Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A skončí u sochy V.I. Lenina. Jen hlupáci věří, že je nějaký král Lávra spasí.
    Po listopadu se jediná, tradičně husitsky loupeživě založená, na feudálním, dědičném, třídně zakomplexovaném kádrovém principu konsolidovaná a „jediná vedoucí státní strana KSČ“ spolu se svými, po srpnu 1968 plánovitě vytvořenými „disidentskými“ zálohami, za účelem udržení své reálné moci, leninsky strategicky rozdělila na tři bojové a navzájem koordinované proudy, předstíraně a teatrálně spolu soupeřící: 1) „revoluční a uvědoměle třídní“, přízemní užiteční idioti zůstali v KSČM a odborech, aniž by se byť i jen pokusili založit alespoň jedinou neparazitickou produktivní sociální firmu, penzijní fond, nebo proletářský kibuc, 2) mazanější hajzlové pokrytecky „obnovili“ komunisty zničenou ČSSD, 3) nejcyničtější svi-ě založily z prstu vycucanou „pravicovou“ ODS a estébácké hlídací a vyděračské agentury a pomalu zakládají nové krajně nacionalistické, protizápadní a zamindrákované partaje, ani „levicová“ křídla v šovinistické, izolacionistické a kleptokratické nabídce nezůstávají pozadu a občas si s „pravičáky“ navzájem prohodí klíčové členy. Takto je totalitně nevolnicky vychovaný, závistivý, zápecnický, bezradný a stádovitý volič fackován z více stran jako kibic v mariáši a může si vybrat, komu střídavě skočí na lep a koho bude „vlastenecky“ živit a na koho naopak žlučovitě prskat na bezplatném internetu.
    „Nepartajnická politika“ (podobná advokacii) má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to celosvětově.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
    nebo: http://www.knihy-a.cz/16196/pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-obcanu-nikoliv-korist-politiku
    • Oj, ty si říkáš sniper? Tak to ani náhodou, sleduji tě delší dobu a vidím že máš makovici prázdnou.
  • Kléma to všem natře! Na červeno!
  • Nepřipadá vám tato osoba na post prezidenta ještě moc mladá?Prezitent musí být zkušený zralý a nestranný člověk,což bohužel u nás v Kocourkově neznáme.A tento pán v řečech začíná pomalounku obracet,takže můj prezident to v žádném případě nebude. *9.*
  • proč se komunista ohání T.G.M?
  • Prezident musí být nadstranický a morální osobnost.
    • Tak to nesplňoval Havel ani Klaus !!!
  • Zase další loutka, co tam chce dělat, zametat?
  • Nevim,proč se kdekdo schovává za T.G.M. Ten kdyby žil,tak by těm našim moulům musel profackovat ksicht.
  • Je to jenom politický tlučhuba,jako byl jeho táta.Ten tuto zemi z cesty ke státnímu bankrotu nevytahne.I když ,díky troubovitosti obyčejného českého blba,by mohl v politice,pro sebe,nahrabat dost.
  • Dovedete si představit tu atrapu na známce České pošty?
    • Milý vole! Na poštovních známkách byly už i horší případy.
  • Pan Dienstbier starší byl podle mne spravedlivý člověk. Držel si své i v dobách nepřízně. nehledal mocné a vlivné . Držel si svoji linii. Ale tento pán? Kandidovat za socany má svoji logiku-je to nejsilnější strana, ale je to pro mne pouze karierní póza. Se spravedlivým státem to nemá moc společného. Vzhledem k tomu, jaké ma prezident pravomoci tak je logo pan D.mladšího populistický kec. Je mi velmi líto, že začíná u sochy pana prezidenta TGM. Nemá s ním nic společného.... Když vidím, jak v našem městě socani připravují výběrová řízení pro svoje lidi... jak jsou vybírány firmy, které jsou ochotni leččeho-jejich pověst je předchází..... se spravedlivým státem to nemá nic společného.....Naši socani jsou svojí retorikou neskutečně podobní bolševikům před rokem 89... žádná moderní evropská sociální demokracie...
    • Mýlíš se troubo socani nesahají bolševíkům ani po kolena.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit