Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • josef

  • Když to tak nějak shrnu, tak hra Navalneho skončila matem. Rusko samozřejmě má na jeho spolupráci se zahraničím daleko víc a do tisku či televize pustí jen setinu toho, co ví. Vše si nechávají v záloze na knockout. Všimněte si toho načasování uveřejnění financování opozice (Navalného) ze zahraničí a její nabádání k masovým protestům. Zítra je totiž soud s Navalným. Takže za zpronevěru, kdy byl podmínečně propuštěn, mu místo toho dají nepodmínečný trest, což v jeho případě je, myslím, je 3_5 roků basy. Potom mu připočítájí lživé obviňování hlavy státu z korupce a obohacování (palác u Černého moře), nabádání mládeže k demonstracím a nepokojům atd. Hřebík do rakve dostane obviněním ze spolupráce se zahraničními rozvědkami s cílem poškodit Rusko. Jinými slovy bude obviněn z vlastizrady. Za to by v USA dostal doživotí a v Rusku to vyfasuje také. Takže Navalny stráví zbytek života za mřížemi za kolaboraci se zahraničními tajnými službami z cílem škodit Rusku. To asi těžko rozchodí. Hra skončila a Putin opět šachovou partii vyhrál, stejně tak jako na Krymu.

    A ještě jednu zprávu. Teď jsem se díval na zprávy ČT. Mluvili tam o nutnosti osvobodit Navalného, ale video na youtube o jeho kolaboraci s tajnou službou Británie ani slovo. Asi to neprošlo CENZUROU objektivní české televize. Další příklad jak funguje demokratický stát český. Ale Rusko budeme poučovat pořád.

    • KIMCID

      https://www.youtube.com/watch?v=pk9slDCzvyw

  • Mimochodem. Když vidím tu fotografii natěšených robocopů, tak jsem si ihned vzpomněl na demonstrace v roce 2008 pořádané Dělnickou stranou v Litvínově na podporu Janovských obyvatel. Tam bylo tolik policistů v přesně takových oblecích a s plexisklovými štíty. Samozřejmě, že naše srací prostředky o tom nepřinesli ani jednu fotografii. Když jsem mluvil s kolaboranty z rozhlasu, tak mleli naučené fráze o tom, že Dělnická strana jsou fašisté. Oponoval jsem, že na svých webových stránkách nic takového nemají. K mému úžasu odpověděli, že oni to tam sice nepíší, ale že si to myslí. Od té doby vím, že někteří tito šmejdi ze sdělovacích prostředků si myslí, že umí číst myšlenky.

  • Sympatizanty s Navalným a pomlouvače Ruska bych rád upozornil, že to byl jen Sovětský svaz, který porazil nacistické Německo. Zatímco Američané celou válku Němce zásobovali surovinami, aby mohlo vyrábět zbraně, tak ruští vojáci nasazovali svoje životy. Do druhé světové války vstoupila Amerika až tehdy, když Sověti Německé nacisty hnali zpět do Německa. A protože hrozilo, že Sověti osvobodí celou Evropu a Amerika by si v Evropě již ani neškrtla, tak se Amerika najednou rozhoupala a do války vstoupila. Také si to dostatečně vynahradila tím, že na ostrově Penemunde ukradla letadlový, raketový a jaderný výzkum a hotové stroje. Američané z Německa odvezli špičkové vědce, špičky Wehrmachtu, Abwehru a další odborníky. První americkou raketu postavil von Braun. V Rakousku ukradli archív Interpolu a v Československu ukradli mimo jiné Štěchovický archív.

    Zatímco Sovětský svaz a nyní Rusko od druhé světové války nikdy nevedli válku na cizím území, tak Amerika vedla na cizím území více než 60 válek, kde dostali pořádně přes držku a se staženými ocasy utíkali až se za nimi prášilo. Amerika má po celém světě tolik vojenských základen, že je ani nespočítáte. Rusko nemá ve světě žádné základny na cizím území. Tady všude jsou Americké základny:

    http://empire.is/

    Takže kdo je z tohoto pohledu agresor?

  • KIMCID

    Vždyť to říkám novodobý Lenin. Chce to víc peněz na revoltu :

    https://www.youtube.com/watch?v=pk9slDCzvyw

  • Bomba do lochu pro Navalneho.

    Dnes ukazují na RT video rozhovoru mezi pracovníkem Navalného fondu a tajným agentem UK. Odehrává se to v restauraci v Moskvě a natočila to tajná služba Ruska. Mluví o tom, že Navalného fond potřebuje o mnoho milionů rublů víc, aby masové demonstrace proti Putinovi mohly být rozsáhlejší. Je to nachytání tajné služby Britanie, jak se podílí na rozdmýchávání nepokojů v Rusku. Je to i s audiem, takže důkazy jsou jasné. Dopuručuji si to na zprávách RT shlédnout.

  • To bylo příspěvků o gulagu a pod. kdyby s tím přišli první Rusové, že? 😀

    "Kdo ve spolkové zemi Šlesvicko-Holštýnsko bude odmítat nařízenou karanténu, skončí ve speciálním detenčním zařízení, píše server týdeníku Focus. Spolková země v pondělí otevřela první detenční zařízení v celém Německu. Je součástí nevyužívaného vězeňského ústavu pro mladistvé Moltsfelde v Neumünsteru.

    • Se zřizováním táborů mají Němci bohaté zkušenosti. Čekám kdy ti šmejdi z ČT přinesou tuto zprávu, ale asi se nedočkám protože to jsou úžasní řitolezci EU a Německa.

    • Teď všichni rusofobové drží ústa. Tohle se stát jinde, než v Německu, to by byl jekot!!!

  • Soudruh Kajoch tady zjevně hlásá "moudra", která pochytil na stranickém školení a nechápe, jak se tím ztrapňuje.  

  • Ano USA je opravdu říše světového zla.

  • Zdejší diskuse se poslední dobou dostávají na úroveň seznamu. Kde ta rudá chátra píše svoje ....,...

    • Nikdo nebrání Vám modrožlutá chátro ať si také píšete svoje. To je prostě demokracie. 

      Nebude to spíš tím, že ta realita se vyvíjí nějak jinak, než chcete Vy? 

    • Jeden z rozdílu mezi mnou a vámi je ten, že já respektuji odlišné názory jiných a nenazývám nikoho chátrou. Ani ty, kteří podporují Zemana, či Babiše (já nevolil ani jednoho z nich), ale ani jejich odpůrce. 

      Je pravda, že problém mám s americkými "demokraty" a jejich totalitními praktikami, které tam zkouší (seznamy trumpovců, propuštění, či odmítnutí zaměstnat lidi od Trumpa, jejich dehonestace a ostrakizace i jednostranný přístup hlavních médií.

      Ale to bude tím, že jsem kus života zažil i za našeho bolševika a vím, co komouš dokáže a dokázal. Novodobí neomarxisté nebudou lepší.


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit