Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Makak

    O čem se mlčí - Ivan Noveský a Vladimír Štěpán - Energetický kolaps (dříve než si myslíte)

    MIP 71 Ruský Mráz – Děsivá studie německých průmyslníků – miliony lidí na dlažbě! – žádná hnojiva! – žádná úroda!

    Pozor! Pro Česko  je nejdůležitější toto sdělení obsažené v analýze (nepřímo, ale jasně) – V EU platí, že není rozhodující, na území jakého státu se plyn skladuje, ale komu skladovaný plyn patří. Analýza tvrdí, že Německo si uskladnilo svůj plyn i v cizině! Otázka tedy je, komu vlastně patří uskladněný plyn v Česku a komu bude v zimě dodáván! Brossardt v analýze operuje tím, že Německo vlastní plyn uskladněný i jinde v EU!

  • Náš systém školství je v mnoha směrech nevyvážený a nespravedlivý. 

    Jak je možné, aby odborný asistent na vysoké škole (doktorské studium, publikace ve vědeckých zdrojích, cizojazyčné publikace atd.) měl nižší plat, než má nastupující učitel na střední škole, nebo základní škole? Dnes o tom mluvil v televizi pan Prof. Drahoš.

    každá práce vyučujícího má svoje specifika, učit malé děti malou násobilku a máma má mísu také není jednoduché, ale pokud má plat odrážet kvalifikaci a náročnost, tak tady něco dost kulhá. 

  • Už vcil mě jimá hrůza, jak bude horlive plnit napady fialoveho hnusu. Školy se začnou prizpusobovat okupantum...

    • Okupantům ??? Oni jsou tu ty prašivé podlé ruSSácké krysy??

      • Mysliš ty SS Azov oddily? Určitě tu budou infiltrovani mezi utečencema...

      • Okupace se dá realizovat i jinak, pane Nováku. Třeba pod hlavičkou migrace z území, které k tomu nezakládá právní titul.

        Pro neštěstí nám stačí vlastní omezení jedinci. 

        • Třeba migrant Bureš.

  • Hlavně aby ten nový pamatoval, že jsme česká škola.Nelze ani minutu učit v ukrajinštině.Na úkor českých žáků. Těch 45 minut je čas určený pro výuku a vzdělávání našich dětí.Podle zákona.Ani minutu jim nelze ukrast na úkor někoho cizího. To by se zas měli rodiče řádně a včas ohradit. Ve školách není čas ani vůle se patlat s někým kdo rozumí/nerozumí. Stačí když se jim tisknou učebnice . Zdarma.

  • kocourXL

    Kandidát na ministra školství za STAN….padouch nebo hrdina,vždyť
     jsme jedna rodina….

    •  Máme vládní skandál ........

      Vypadá to, že je do korupční kauzy a organizovaného zločinu ve vládním STAN přímo zapleten i europoslanec a bývalý předseda TOP 09 Jiří Pospíšil! Obviněný Pavel Dovhomilja v rozhovoru pro Seznam říká, že Jiří Pospíšil společně s Petrem Hlubučkem stáli u samotného zrodu skupiny. Podle zdroje Seznamu měly být dokonce Pospíšil, Fremr i Redl na společné dovolené v Itálii! Pavel Dovhomilja tvrdí, že tehdejší Pospíšilův blízký spolupracovník Jiří Fremr jménem TOP 09 a Michal Redl jménem STAN uzavřeli dohodu, jak si rozdělit vliv v městských firmách. Dovhomilja tvrdí, že zapojení Pospíšila bylo mnohem větší a Fremr prý říkal, že jedná Pospíšilovým jménem. „S Pospíšilem jsem se neviděl, ale Fremr vystupoval jeho jménem,“ řekl Dovhomilja a upřesňuje to tak, že Fremr vystupoval jako Pospíšilův delegát a že se od Fremra Pospíšil nikdy neodpojil. Vidíme, že skandál zasahuje do nejvyšších pater Pětikoalice. Jediným řešením je demise vlády Petra Fialy!

  • zeman rekne balasovi uhee vsruuu hum !!! a pak se bude tvarit jako ze vi co je internet explorer !!!!

    • Prosím vás, proč tu lánskou mumii zase budíte. Kdo je zvědavý na jeho připitomělé bonmoty? Už mu Mynář s Nepapavým balí na Hradě to jeho svinstvo? Ještě nafouknout křižník a na vodu.

      • Chápeme ty jsi to nikam nedotáhl, ani nedotáhneš samohonič

  • Nic nezlepší a nic nepokazí. Není co. Školství je jen zrezivělý a klientelismem prolezlý systém. 

    Inkluze a jiné experimenty jej poškodily. Vědomosti a vzdělávání jsou na třetí koleji. Jde jako všude o zájmy a rejdiště novomarxistů. 

    • Správně  tam má být...rejdiště kapitalistů.

  • Dobře pane prezidente 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit