Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže je potřeba nahnat lidem pořádně strach, aby moc nereptali až vypukne další válka. S Ruskem to Amerikáncům moc nevyšlo, Evropě se do války s Ruskem přece jen nechce a to ani do té ekonomické, byť tlaky ze zámoří jsou velké. Tak snad s těma muslimákama to vyjde. To by bylo, aby ta třetí světová konečně nevypukla.
    • Děláš ze sebe pitomce zadarmo nebo za peníze FSB?
      • Pouze používám vlastní mozek jardo a neomezuji se jen na stranický tisk a zprávy na Nově. No nic, nebudu ti brát tvé idee. Ono to bylo vždy snadné a pohodlné plout si klidně s mainstreamem.
  • Pokud si i ostatní atentátníci budou zapomínat občanky v autě, tak je brzy pochytáme.
  • Joo,opět se ukazuje,že za dobrotu na žebrotu....pustili jste si do evropy jedovatý zákeřný hady a ti nám teď ukáží co to je, když se řekne čiň čertu dobře,peklem se ti odmění !!!! Jsou zalezlí v nemocnicích,obchodech....
    Pokud nyní nenastane zásadní obrat v přijinání migrantů a je fuk odkudkoliv,nenastane zásadní prosazování evropské kultury-ne multikulti.....vždyť naši 600 let se přizpůsobující jsou stejné mentality,stejný životní styl,oni budou žít,dělat bo, ..rdel a občané na ně dřít a platit daně !!!! bodejť aids zmáryl ty co,sem zvou další syřany na léčení!!!.....jsou jak kobylky....okamžitý zákaz nošení arabských oděvů,burek atd.,zákaz halal porážek a obchodů ,přísné tresty pro přivandrovance v celé eu......tak se můžeme jít učit korán !!!! A chudáci naše děti a vnuci.....ti budou již jen OTROCI ISLÁMU !!!!!! *12* *12*
  • Někde se stala chyba. Stala se však už dávno. Někdy začátkem sedmdesátých let po prudkém zvýšení cen ropy. Do této doby o islamistech nikdo nic neslyšel. Islamisté se náhle začaly probouzet v době, kdy islámské země měly náhle tolik peněz, že nevěděly co s nimi. A tak arabští šejkové začaly bouřlivě podporovat šiřitele islámu, začali v obrovském množství financovat stavbu mešit, začali financovat rozhlasové a televizní stanice islám šířící a i když se o tom příliš nemluví, začali financovat i nákupy zbraní pro islámské extremisty. Neislámské země nad těmito skutečnostmi zavíraly oči a nadále nakupovaly od islámských zemí za drahé peníze ropu a odmítaly brát na vědomí, že si takovým počínáním podřezávají větev, na které sedí. Vlády neislámských zemí byly pod přímým nebo nepřímým vlivem ropných koncernů, které sledovaly pouze své zisky, a skutečnosti, o kterých se zde zmiňuji, je prostě nezajímaly. A nyní tu máme obrovský problém, který nevznikl nějakým pádem diktátorských vlád před dvěma nebo třemi lety, ale na který bylo zaděláno už někdy před čtyřiceti lety. A co teď s tím? Nevím. Vím jen, že nákupy ropy z arabských zemí si tento problém budeme dále pěstovat a prodlužovat jeho životnost. Myslím tedy, že prvním krokem by mělo být poohlédnutí se po jiných zdrojích energie, než je arabská ropa, jejímž nákupem si islámský terorizmus financujeme. To však, a to zdůrazňuji, by byl pouze ten první a základní krok. O těch dalších krocích už však příliš jasno nemám.
  • Jak tady mastíš a planceš nějaké uesesa je patrno čí písničku zpíváš.Kdyby se toto stalo ve státech tak tamní kluci budou nejprve střílet a pak číst grázlíkům jejich práva.Francouzi jsou hodní kluci.Na všechno mají čas a rozvažují a rozvažují.A pak stříká krev.Bohužel těch nevinných.Až bude třeba slámského ksindla začít konečně systemově hubit, kdo se do toho dá první bez zbytečných řečí?Za Evropu asi nikdo.
    • Pane nenázev, zajímalo by mě, jak tahle Vaše "úvaha" souvisí s tím co jsem psal. A nechápu, jak Vy osobně víte za koho kopu, resp "zpívám písničku". Byl jsem poučen, že je to zde běžné. Nezlobím se na Vás. Jen je mi líto, že nechápete, ale spíše nemáte sto pochopit o co zde zřejmě jde a co jsem považoval za nutné k tomuto článku sdělit.
  • po luxusním obědu plnem lahudek mistra šefkuchaře jsem se vydal na nákupy a právě utrácím tisícovky jednu za druhou
    • A co vířivka s přítelem, bude? Tvé příspěvky mě vždy rozveselí, Kaku. Piš častěji!
    • Najdi si práci a sen se stane skutečností! Fakt! Věř mi!
      Jo a vyměň si tašku (igelitovou) na střeše ať ti nekape voda do ešůsu, nebo ti ještě víc jebne!
  • Zastavme se příčin. Útok a napadení, pardon šíření svobody a demokracie pomocí NATO v zájmu UESESA pomohlo k pádu diktátorských režimů. Toto umělé narušení rovnováhy umožnilo ztratit jakokoli kontrolu nad dříve nikoli demokratickým, ale funkčním systémem. Z kamarádů západu se započali stávat nepřátelé. To je o té akci a reakci. Aby se vyvolali tlaky na přistěhovaleckou politiku států a zároveň se pod záminkou boje proti ISIS, započne ještě větší špehování lidí. Nikoli pro jejich bezpečnost, ale pro bezpečnost těch, kteří ovlivňují světové dění a otravují lidem život. Už to, že vzniká spousty dohadů o napadení redakce a potravin, už to, že se hledají lidé, kteří tam vůbec nebyli vypadá přesně jako 11 září 2001.
    Nehledě na to, že je pozornost mas soustředěna jinam, než na to, že stále oslabuje euro, a koruna. Že se zametá MH017 a masakr v Oděse a další zvěrstva na UA.
    • Ještě jedna věc je divná. Hrdiný prodavač, muslim, sebere teroristovi zaseklou zbraň, hrdinný policista, muslim, je zastřelen na místě masakru. Plné noviny toho, jak četli jména a popravovali. Očitý svědek vypověděl, že stríleli chaoticky, atd....
  • Islamistům plány zhatí, naší vepři boubelatí.
    • Ale připsal bych tam "také" *1*
  • TO JE TO KOUZELNÉ SLOVO.Islámský pes je tady jak ryba ve vodě.Doma jen poušť písek holobyty holostavby.Tady hustá zástavba davy lidí.Doma by jakákoliv bomba byla směšná.Neměla by co zničit koho zabít.Islámský pes se tady pěkně domestifikoval.Kopat verbež.Kopat verbež až k pobřeží a pak na voru poslat domů.Tady není pro islámského šmejda místo.Dobře to vedou kluci v Německu.Pes musí na každém kroku vidět že tady není vítán.Klidně ať ti hodní tady vyhubí ty zlé.Nikdo v této pohnuté době nebude pátrat který je který.Ve výrobě je to technologie samočistění.
    • A nemůžeme si za to sami? Tolerancí k menšinám a nedůslednost vymáhání práva? Já si zde připadám jako diskriminovaný menšinami. Ale to není problém menšin. To je problém nás. Tedy pardon Vás, že jste si pod rouškou svobody a demokracie nechali ukradnout suverenitu. Já nevidím rozdíl mezi muslimem, židem, cikánem ani námi. Vražda je vražda a je jedno kdo ji provede. Zrovna, jako ten, kdo pracuje, odvádí daně a chová se dle našich zákonů by měl mít i stejná práva. Tím ovšem neříkám, že jsem pro přistěhovalce. Tím jsem chtěl jen naznačit, kde je chyba!
  • Komunista nebo Islamista - všechno jsou to teroristi proti kterým musí
    demokratická společnost rázně zakročit.

    Rudé Rusko bylo ve studené válce sraženo do kolen. Marxismus - Leninismus byl
    odvezen tam kam kaptří - na smetiště šílených nápadů.
    a hned ho zkouší staré kádry nahradit Putinismem - Zemanismem.
    To znamená vládou despotů která si jmenuje vlastní vládu bez ohledu na volby a voliče.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit