Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A proč? Je snad v EU? Merkel Akbar!!!
  • Neznáte někdo toho OKD?
  • JUDro Milunko podobný nesmysl o židech už před přednesl jistý Adolfek Hitler.
    Oháněl se přitom protokolem sionských mudrců kde se popisoval židovský plán
    na ovládnutí světa.

    Problém byl v tom že se potvrdilo že je to falsum vyrobené v Rusku carovou
    tajnou službou na diskredtiaci židů a ospravedlnění pogromů
  • soldere vinu nese také SSSR který desítky let podporoval Arabskou ligu států
    která zase dodávala zbraně islámským teroristům.
    Známej terorista Carlos alias Šakal byl podporován východním německem a Rudým Rumunskem. Unášel letadla a vraždil.

    Izrael není agresivní. Izrael nikdy nezahájil válku. Vždy se pouze bránil přesila arabských
    států která ho napadala bez vyhlášení války.
    • A ještě tu o babičce. Židé mají choutky na ovládnutí světa. A půjdou bez mrknutí oka přes mrtvoly. Apropos, simone, proč zase ten nový nick?
      • Milunko já tvého manžela Simona neznám.

        Já znám jenom zdejší Simonu která tu až do neděle nebude. Kdybys ji pořád
        nekomolil jméno a nekvičel tu na každý nick co s tebou nesouhlásí Simona
        tak tu nejsem.

        Nemám potřebu si registrovat nick. Zdejší trolda by si jako vždy udělal podobnej.
        • Infantilní jako autor sám. No comment.
          • Tobě se nelíbí oslovení Milunko?
            Zajímavé. Simoně jméno komolíš strašně rád.
    • To je možné ale nikdy zde nebyla řízená uprchlická tsunami s cílem oslabit (zničit) EU a celou Evropu a následně ji ekonomicky ovládnout. (politicky a vojensky ji již USA ovládají).
      • USA EU neovládá. Jsme jejich největší obchodní partneři a proti bloku USA EU
        je Rusko pouze směšné nepatrné nic.

        Jedině Rusko má zájem na rozložení EU
        • Co sem pleteš Rusko. O něm není v tomto článku vůbec řeč. A máš pravdu pouze z poloviny. EU nejvíce vyváží do USA ale nejvíce dováží z Číny a Ruska.
          Pleteš si pojmy a dojmy. Zanedlouho se však ukáže má pravda. Ty jsi a zůstaneš otrokem propagandy USA.
          • A co ty sem pleteš Francii? o ní článek není.

            ČR také EU je nejvíce napojena na Německou ekonomiku. Vývoz do Ruska
            je minimální. Proto nás odvetné ruské sankce nijak nepoškozují
            • Naše ekonomika roste. Ruská se propadá.
              Nijak výrazně nás Ruské sankce nepoškozují protože náš obchod s ním je minimální.

              Takže vyndej hlavu z rudého práva a mrkni se na skutečný stav ekonomiky
            • Vyndej si konečně hlavu z té USA pr*ele a začni žít v reálném světě. Jen blb může říci, že nás Ruské sankce nepoškozují.
  • Úplně na začátku je vina zemí USA, Saúdské Arábie, Kataru, Turecka, Anglie či Francie, které terorizují okolní svět a podporou terorismu nechávají za sebou jen spoušť a chaos a které podporou radikálů a fanatických extrémistů vytvářejí uprchlickou tsunami. A je příznačné, že právě Amerika, Saúdská Arábie, Katar odmítají jakoukoli účast na řešení tohoto exodu - tedy nějaká účast tam je, třeba přitvrdit, uprchlíků a obětí tohoto novodobého stěhování národů je zřejmě stále málo.
    Na mapě světa si všimněte polohy Izraele. V USA a v Evropě je hotovo, v Africe také, už zbývá dostat pod kontrolu jen malý kousek světa na té mapě. Všechna „konspirační“ povídání o Velkém Izraeli a o anglo-americko-sionistickém propojení možná se už nebudou jevit tak konspiračními. Účelem je mj. osvětlit, jak si jedna země (USA) dělá s celým světem co chce. A pro své zájmy používá stále stejný scénář: „Udělat problém a pak jej řešit (nejlépe vojensky, to nejvíc vynáší)“, či „Využít, použít a odkopnout“, až jsme ve finále všichni oběťmi. Všechno světové dění jsou jen kamínky v mozaice jedné celosvětové mocnosti
    Bůh ochraňuj svět před zlem z USA..
    • vanhorne
      Ochranuj nam Hospodine, Czara Vladimira a jeho zem.
  • Jen ať si je tam židáci vezmou.Nevidím sebemenší důvod,proč bychom je tady museli živit.Jen ať si je každý tam,odkud přišel.Nechtěl bych se dožít toho,že zde budu hostem.Tak si to možná představují naši pohlaváři,kteří mají haciendy na Malorce,Monaku a jinde venku. *16*
  • Na rozdíl od Evropy přemýšlí Izrael o přijetí LEGÁLNÍCH imigrantů. Rozhodně netvrdí, že se mu tam mohou navalit nelegální migranty a on se o ně postará, abyste v tom náhodou sluníčkáři nehledali něco jiného, než tam je. On je to totiž velký rozdíl, i když bohužel evropská média i ty naše ten rozdíl nenápadně stírají.
    • Tak ti syrští uprchlíci jdou beztak nelegálně, protože legálně moc dobře jít prostě nemohou. Což si vy, fašisti, vůbec neuvědomujete.
      Je smutný, že zatímco my se tady bráníte naplnit své hodnoty pod rouškou jejich ochrany, v Izraeli, kde narozdíl hrozba, že tam přijde nějaký Islamista není prakticky nulová jako u nás, i přes problémy, které tam mají chtějí pomoci.
      • Že by si přes hranice Izraele mohl projít kdo by chtěl a bez prokázání své identity? Tak to je pro mne novinka.
        A nenadávej hlupáku fašistů tomu, kdo odsuzuje nelegální činnost. Vy troubové máte pořád pocit, že by Evropa měla být otevřená komukoliv z celého světa a kdokoliv by mohl přijít a měl právo na ubytování a dávky. Jste naprosto mimo. Zblbli vás různí naivní humanisté.
        A nesměšuj pojmy. To, že se někdo brání nekontrolovanému přílivu nelegálních imigrantů neznamená, že nechce nijak pomoct. To jen vy sluníčkáři používáte demagogii, vkládáte lidem do ústo to, co neřekli a obratem na to reagujete. Je to od vás trapné jednání, kterým ponižujete sami sebe.
        • A jak si představuješ, že by mohli požádat o azyl? V Řecku a Itálii, kde to nestíhají a ani jeden Evropský stát tam neposlal nikoho, aby jim s tím pomohl? Samozřejmě, že se ti lidé zvednou a půjdou dál, přece tam nebudou hnít bez jídla a vody, by jsi udělal to samé. Celá Evropa poskytla pro obranu Evropských hranic celkem 64 ANO 64 osob navíc na dobu půl roku. Takže sorry, ale za ten chaotický exodus můžeme i my a měli by jsme převzít zodpovědnost za to, že už 4 roky (tak dlouho už trvá konflikt v Sýrii) jsem udělali úplné ho... . A naši politici mají tak akorát plnou hubu toho jejich NE, ale že by skutečně vymysleli a hlavně ZPRACOVALI náhradní plán, to neeeeee, to se budou jenom bít v prsa a hlásat do davu, my se nedáme. Tak promiňte, ale to mi opravdu nestačí. A nadávat si mezi sebou do fašistů, bolševiků a nevím čeho všeho jiného je taky hluboko pod úrovní civilizovaného člověka žijícího v civilizovaném státě. Čím dál tím více mám pocit, že se od západní civilizace, kam jsme se rozhodli směřovat, vzdalujeme. A nemyslím tím multi-kulti, ale obyčejnou lidskou slušnost, solidaritu a TOLERANCI.
          Barvenčíková Zuzana, Nový Jičín
          • Asi tak. Ono to ale není jen o tom, že by to v Řecku a Itálii nestíhali. Ono dostat se z místa vojenského konfliktu legálně je prakticky nemožné, stejně jako z diktatury(Eritrea).
            Samozřejmě, že je to o lidské slušnosti, solidaritě a toleranci. Bohužel, spousta lidí v ČR to pořád nechápe.
            Moje označení těchto oponentů za fašisty není náhodné a vlastně ani urážka. Vždyť tohle už tu bylo, ta nenávist. Výsledkem byla 2. světová válka. Je smutný, že se najdou lidi, kteří to dokonce chtějí opakovat.
            • Ale zase mlžíš a kecáš jako to sluníčkáři bežně dělají.
              Tady nikdo nepíše o tom, jak se legálně dostat z válčícího státu. Tady se celkem jasně a srozumitelně rozebírá, proč migranti nelegálně táhnou Evropou z míst, kde se nebojuje, kde jsou v bezpečí a mají ubytování a jídlo (Řecko, Itálie, Makedonie, Srbsko, Maďarsko atd.)

              A jestli označuješ lidi, kteří sice neschvalují nelegální pohyb migrantů po Evropě, aniž by byli zároveň proti jakékoliv humanitární pomoci, fašisty, tak jsi pouze pro mne jen hlupáček a to se snažím říct hodně slušně.
              Tady nejde o žádnou nenávist vůči imigrantům jako takovým. Je tady nespokojenost s jejich nelegálním chováním podobně jako málokdo bude schvalovat jízdu v opilosti, krádeže, znásilňování a další nelegální chování. Já bych byl dokonce pro, aby veřejná podpora nelegálního jednání byla trestná a aby lidé jako ty a pár dalších sluníčkářů mohlo být policií zjištěno a obviněno. Což asi bohužel zatím nejde.
            • To JUDr. Miloš Schwarzenberk:
              https://cs.wikipedia.org/wiki/Adolf_Hitler
              Nacismus je jedním z typů fašismu. A to tím zdaleka nejhorším.
            • Nerozumím řeči tvého kmene... *16*
          • vanhorne
            "solidaritu a TOLERANCI."Na te druhe strane by ale mohli ukazat trochu TOLERANCE take,ne?Snazit se prevalcovat policisty a vojaky,hazet decka pres plot a tak si vynuti vstup se me zda, ze je INTOLERANT.
          • Ten exodus způsobila vměšovací - rozbíjecí politika USA. Jejich politika, jejich zbraně, jejich ISIS a další.Tam zabeč jako první.

            Někdo dostal dobrej nápad a rozpohyboval tu masu k nám do Evropy. Jako prča ano, ale toto prča není. Přímořské státy měly udělat to, co nedělají a ty lodě zastavit na moři a otočit je zpátky. Z těch vratkých malých kocábek naložit ty nelegály a odvézt k nim zpátky.

            Potom zabeč na frau Merkel, která si nevidí do huby a vypouští nebezpečná, nedomyšlení slova o přijetí všech Syřanů. De facto je pozvala k nim do Německa. Z naší politické scény se žádné hlasy "přijďte pobejt" neozývaly. My o ně zájem tady u nás nemáme. Přesto jsme chtěli pomoci malému počtu pečlivě vybraných, na území tam u nich. Nějaké nedemokraticky, ba diktátorsky vnucené nesmyslné kvóty jsou k ničemu. Jak pro nás, tak pro ty, kteří k nám evidentně nechtějí.

            Muslimy bych k nám nevzal, pokud chceme pomoci, tak výhradně tam u nich. My jsme jim jejich země nerozbili. Toleranci si strč za klobouk, muslimové o toleranci v koránu nic nemají.

            Plyšový medvídek, Kopidlno.
          • Nevím jestli to v Řecku a Itálii nestíhají, ale nevěřím, že tam umírají hlady.
            Podobně nevěřím, že po nich někdo střílel a umírali hlady v Makedonii, Srbsku, Maďarsku nebo Rakousku.

            Kritizuješ NE českých politků? A co dělají ti západní? Jediné co melou stále dokola je : "Přerozdělovat, přerozdělovat, přerozdělovat. Jaký mají plán na zastavení toho exodu?
            Už jsi o nějakém četla? A ty máš nějaký nápad? Taky jen přerozdělovat, že?
            Ach vy naivní humanisté a sluníčkáři. Vy zničíte jednou nejen Evropu, ale celý svět.

            Až ti doma praskne voda, tak neopravuj vodovod, ale obcházej sousedy, aby ti pomohli vylévat tu zachycenou.
            A tolerance? K čemu? K muslimům na našem území? Proč?
            Solidaritu klidě. Pomoc, proč ne? Ale na jejich území., ne u nás.
  • ENA povinně vzít do vojenských oddílů a poslat je zpátky bránit svoji vlast a rodinu !!!!!!!!!!!!!!!
  • Vzkaz izraelského předsedy vlády všem pomateným sluníčkářům, naivním studentíkům, nebezpečným eurohujerům i mega.nebezpečným darmojedům z tzv. neziskovek:

    "Izrael nedovolí, aby byl zaplaven vlnou ilegálních imigrantů a teroristických aktivistů".

    *5*
  • Teda, pokud nabídka pomoci zazněla i z Izraele, tak opravdu není důvod zůstat stranou. Přitom Izrael je místo, které má krom politických i obrovské ekologické problémy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit