Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vše co se prolhalo po komunistech k moci mělo jasný zájem dotlačit Česko do státního bankrotu a tuto zemi zaprodat cizákům.Díky troubovitosti obyčejného českého blba se jim tento záměr daří úspěšně realizovat.Čechy takto čeká odsun do Izraele,v dobytčích vagonech,Arabům k vymlácení.Česko si pak rozparcelují naši věřitelé.Tedy Němci a Židé.
  • Po další revoluci je třeba tvrdě razit heslo,že každý kdo se podílel na zbídačení této země má nárok na to,aby byl ,na katovské mučírně,dostatečně krutě potrestán.Jinak,že nemá nárok na nic.Takto je třeba začít dělat pořádek ve stávajícím kapitalistickém svinčíku.
  • Státní rozpočet přece nemůže platy všech těch politiků a členů dementní bankovní rady, jakož i odchodné unést. To dostanou odchodné všichni poslanci bývalého parlamentu, pak všichni členové Rusnokovy samozvané vlády, miliony buzeranti z ČD atd.... A to vše vymysleli a schválili hlavně lidi z ODS a ČSSD, pak taky z TOP O9 i KDU-ČSL - ti vládli v uplynulých létech nejčastěji a nikdy proti platům a dalším "požitkům" nikdo z nich neprotestoval . Ani Klaus, ani Zeman, ani Němcová, Kalousek, Kubera, B. Sobotka atd... Krást do vlastních kapes se líbilo všem, čili jsou všichni zloději a šmejdi. Neboť za zákony, jaké tvořili a za to kam zemi dovedli si nezaslouží abychom je ze svého platili, ale zaslouží si jedině usmrtit. Jelikož jsem humanista, tak nějak bezbolestně - třeba injekcí.
  • Všechny straníky stran,které se prolhaly po komunistech k moci a tuto zemi zbídačovaly,je třeba protáhnout katovskou mučírnou a tam za vlastizradu národa Čechů odporážet,za vlastizradu,tím nejkrutějším způsobem.Navíc znárodňovat veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.
  • Takhle žít,už jsem bankrot nebo si tykám s exekutorem *3* *3* *3*
  • To podepsal Zeman, když to má na svědomí zločinecká ogranizace TOP, ODS a Lidem
  • Pana Zemana zvolila drtivá většina občanů, celých 80 procent, což je dobře!! ,,
    • vrať se k plotně a konečně umej to nádobí ty náno a nepleť se mezi dospělý
    • ... jsi deb*l :)))
  • Kdo volí zloděje, napomáhá k tr. činu a je za něho odpovědný. Kapišto hnojové, švejkové?
    Jde o napomáhání k tr. činu.
  • Pokud by se pozavírali prasata včetně "revolucionáře" emana z nuslí, trautmberka atd, mafie a tuneláři, byl by schodek - 50mld resp. -162mld. Uvědom si to stupidní voliči, d e b i l e volící zloděje a žijící v chudobě. Fyzická likvidace gestapa je lék na schodky v rozpočtu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16*
  • Se schodkem ? to umí každý blb s finanční negramotností !!!
    • Souhlas
    • To by se nesmělo tolik krást a muselo by se vyrábět a vyvážet a málo dovážet. Tak to dělají Švýcaři. Bohatí Švýcaři mají většinu potravin pouze své provenience, dováží minimum na obohacení trhu a to, co nedokážou vypěstovat, protože ví moc dobře, že dovoz musí něčím zaplatit. Ovšem my jsme tu měli vlády pitomců v čele s hlavním zlodějem Klausem, který razil teorii, že zemědělství v podstatě nepotřebujeme, my si to dovezeme. Tak dnes nejsme soběstační, dovážíme více než 50% potravin a tím zvyšujeme dluh ročně v řádech desítek miliard korun. Není vůbec jedno, zda koupíte vejce české nebo polské, německé či rakouské. Není jedno, zda koupíte potraviny české nebo z dovozu, protože každý dovoz musíme zaplatit vývozem a pokud vývoz je menší než dovoz, tak se každý stát zákonitě zadlužuje. U potravin jde o doslova o blbost nebetyčnou. Vyvážíme jablka, která se vykupují za korunu a zpět dovážíme Juice, které mají vysokou přidanou hodnotu. Tím se zadlužujeme a snižujeme svoji zamstnanost, tedy počet pracovních míst u nás. CHováme se prostě jako rozvojová země, tak se nedivme, že máme schodky, deficit. Když toto si velice tvrdě hlídá bohaté Švýcarsko, tak ví dobře proč a my jsme ti hlupáci, co si toto neuvědomuje. Každý občan, když jde nakupovat si musí rozmyset, zda dá přednost výrobku cz. a nebo koupí z dovozu a bude zadlužovat sebe i ty další. Ne všechno se musí kupovat z dovozu a o tom to je. Řětězce k nám tlačí zákonitě jejich zboží protože přispívají k vyšší zaměstnanoti u nich i k zlepšování jejich rozpočtů na náš účet. To my se podle toho musíme chovat a toto jednání řetězců eliminovat.
      • Švícarsko bych zde jako etalon neuváděl. Ti dole jsou stejně v pr jako my. Vysoké nájmy a žití vůbec, no pohádku si tu nebudeme vykládat lháři prolhanej
        • ERA.ja nebudu kritizovat pravopis,potom mi nic neni,ale jak vite ,ze Svycari ziji ve stejne BIDE
          jako Cesi od hadrovky ?Vy jste tam zil ,pracoval nebo jako turista navstivil tuto zem?Moc by me potesilo,ktera ze 3 moznosti pada v uvahu.Podelte se o poznatky,prosim.Pisete tak zasvecene,ze se nemohu dockat vasi odpovedi.Dekuji.
        • Jsi demagog ERA, Švýcaři si dobře uvědomují, že musí podporovat svoje výrobky ať spotřební tak zemědělské, co je z dovozu, to zadlužuje stát a zvyšuje deficit a ten se musí zaplatit vývozem a to mají Švýcaři v krvi , i jejich poslanci kontrolují, kde co bylo vyrobeno, zda to byly jejich firmy, nebo zahraniční. Při renovaci jejich parlamentu to ukázali jasně. Okna byla z ČR, i když šlo o švýcarskou firmu, ale jim to vadilo, že to nebylo vyrobené v jejich zemi. Oni si uvědomují, že tím udržují zaměstnanost u nich stejně jako to, že se nezadlužují. My na to kašleme. Tak se podívejte do obchodů kolik zboží je z dovozu - vejce - Německo, Polsko, ˇŠpanělsko dokonce i Litva. Sůl - Rakousko, dokonce prášek do pečiva z Číny. Jsou toho kvanta a to všechno nás zadlužuje, protože občan to ani nehledá ani to neví a tak ńevědomky zadlužuje stát i ty ostatní a to se pak musí splácet vývozem a jakým vývozem, když 75% podniků není v českých rukách ,ale patří do portfolia zahraničních firem. Neříkám, že ve Švýcarsku se mají všichni královsky, ale tato země není zadlužená a pracovní trh si hlídá a tedy i ten dovoz o tom není pochyb. Za to my na to z vysoka kašleme. Ten dluh se navyšuje, už překročil 2 biliony a to je ta tikající bomba, to nechápeš? A mají vymahatelnost práva, což u nás nefunguje vůbec. Rozhodují v referendech, zatímco my jim dáme hlasy ve volbách a oni se chovají jak Čingischán na dobytém území.
          • Artur,ERA nema poneti co pise,Kralovsky se vsichni nemaji,ale bydleni,penize na jidlo a bezne veci ANO,bude-li nekdy socialni system zaveden v Cechach,pak nebudou bezdomovci,
            nemocni umirat ,protoze nedostanou leky.
        • nauč se pravopis šmejde
          • ... ten na to nemá, jako na nic :)))
      • V podstatě souhlasím. Jen dodávám, že v r. 1918 jsme se mohli stát "druhým Švýcarskem", ale tu možnost skupina nácků v čele s Benešem zabila. Ještě po 2.sv. válce jsme byli bohatší než Švýcarsko, ale díky "hospodaření" komunistických diletantů, kteří víc než ochotně plnili příkazy koloniálních vládců z Kremlu a vytvořili z naší země stepní chanát, většinu toho bohatství promrhali. A co zbylo tak si po chcípnutí komunismu v r. 1989 sami "rozprivatizovali" a hospodaří stále podle stepních zvyklostí. Ono "lehko nabyl, lehko pozbyl" a "z cihího krev neteče".
        • skupina nácků v čele s Benešem zabila !!! Promiň ale dáváš dohromady Benešes s nacisty ?
        • No tedy nevím, nevím, zda o tom zadlužení státu vůbec něco víš?! Protože v roce 1989 měla ČSSR téměř vyrovnaný statní rozpočet a to bez jakéhokoliv celkového vysokeho zadlužení z minulosti. Takže komusti mohli za mnohé, ale ve financích státu měli přehled a pořádek.
          • ... i tupec Not CSSD pozná, který korektor je který, primitive :))))
          • Ačkoli souhlas, dávám mínus. H o v a d o retraktor buď přebral, nebo mu někdo ukradl nick. Retraktor není schopen dát dohromady souvislou větu.
            • ... jsi primitiv, který nerozezná jablko od hrušky :)))
          • Ano, ČSSR měla v r. 89 téměř vyrovnaný rozpočet a ještě pohledávky, některé hůře vymahatelné, někeré lépe. Kdyby rádoby pravicoví fanatici se nechovali tak jak se chovali, tak z Ruska pohledávky jsme mohli dostat bez problémů, protože Rusko má dnes minimální dluh díky nerostnému bohatství které se platí v dolarech a eurech při světových cenách. . Prostě zloději a makroekonomičtí a monetarističtí diletanti z Prognostického ústavu bez morálky a bez skrupulí nás proreformovali, protransformovali a hlavě protunelovali do banánové republiky. Komunisté stát v podstatě nezadlužovali, ovšem byl vnitřní dluh v bytovém fondu a pod. Ale není pravda, že všechno co komunisté dělali, dělali špatně. Prostě fanatici vylili vaničku bohužel i s dítětem. Prognostický ústav pod vedením prof Komárka za totáče s přezdívkou Jakešova věštírna si nechal od největších kapacit na vysokých školách a ústavech Akademie věd udělat prognozy na 5,10,15,20 a 25 let. Byly vytypovány obory, které v případě změn mají perspektivu dalšího rozvoje a které obstojí v konkurenci se západem a na které je tedy třeba se zaměřit, směřovat tam i finanční prostředky. Tyto prognozy ovšem Klaus a spol. doslova spláchli na WC do kanálů a zajímalo je jen jedno, zhasnout a utíkat před právníky. Byla to tehdy vina občanů, že jim naprosto bezmezně věřila, novináři s nimi byli kamarádi místo ,aby je kontrolovali a hlídali, a občané je volili , aniž by si uvědomovali již tehdy naproto negativní signály jako byly lehké topné oleje, líh, evidentní tunelování bank i dalších podniků a sponzorsmké dary pro ODS v podobě mrtvého Bácze a Pepy z Honkongu. A místo , aby občané po Sarajevském atentátu , který byl způsoben již tehdy špinavými sponzorskými dary do stranické kasičky ODS, vyšli do ulic a snažili se eliminovat vliv ODS na politicku scénu, tak mnozí , bohužel vyšli do ulic foukat bebíčko papá Klausovi. Nástup Zemana pod heslem akce čisté ruce doslova zazdili fanatici a hlupáci - Ruml a Lux, kteří nedokázali překročit svůj stín a sestavit vládu se Zemanem , a tak ODS, která byla na jednotce intenzivní péče se v důsledku těchto chyb dostalo ze strany Zemana resuscitace a akce čisté ruce byla přetransformována na opoziční slouvu a tím se odstartovala korupce ještě do vyšších obrátek. S každou další vládou se korupce zvyšovala a dle Babiše v případě Topolánka a Dalíka už měla přidané další tři nuly. Je to jen na nás, protože žádná vláda a parament, a už vůbec ten náš, nemá potřebu se chovat efektivně a jednat jako správný hospodář, pokud občané je k tomu nebudou opravdu tvrdě nutit a kontrolovat je. Je to jen na nás. Brblat u piva v hospodách nebo bušit do PC není řešením. My jsme ,bohužel , v tomto ohledu nejméně aktivním národem.
            • Souhlasím. Až na ten "vyrovnaný rozpočet za komunistů". Tehdy nefungovaly normální ekonomické vztahy, protože všechno bylo státní a tak "vyrovnanost" rozpočtu byla dána tím, že to prostě tak napsalo.
    • Chápu blbe s celkovou negramotností.
      • Jsem nepochopil tok tvých opileckých výlevů prase zlodějský *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit