koupil , to je známo. A Vietnamci si ho předpokládám dovedou podle něčeho sami vyrobit jako většinu jejich padělků. Takže díky za potvrzení mého napadu filousi. Příští ideální český prezident by měl být Vietnamec. 

      • Bureš?

        • Mě se líbí jak taková nula jako ty si léčí mindrák tím , že úšpěšného člověka oslovuje "Bureš! a jako vrchol si dá přezdívku "Občan"  Máš vůbec občanku???

          • Ten? Ten má přece Personalausweis. 

        • Můžeš taky kandidovat na prezidenta. Nikdo ti nebrání. 🙂 Ale měl by sis fakt udělat ten rekvalifikační kurs na pekaře, jinak ty tvé spálené "koblihy" nebude žrát ani pouliční hladový pes. No a pak ti zbude zas jen uražené stěžování na Letné.....😯

    • Je škoda, že podléháte mediální blamáži. Tak ministr Staněk odhalí korupci, odvolá Fajta a má být za to potrestán? A Hamáček chce "neposlušného" ministra odvolat proč? Žádný jiný prohřešek nespáchal. Navíc má zkušenosti z politiky. Hamáček si zase začíná vyskakovat, jako mnohokrát. Ve volbách tak tak že získali hlasy, aby prolezli a teď se chovají, jakoby zvítězili. A vydávají ultimáta. Takže prezident je pro Vás sice ten, kdo si dělá co chce, ale na druhou stranu se snaží hájit ministra, který činí svůj úřad se ctí. A to je podle mého názoru dobře. Vy máte asi jiné priority. 

      • Je to vec Hamacka a ne Zemana, Babise a Stanka. S korupci to nema vubec nic spolecneho.

    • Jo - je to mstivy dedek ten hradni...

      Neprekvapi me, kdyz poseroutka Hamacek navrhne misto Smardy nekeho jineho...

  • Hamáček bude asi těhotný. Nějak moc se zakulacuje. A Emana má za trotla i paní Čaputová takže na tom  něco bude.
  • gaheris

    Hamáček a všichni komedianti z přidružených tlam co kritizují pana prezidenta vědí veliký prd co maá za lubem tandem Zeman-Babiš! Každopádně to je banda kašpárků !

    • Co má za lubem tandem zeMAN-BUREŠ? Oba komunisti a konfidenti StB (bývalí), rozdíl je snad v tom, že jednoho to táhne do svobodného světa, protože tam se dá vydělávat a hrabat, zatímco druhý lze víc na východ (prý tam mají kopie jeho hlášení).

      • Milý Občane, přání otcem myšlenky? Nebo Cibulkův syndrom? Ale to snad ne? 

      • KIMCID

        Důkaz že byl Zeman v StB?

      • Nechápu tu prázdnotu v hlavách těch, kteří obviňují prezidenta z toho, že nás táhne na východ. To jste oblbnutí tím "skvělým" Západem dost. Zeman chtěl vždy jenom vyváženost. Nechce dále dělat z naší země jenom loutky v rukou mediální masáže Západu. Ten se snaží ovládat světové trhy, tedy hlavně obchod s Čínou a nám to zakazuje a když se prezident přece jenom nedá oblbnout a snaží se jednat obchodně s Čínou, tak vy jim na tu mediální buzeraci skočíte. Je to škoda. Naši hloupí politici a pravdoláskoví hlasatelé budou řvát do Číny, že porušuje lidská práva a husa Čaputová také, aby ještě více ze svých zemí udělali hlupáky Západu. Západní vrcholní politici nikdy při státních návštěvách nebo ani při slavnostních příležitostech neprohlašují, že Čína porušuje lidská práva. Jenom naši burani neustále křičí. Přitom vám a podobným vůbec nevadí, že třeba USA shazují bomby na civilisty bez mandátu OSN a zapojují se do zabíjení lidí ve světě. Takové porušování lidských hodnot vám vůbec nevadí.

  • DO ŽNÍ !!!!!! Po žních k Turkovi !!   http://meteleskublesku.cz/media/01/snd/09.mp3


  • Správné rozhodnutí našeho Prvního přímo zvoleného prezidenta ČR Pana Miloše Zemana!

    • joe1

      udělal co musel - Eman...

  • Tak proč už ho neodvolal, jak mu káže Ústava? Proč tolik šaškáren kolem? Ten "symbol" se chová jak klackovitý puberťák. To je zase obraz naší země před světem, nečekejme, aby nás ostatní brali vážně. Inu, co si ovce zvolily, k obrazu svému 😈

    To je záležitost ani ne tak pro soudce, jako spíš pro psychiatra.

    • nechci být vulgární. Jenom je škoda, že nedokážete pochopit jednu podstatnou věc. Ústava něco hlásí, ale podstatou je přece to, že ministr odhalil korupci Fajta a dalších miláčků Hamáčka a má být za to potrestán tím, že je odvolán? Toto vy a podobní lidé nepřímo podporujete. A to vidím jako podstatné. A určitě takoví jako vy brojíte za odvolání Benešové z úřadu a bojíte se za "zneužití" justice. A přitom nevidíte, jak je ta justice dnes zkorumpovaná. Jak je možné, že není stíhán Bakala za odvod miliard někam pryč a je mu navíc umožněno ovládat zde mnohá média a dělat přes tato média z lidí blbce? A na druhé straně se neustále snažíte řešit Babiše a jeho Čapí hnízdo. Babiš není trestně stíhaný, jak ta (promiňte) lůza milion chvilek... dnes prohlašuje. Je jenom tento případ řešen. Navíc ty peníze vrátil. A Bakala nic vracet nehodlá. Tak proč se nezabýváte Bakalou?

    • KIMCID

      Co káže Ústava a jaký že dává termín !

  • Hmm - je pripraven odvolat...

    A je take pripraven jmenovat Smardu...?

    Nebo to odvolani ma velke ALE ...?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit