Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V jednu dobu se silně útočilo na samou podstatu p.D.Trumpa ve zvolení prezidentem USA.To se již začíná otáčet v jeho prospěch,i když z počátku to u něj vypadalo na hození ručníku do ringu.Co je u tohoto prezidenta evidentní je enormní snaha plnit jeho nástupní program jako prezidenta USA.A toho si většina Američanů váží.Bylo by ještě žádoucí,aby se zmírnila nepřátelská rétorika vůči Rusku,ale v tom by se měli zlepšit především jestřábi z Pentagonu.

    • Volba prezidenta v USA (stejně jako u nás) nebyla volbou nejlepšího z nejlepších, ale hledání kompromisu mezi špatnými. 

      Při vší nesympatii je docela evidentní, že jako prezident USA plní své sliby dané svým voličům. To je potřeba vidět.

      Že se chová jako nafoukaný arogantní čuník v oblasti mezinárodních vztahů je také evidentní. Ale obyvatele U.S.A. bude zajímat spíš ta první stránky.

      Nakonec je to jejich prezident. My se mu klanět nemusíme (tedy pokud nás nepoctí vývozem americké demokracie). 

  • z rypáků amerických teroristických politiků se line jenom smrad, osočování, napadání 

  • Nevýznamné závěry, které se dají zpochybnit. Snižování nebo zvyšování významů slovních projevů a tedy hodnocení těchto projevů podle subjektivistických představ mě nijak neohromuje a nijak nemění můj názor na prezidenta Trumpa.
  • KIMCID

    Co se asi děje v Norsku? Nebo ve Francii.

    • To by ses asi dočetl v článku o Norsku nebo Francii. Né v článku o Mexické zdi a D. Trumpovi. Takhle je to asi stejně debilní nápad, jako bys chtěl v zelenině prášek na praní.
    • o tom se v demokracii nemluví, pravda a láska po havlovsku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit