Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Konfabulace o "omerta mezi léka0i" tady jen kvetou.

    ----------------------------------------------------------------------

       Neočekávaný úmrtí ve všech věkových skupinách

    se na pitevně řeší dnes a denně...

    A to jsou mezi námi i takoví, kteří by pitvy po úmrtí

    zakázali . . . Ale proč, to neřeknou!

  • Málokdy doktoři přiznají , že pochybili ... 🤮

    • Pravdu se nikdy nikdo nedozví. Omerta mezi doktory funguje. 

  • " Naopak informace, které má nemocnice čerstvě k dispozici, naznačují, že ošetření dítěte v nemocnici bylo úspěšné, zdravotní potíže odezněly a smrt dítěte nemá žádnou souvislost s potížemi, se kterými bylo v nemocnici ošetřováno,"


    Fakt potíže hned v nemocnici odezněly a rodiče si tedy vezli domů naprosto uzdravené dítě? To fakt naše zdravotnictví umí, aby vás jednou návštěvou u doktora uzdravila? Nebo je to lež jako věž?

    • Do článku se jen jaksi nedopatřením nedostalo, že rodiče požadovali hospitalizaci a doktor vše bagatelizovat a vyhodil je z nemocnice.

  • Pokud doktor způsobí smrt pacienta, tak si buďte jistí, že se k tomu nikdy nepřizná a ostatní kolegové mu poskytnou neotřesitelné alibi.

    • Tohle by té bílé šlechtě šlo spolehlivě.
      No co, pekař někdy připeče chleba a doktor holt zabije pacienta.
      Je to kasta, tihle ranhojiči. Ještě, že matka příroda umí uzdravovat. 


  • Kdepááák, že by Pán Bůh v bílém plášti se stetoskopem udělal chybu!!! Nemají to kluci a holky v bílém jednoduché, jen by si občas mohli uvědomit, že proti nim sedí také lidé s emocemi, city a často se strachem. A že ten pacient je v této interakci hlavní osobou. 

    To by páni lékaři měli zahrnout do svých vědomostí. 

  • Diwa

    Člověk o tomto případu moc neví, nicméně dnes máme asi všichni zkušenost, jak naši doktoři léčí ! To je doslova otřes a dokonce člověk kolikrát pochybuje o tom, zda je to doktor. Na pohotovostích se k nám ještě doktoři a sestry doslova chovají jak dobytkové a ještě jsou dotčeni, že po nich něco chceme. Zkrátka úroveň našich doktorů je dnes opravdu mizerná. Nechci házet všechny do jednoho pytle, ale to co se děje je naprostý skandál a hnus ! Krom toho, doktoři táhnou za jeden provaz a pochybuji o tom, že by doktoři přiznaly svoji chybu, to nikdy nikdo neudělá ! Celkově dle mého názoru musím říci, že u mě doktoři všeobecně strácejí kredit a vesměs je vidím tak, že to tady ani nemůžu napsat !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit