Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takhle přesně je to i s umělou demokracii posledních 28let
  • Babiš má pravdu: "Všici kradnú...!" *1* *1* *1* *1*
  • Radek01
    Nejlepší je, že ta cena je vlastně jen takový pšouk....Všichni budeme slintat nad nějakým šutrem o kterém nám někdo bude tvrdit že má hodnotu desítek mil.... Pak budeme pohrdat nad tím samým šutrem, když nám řeknou že je to syntetická napodobenina... Nejkrásnější je to u umění... Dokud si budeme myslet že se jedná o originál nějakého mistra, bude to skvost... Jakmile zjistíme že ho namaloval padělatel, najednou je to bezcenné plátno.
  • Radek01
    Až na to, že tady se mluví o době před sametem. Jeden člověk který byl odborník měl zároveň od všeho klíče. Inventuru nikdo nedělal, stejně tomu nikdo nerozuměl.
  • Asi se v té místnosti,kde byly umístěny a střeženy šperky, malovalo.Tak jak to bylo v tehdejší době po sametu běžné.Pořádek musí být a vybílená místnost nejen od šperků,nebyla v tehdejší době vzácností.
  • Admsap
    Já bych ty "drahé kameny" nechal posoudit ještě jednou a při definitivním zjištění, že jsou to napodobeniny, tak bych je nechal odepsat s tím, že není možno zjistit, kdy a kým byla provedena záměna.
    Pokud se tomu bude věnovat policie, tak minimálně 3 jejich detektivové budou mít na půl roku práci se stejným výsledkem, že není možno zjistit, kdy a kým byla provedena záměna. To ti policajti mohou vyšetřovat jiné věci a ne se hrabat v evidentně neodhalitelných případech, jako třeba Případ drahých kamenů z Nár. Muzea, nebo, kdo zavraždil Otýlii Vranskou.
    Pery Mason je již po smrti, tak není kdo by odhalit pachatele. Stejně by to bylo promlčené.
    • Hlásím se do toho vašeho týmu nového proverovani pravosti diamantů a jejich odepisování... Jo a čistě nesouvisejici věc, nevite někdo jak vyrobit napodobeninu diamantů podle katalogoveho popisu?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit