Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže, kdo bude hospodařit zodpovědně, bude za to potrestán odnětím fondů a kdo bude hospodařit lehkovážně - jižní státy, bude za to odměněn navýšením fondů. Bravo ! Opravdu moudré rozhodnutí hodno pověsti EU !
  • Co mají z eurodotací majitelé čapích a dalších hnízd je jasné, ale má z nich něco řadový občan?
  • Tak líný řek natahuje ruku nedela nic jen neustále křičí řecko je v EU chceme platy jako němci a tak mají prumernou mzdu polovicni nez nemci a furt breci ze maj malo, cesi si 30 let utahujou opasky a makaj at ty nemce dozenou, ze prej bude lip a po 30ti letech mame 1/4 mzdu nemce, polovicni mzdu jak v recku *1* *1* *1*
  • Tak, když se pomalu vyhrabáme z těch porevolučních sraček, tak nám zase bude ubírat zlodějská EU pro státy žijící si nadpoměry. Pryč z EU, pryč od teroristů v NATO!!!!!!!
    • Pořád dokola ti opakuji, ty jsi byl vždycky blb už od malička.
      • Že ?
  • EU si z nás udělá dojnou krávu, kterou jsme už dnes kterou jsme byli u pod nadvládou SSSR.
    Proč taky ne, když i toto si u nás najde spoustu příznivců z řad různých lehkoživů, pravdoláskařů a dobroserů z neziskovek. Oni svůj jidášův grošík dostanou.
    • Vám chybí i ty nejzákladnější informace a pak plácáte bludy. Z EU fondů zatím Česko velmi aktivně těží a to mnohem více, než kolik přispívá do společné pokladny a pokud jsou chudší a potřebnější regiony EU, pak je vcelku normální, že se tam bude směřovat více rozvojových financí.
      Navíc, argumentovat stále dokola nějakými "pravdoláskaři" dnes již vyznívá velmi trapně, hloupě a hospodsky.
      • Velmi vhodně jste uvedl "zatím". V dohledné době ta doba skončí a my budme odvádět více, než dostávat a to už trvale. To opravdu nevíte nebo vám láska k EU zatemnila mozek..
        Vy si opravdu myslíte, že vám bude někdo dávat peníze jen tak. Jen proto, abyste se měl lépe? A jelikož vás ti pravdoláskaři nadzvedají, hodlám je používat i nadále. právě kvůli vám a vám podobným a protože prostě můžu *1*
        • Dokud budeme členem unie a budeme mít přístup na její společný trh tak na tom budeme vydělávat neustále i kdybychom nedostávali žádné dotace , náš export míří totiž v cca 90ti procentech právě na tento trh , eu nás všechny prostě živí a to by si tady konečně všichni měli uvědomit , a jelikož jsme země závislá na vývozu bude pro nás výhodné mít bezcelní přístup na tento trh i v případě že budeme v budoucnu odvádět do společné kasy o něco víc než dostaneme ...což ostatně dokazují i staří členové kteří už na nás léta doplácejí , prostě vědí že ten společný trh za ty výdaje stojí ...
    • Oni si z tebe dělají dojnou krávu...hochu, máš v hlavě sečku.
      • Ano, dělají. Já z daní odvádím a to jsou příspěvky do EU, ale z jejich dotací má zisk tak Babiš a spol. Možná i vy, že se toho tak zastáváte. Pokud jste majitel firmy, který budovala ty rozhledny v údolích a předražené cyklostezky, tak vás samozřejmě chápu.
        Pokud ne, tak jste jen naivní hlupáček.
    • Dojná krááva a tolik si toho z eurofondů vybudovala. Jenom Bureš si z nich postavil čapí hnízdo. *1*
      • No právě. Sice zpět dostáváme víc, ale to pouze ZATˇIM. Kromě to bych si rozmyslel, jestli někam posílat peníze s tím, že sice pak dostanu víc, ale pouze na to, co někdo jiný určí.
        A už vůbec se nemusíme bavit o cenách těch dotovaných akcí a zakázek.
        Ale žijte si ve snu, jak je EU hodná a platí nám kde co. jenže v kapsách to uvízne tak Babišovi a spol. Vám ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit