Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *15* *15* *15*
    • *1* *2* *2* *15* *3* *4* *5*
      • Chrochtám Chrochtám. kreml mě za to platí. *2* *2*
  • bbbb se překonal! Napsal pravdu - u komunistů věc nevídaná.
    Ano Lenin byl vrah a lidská zrůda.

Jsem ráda že jsi to zdrcen argumenty které jsem tu uvedla uznal bbbb.
    Nikdy není pozdě. pokud se budeš kát můžeš se i ty proměnit z divokého komunistického zvířete na slušného člověka tedy na západního demokrata.
    • zatím jsem ani jeden argument nečetl jen kopírování článku?
      • články tu kopíruje Lery. putinův agent musí vykazovat činnost.
        Jinak mu KGB nedá plat ale Gulag *2* *2* *2* *2*
        • ty taky nečtu ani jeden z vás nemáte nic k tématu
          • Tak se nauč číst bbbb.
            Místo popíjení piva dělej něco užitečného. *5*
            • tady v německu je pivo humus,víno mne nezajíma ja jen koňak.
              ale hlavně já nepiju vůbec tak že asi tak.
              a tvůj směšný plat mne vůbec nezajímá *3*
            • Já jsem vinařka ne Pivařka. Takže zase jsi s jedovatou rudou slinou netrefil bbbb.
              Ovšem na vína za 10 000 ty samozřejmě nemáš. já ano. *5*
            • No já pivo nepiji nemám takové zkušenosti jako ty *3*
  • Obě zprávy přinesl web Svobodné fórum. Zprávařka tamního hlavního zpravodajského kanálu Rossija 1 Ksenyia Ignatova-Vasserman se ostře opřela do své země kvůli smrti svého kolegy teprve dvaatřicetiletého redaktora, který zemřel v nemocnici na zápal plic. Neudržela se a na svůj facebookový profil kromě jiného napsala: „Je tu strašnej bordel.“ Nadávala na to, že mladý muž musel chodit do práce se zápalem plic, protože by z nemocenské nemohl splácet hypotéku. Pak prý ho v nemocnici nechali zemřít, aniž by mu pomohli. No, na jednom ruském webu je možné být svědkem toho, jak ruský lékař zavraždil pacienta přímo v ordinaci, takže když k tomu přidáme otřesný stav ruských nemocnic a průměrný věk dožití mužů 59 let, je na tom tamní zdravotnictví hodně špatně. Pravdou také je, že i u nás lidé přecházejí nemoci, a chodí do práce, ale nemocniční péči máme lepší a v každém případě si z Ruska nemůžeme brát příklad.

Průlomem však, je že do své země se pustila i redaktorka vládního média Ignatova-Wasserman, která jindy tak velebí současné Rusko. A jestliže se začínají bouřit Putinovy opory, může to být pro kremelskou říši hodně zlé. I když v diskusi pod svým příspěvkem na FB to od svobodně myslících Rusů pořádně schytala. Ptali se jí například, kde byla, když se zavíraly nemocnice a propustily tisíce lékařů. Já považuji za důležité, že prozřela a věřím, že s ní postupně procitnou ze svého snu i další Putinovi stoupenci.

A případ kdy syn Generálního prokurátora Ruské federace Jurije Čajky Arťom vede zločinecký gang, a on sám je jeho prostřednictvím namočen do obří korupční aféry, nepotřebuje komentáře. Rusko je vážně děsný stát a vzorem pro Českou republiku není ani náhodou.
  • Jen blb se může chodit dívat na vycpaného komouše.
    • Křendo, přiznej! že máš Leninem vytapetovanou ložnici.
    • Já jsem tam jako správný čtyřnásobný blb byl už čtyřikrát *14*
      • no sice jsem bal na rudém náměstí ale kouknout jsem se nešel.ale bav se dál zloději nicků
  • to bych nebyl čapisrál abych to tu nezasral. jupí.
  • Předně si připomeňme, že pobaltské země Litva, Lotyšsko a Estonsko byly v roce 1940 okupovány a násilím připojeny k Sovětskému svazu. O tom, jak hrůzovláda bolševiků v Pobaltí vypadala, vypovídají dokumenty tehdejšího ÚV bolševické komunistické strany a NKVD tedy sovětského gestapa. Tato problematika je velmi dobře zpracována v knize Dějiny pobaltských států od Luboše Švece a dále v publikaci Zločin Genocidy od Jana Beneše. Cenná je rovněž práce litevského historika Josepha Pajaujise-Javise.
    Jaký osud nachystal Sovětský svaz pro nebohé Pobalťany? Genocidu! Vždyť co jiného byly plány NKVD na masové deportace zdejších obyvatel na nehostinnou Sibiř.

Masové deportace, likvidace inteligence
    Jen pro srovnání z Litvy mělo být násilím vyvezeno na sedm set tisíc lidí z třímilionového národa této hrůze zabránila jen válka. Krutý osud přichystali komunisté litevským lékařům, učitelům, právníkům, podnikatelům armádním důstojníkům atd., čili šlo o plánovanou likvidaci místní inteligence. Jaksi to připomíná nacisty plánované vyčištění českých zemí od Čechů, kdy zůstat měli jenom ti poněmčení schopni.

Vzpomíná Malvina Pranaitieneová. Rodiny roztrhali od sebe, děti byly odvedeny od rodičů. Spolu s dalšími ženami cestovala v přecpaném dobytčáku, kde bylo pouze jedno vědro na tělesnou potřebu, pitná voda žádná. K jídlu nedostávaly nedobrovolné cestující nic. Jako cesta do Osvětimi, že.
    Nakonec je po začátku války odvedli z vlaku a zavřeli do nějakého lágru, kde ležely na betonové podlaze zesláblé bez jídla a nakonec se nemohly ani hýbat. Nelze se tedy divit, že ony ženy 29. června uvítaly německé vojáky jako osvoboditele. Nutno říct, že Němci -vojáci Wehrmachtu se k nim zachovali lidsky, dali jim najíst a nechali je prohlédnouta ošetřit lékařem.
  • dearlilipután.Putin.com.
  • vanhorne
    Putin jim dal prikaz aby vynalezli zpusob balzamovani, garantovane nejmene na tisic let.Az on natahne hnaty, Lenina vyhodi a strci tam Putku.
  • Lenin se rozpadá jak je to možné? Mumie 3 000 let před naším letopočtem a jsou stále v super stavu. Kde soudruzi v Sovětském stavu dělají chybu? Soudruzi položte ho do země a dejte mu pokoj. Soudruzi v boha nevěří, tak ho nemohou pochovat.
  • Putinovští zloději nicků a jmen z Tiscali - táhněte do plynu vy zrůdy.
    raus raus vy swině.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit