Přejít na výpis diskuzí
Příliš drahá věčnost Lenina. Rusko stojí péče o mumii bolševického vůdce miliony
15.4.2016 | Hana Dubnová
832 příspěvků
-
Skutečně vysoká úroveň příspěvků.... Těch pár debilů, kteří si z toho dělají soukromé fórum navíc úrovně odpovídající myšlení retardovaných jedinců, by si mělo založit vlastní komunikační kanál a neobtěžovat.
Navrhuji tyto "přispěvatele" zablokovat a znemožnit jim komunikaci. -
Ano ruská rohožko.
S kradením niocků Semjonováním a podváděním s hlasama už jsi nudný. -
nudááááá
-
8. listopadu 1942 začala operace Torch, při níž se angloamerické jednotky vylodily v severní Africe. To byl de facto konec německých a italských jednotek v této oblasti, protože od východu je před sebou tlačila 8. britská armáda vedena maršálem Bernardem Lawem Montgomerym a od Západu nyní Američané. Na konec do kouta zahnaný Afrikakorps kapituloval společně se zbylými Italy v květnu 1943 v Tunisku. Spojenci zajali na čtvrt milionů vojáků Osy (zhruba stejný počet nepřátel zajali Rusové u Stalingradu). Celkově Němci a jejich spojenci přišli v severní Itálii o téměř milion vojáků, 2500 tanků mnoho dalšího vojenského materiálu.
-
Něco ti povím o americko britské pomoci.za nemalé množství sovětských životů muže třeba to že britové měli rozluštěný kod enigma a sovětům o žádném nebezpečí neřekli.nechali sověty vyžrat většinu bojů a války.
-
Putinovci Pitomci stále nechápou že jsou na svobodné debatě ve svobodné EU.
a k debatě patří různé názory a protiargumenty. Oni však chtějí po staru jen KSČ monolog a jiný než kremelský názor prostě nesnesou. Tak ať sem nechodí.
Na protiargumenty reagují komolením jmen kradením nicků a podváděním s hlasováním.
Prý jim hrozně vadí tapetky? Opravdu? Ale kdeže.
Vadí jim pouze neruské tapetky. Leryho proruské tapetky jim nevadí.
Jak falešné a pokrytecké. Tedy Putinovské. -
AmrdólůM se už nechce chodit do vesmíru pěšky, vždyť je to dálka, a tak kupují osm ruských raketových motorů RD-181!!!
Co na to mrdkohlt Semjon Gayínek???
Nic!!!
On to totiž blbeček nepochopí!!!
PCHE !!! -
Jooo, to se pořádně pleteš. A navíc nejde o ideologii, tatare. *15*
-
Nebyla daleko významnější!
Protože USA otevřely druhou frontu příliš pozdě, bylo zbytečně moc mrtvých na východní frontě. Sovětů padlo více než 20 milionů a Němců kolem 10 milionů. Američanů asi 360 tis. Zrovna tolik jako Čechoslováků.
Pokud se týká leteckých útoků ze strany spojenců, jednalo se pouze o genocidu civilního obyvatelstva, podtržené svržením atomových bomb v Japonsku,a taky proti civilnímu obyvatelstvu. To Sověti nedělali. Pomoc SSSR byla pouze 20%. V Africe si spojenci hájili pouze své koloniální zájmy, jinak by přišli o ropu. A o invazi na Itálii se hovoří a je to dostatečně zdokumentované. Tak si nevymýšlej. -
Bojuj slave, je ti to k hownu, realitu nezměníš :)))
-
Na tom že tvůj nacista putin ukradl území Gruzie a ukrajiny to nic nemění ruská rohožko
-
semjon Gaxínek jsi ty sám StBáku malý ptáku BTW.
ty jsi tu tuhle postavu vytvořil a to tak že jsi zkomoil moje jméno Simona.
Já jsem holka a tobě to vadí. Takže tím teploušem opravdu budeš semjone BTW.
Jdi raději podvádět s hlasováním nulo. dej zase plus a mínus 7 za vteřinu.
jsi s tím nenápadný jak lejno na lednici *1* *1* -
... většího tupana bys nevymyslel :)))
-
Dříve se však krátce vrátím k americké válečné pomoci Sovětskému svazu, která nebyla vůbec bezvýznamná, jak se snaží lidem namluvit nekritičtí stoupenci Sovětského svazu a Ruska. Podívejme se tedy do pamětí maršála Georgije Konstantinoviče Žukova, který k tomu řekl: „Dnes se říká, že nám Spojenci nikdy nepomohli. Ale sotva lze popřít, že nám Američané dodávali obrovské množství materiálu, bez něhož bychom nemohli formovat naše zálohy, ba ani pokračovat ve válce. Dostali jsme 350 000 aut, a jakých aut! Chyběly nám výbušniny, střelný prach, neměli jsme ani čím plnit patrony do pušek. Američané nás opravdu dostali z nouze.“ Nebo je snad nejlepší ze sovětských maršálů lhář? Faktem je, že tehdy po válce tímto výrokem rozčílil samotného Stalina.
Jistě, Američané dodávali Rusům důležité suroviny a materiály bez kterých by sovětský zbrojní průmysl nebyl schopen vyrábět tanky, děla, letadla a další zbraně. A klíčové byly také dodávky potravin, které mimo jiné zachránily před smrtí hladem i obyvatele obleženého Leningradu a také pomohly vojákům Rudé armády zvítězit nad německou armádou. On bojovník s prázdným žaludkem toho moc nesvede.
Viz také další ruský zdroj: http://www.angle.cz/index.phtml?go=clanek&id=1720 -
Semjon Gayínek je vymetač plzeňských gay klubů a je tam znám pod přezdívkou mrdkohlt!!!
YEAH !!! -
nauč se číst ruský kašpare. Hrdina SSSR byl protože dostal od SSSR metál ty komediante.
pouze jsem tento fakt napsala ale nikde jsem ho tu za hrdinu neuznala.
Takže zase smůla hlupáku -
Já jsem TA holka. pokud ti to vadí tak se jdi léčit ruský teplouši.
Tradičně tu lžete vy Putinovci a já jsem vaše lži znovu vyvrátila.
Proto vztekle komolíte moje jméno a fixlujete s hlasováním.
Vše marné. Pravdu tím nezměníš ruská rohožko *5* -
Zase je tady ta smradlava kraava z redakce Tiscali Simona. Smrdi po chcankach a tapetuje tady. On to sice nikdo necte ale ta sviine Simona, pracuje v redakci Tiscali, tak ji nikdo nevykopne z diskuze. Vid smradlava sviine Simone, jdi a radsi se vykoupej, smrdis po chcankach..ha.ha
-
Ty tu směšně popíráš slova hrdiny SSSR Žukova! Ten jasně řekl že SSSR by válku s Hitlerem bez obrovské materiální pomoci z USA prohrál.
On na rozdíl od tebe tu válku zažil mluvko.
Ty tu pliveš a popíráš americkoub obrovskou pomoc SSSR bez které by SSSR nepřežil.
Styď se hnuse -
Pak ještě k tomu musíš připočítat uran. Je to daň za osvobození. Nic není zadarmo. Kdyby Sověti nezvítězili, tak by Feierabend či Masaryk "ryli" někde jak říkal Těrazky "rypákmi" na Sibiři pro Němce.