Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Se zdálo že Jehovisti jsou jen tak běžně vyšinutá sekta. Bylo. Aktuálně vyhotovují na přání rodičů výhružný dopis ředitelům základních škol.Píší to jakože jménem rodiče a cíleně vyhrožují. Že si rodič nepřeje vakcinaci, testy ba dokonce uvádění jako důvod obsence kovid. Další serie pohrůžek se týká karanteny dítěte.Tak to už si banda dovoluje dost.Stát tady smečku toleruje a oni takto? Na co si to jako hrají?Hnát je! Hnát je do absolutní detence. Tam ať mudrují a zaříkávají kovida!

  • Když se někdo nechá očkovat z neznalosti, strachu o život a zdraví, dá se to pochopit. Ale potkávám se s lidmi, kteří se nechali napíchat bůhvijakým  humusem jen proto, aby mohli cestovat a měli výhody. Když někdo obětuje své zdraví a svobodu z vypočítavosti, zaslouží si, aby o ně přišel.  Tak mi to připomíná sedmdesátá léta, kdy si každého předvolali a ptali se, zda souhlasí se vstupem a pobytem sovětských vojsk. Někdo ze strachu kývl, někdo se odvážně vzepřel a pak nato dojel a někteří vypočítavci dokonce vstoupili do strany, aby mohli cestovat a měli výhody.  Já se už psychicky připravuji nato, že si přišiju na kabát žlutou šesticípou hvězdu s nápisem NOT VACCINATED inu těžká doba si žádá hrdiny. Nacisty u Stalingradu taky nezastavily bílé prapory, nýbrž tvrdý odpor.....

    https://rumble.com/vouw3j-dleit-varovn-petra-zdravotn-sestra-z-brnnsk-jednotky-intenzivn-pe.html

    • Od začátku roku mi přišel již druhý dopis od VZP, abych se šel naočkovat. V tomto druhém dopisu mi slibují 500 Kč, které mohu utratit u farmaceutických hyen. Samozřejmě, že mají smůlu. Za 500 Kč svoje zdraví neprodám.

      • Aha - tak VZP rozesílá výzvy k očkování...?🤔

        Tak to jsem nevěděla...

  • ÚZIS MZd ČR - "Podle aktuálních dat Ministerstva zdravotnictví leží v českých 

    nemocnicích na intenzivních lůžkách 78 procent lidí bez vakcíny. Mezi nimi 

    zároveň převažují pacienti mladšího věku, téměř 80 procent z nich nemá ani 

    70 let." 

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Podle šéfa ÚZIS Ladislava Duška "u lidí starších 65 let s vakcínou 

    výrazně klesá riziko nákazy."

    • Proč tak naivně lžete? Podle stránky https://ockovani.opendatalab.cz/statistiky, která zveřejňovala údaje z Ministerstva zdravotnictví je v nemocnici, na JIP a zemřelých přesně STEJNĚ očkovaných a neočkovaných. A protože to bylo z tabulky na https://ockovani.opendatalab.cz/statistiky, každému okamžitě jasné, tak Ministerstva zdravotnictví ZAKÁZALO tuto tabulku zveřejňovat, proto tam již není. Takže Ministerstva zdravotnictví nám všem sprostě lže, abychom se šli všichni naočkovat něčím čemu říkají vakcína proti covidu. Kontrolní otázka. Která vakcína se musí píchnout každých 6 měsíců? Žádná.

    • Je tedy zřejmé, že ten "nárůst" je hlavně "díky" odpůrcům očkováníco potvrzují, 

      jak je lidská hloupost nesmrtelná...

      Nově nakažení mezi očkovanými jsou výhradně mezi jedinci se sníženou

      imunitou (např. po chemoterapii). . . 

      Poměr nově nakažených v populaci celkově je stále v poměru 18 neočkovaných 

      proti 2 očkovaným jedincům...

        • ....
  • mun.go

    "Armáda se podílí i na chodu takzvané Chytré karantény a trasování" ... přídomek „chytrý“ je stále častěji opisem pro sledování a šmírování.

  • tem emeblem jak co ma tem vojak na rukavu znameni je ze prinalezi do jednotky ce se specialnizuje na politicky vrazdy a uvahleni jurnalistu a spinojas !!!!

    • U Vás v Rusku a v ostatních nástupnických státech terroristického CCCP - určitě!

  • Hmmm, pomáhat armáda. Jaká armáda, když polovina vojáků dělá za peníze českých daňových poplatníků křoví Američanům na všelijakých misích po světě a druhá polovina zase za peníze českých daňových poplatníků se pod vedením německého Bundeswehru naparuje před Rusy u jejich hranic.

    • Statistiky Ministerstva obrany ČR ukazují, že v Armádě České republiky je

      zařazeno  celkem  34.771 osob.  Aktivní zálohu tvoří 3.440 osob,  civilních

      zaměstnanců je 7.717, vojáků z povolání  je  registrováno  celkem 26.621. 

      Co se týče podílu Armády České republiky na zahraničních misích:  

      Afghánistán 390 osob, Irák 110 osob, mise eFP v Pobaltí 290 osob plus v rámci Air Policing Service 95 osob s pěti stroji Jas-39 Gripen - celkem 385 osob, v Mali (výcviková mise EU a mise OSN MINUSMA) 150 osob, v rámci operace MFO na Sinajském poloostrově 25 osob s jedním letounem CASA C-295M 

      Celkem působí v rámci zahraničních misí 1.060 osob t.j. 3,5% stavu armády ČR...

      ----------------------------------------------------------------------------------------------------------

      TAK TADY NEHLÁSEJTE NĚJAKÉ BOLŠEVICKÉ BLUDY...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit