Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ve vraždě prezidenta má nepochybně pazoury Vystrčil. Nasvědčuje tomu několik okolností. Zdejší senát se už pokusil o "legitimní" odstranění prezidenta a když mu to nevyšlo tak navedl kolegy na Haiti aby vypustili pokusný balonek. Vrahy nakontaktoval na své kamarády na Tchaiwanu a pokud se šéfovi tamního senátu povede po prezidentovi převzít moc, znamená to, že i Vystrčil to může zkusit podobně, že to jako bude fungovat. Konečně by Vystrčil od koryta Zemana vystrčil 🙂 a mohl by na jeho flek.....dokonce i Američani obětovali pár svých lidí, aby zjistili zda by pokus o odstraněné nepohodlného proruského Zemana vyšel. Jinak se USA rve o každého svého občana i kdyby to byl masový vrah typu Mengeleho......

  • Senát nefunkční od roku 10. A pak ze čižky nikdo netrumfne ! Kecy. To v těch Čechách jsou schopni aspoň udělat něco jako srandavolby , aby si starý kanci ( sv.ině , na Mirku se nesmi zapomenout. ) zase doplnili koryta čerstvým šrotem. Jináč činnost obou těhle prasečáků úplně stejná. Žádná a zbytečná. 

    Ach ta CK cenzura. 

  • Divně napsaný. Kolumbijci a američané. Asi třeba jako třeba Česi a evropané. Ovšem , pokud jsou těmi američany míněni občané USA , potom už jsem před mnoha lety slyšel vysvětlení které vše tady  uvádí na pravou míru. Ukrajinec s českým pasem. Bude se patrně jednat o naprosto stejné „američany „ jako je to ukačko Čech . 

  • KIMCID

    Už se Thaiwanec Vystrčil ,zřekl Thaiwanství? Ambasáda této země skrývala útočníky.

    • Copak to, horší jsou poskoci nájezdníků z východostepní říše nebo dokonce říše ležící dál na jihovýchod, jejíž vůdcové propagují středověké barbarství pod heslem jakéhosi "komunismu" = "komu nic, tomu nic".

      • KIMCID

        Co to má společné s tím že američtí a kolumbijští vrazi se skrývali na Thaiwanském velvyslanectví?. Jistě nám to obsáhle vysvětlíš?

        • Vysvětlení se dá úspěšně předpokládat : "kdo se nevyrovnal......"

          Vždyť ty mantry znáte. Bývalý černoch atd. Tady kupodivu barva pleti sedí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit