Přejít na výpis diskuzí
Příliš drahá věčnost Lenina. Rusko stojí péče o mumii bolševického vůdce miliony
15.4.2016 | Hana Dubnová
832 příspěvků
-
To, že jeho otce komunistu Miroslava Tomana staršího vyznamenal prezident republiky, je chucpe. Ovšem synovo provinění se zdá horší – vědomé tunelování věřitelů.
Je nemyslitelné, aby Miroslav Toman starší coby místopředseda Štrougalovy komunistické vlády nevěděl o porušování lidských práv, zavírání a mučení disidentů apod. Sám ovšem podle názoru skutečných odborníků není žádným expertem přes zemědělství, ale ke svému postu se dostal přes rudou stranickou knížku v době normalizace po vyházení tisíců lidí za kritiku okupace Československa Sovětskou armádou v roce 1968. Do té doby byl obyčejným místním zemědělským úředníkem.
Po listopadu 1989 se rodina Tomanů dala na podnikání, které později řídil Miroslav Toman mladší. Na tom by nebylo nic protizákonného, kdyby podle tohoto staršího materiálu iDNES, který cituje z časopisu Respekt, nezadělala jeho firma Agrotrade na stamilionové dluhy. Zkrátka, půjčovala si peníze, které s velkou pravděpodobností vědomě nevracela. Později dluhy zůstaly, avšak vznikla nová firma, která už byla čistá.
Pravda to není neobvyklá taktika, používá ji vícero podnikavců (záměrně rozlišuji od slušných podnikatelů), ale je na pováženou, že se takto chová i exministr zemědělství. Je také patrné, že morálka rodině Tomanů, kteří ihned po revoluci zahodili ideje beztřídní společnosti a stali se kapitalisty, nic neříká. Tato rodina také pomohla sponzorovat prezidentskou kampaň Miloše Zemana. Inu svůj k svému. -
Něco k tématu nemáte?
-
Jsem čtyřnásobný blb. kdo je víc?
-
socko kdy pudete makat??? *10*
-
-
Až se naučíš psát primitive
-
-
Až se naučíš že lidem se nicky a jména nekradou tak můžeš kázat ruskej hadře bbbb.
Dříve ne. -
*12*
-
-
-
Nicméně je potřeba si přiznat pravdu, že ruské letectví není v nejlepší kondici. Příčina neštěstí francouzského stroje A-321 zatím není známá, ale vypadá to na technický problém zaviněný špatnou údržbou. Piloti si totiž už delší dobu stěžovali na potíže s motory. Nelze se divit problémům v ruském letectví, když je všeobecně známo, že údržba nejen letadel je špatná a tamní letečtí dispečeři i někteří piloti holdují alkoholu. Nejvíc problémů je právě mezi menšími leteckými společnostmi, mezi které patří i Kolavia/Metrojet. Naopak je třeba přiznat, že největší ruská společnost Aeroflot patří mezi ty solidní.
Statistiky Úřadu pro civilní letectví hovoří jasnou řečí. Podle nich v USA na jednoho cestujícího, který zahyne při leteckém neštěstí, připadá 13 milionů bezpečně dopravených lidí, kdežto v Rusku je tento poměr 1 ku 370 tisícům!
Samotní ruští experti vystavili své zemi v letecké dopravě velmi nelichotivé vysvědčení. V odborné studii (viz link dole) mimo jiné napsali. „Rusko překonalo Černou listinu zemí pro leteckou dopravu. Lety civilních letadel v Rusku mají 2x větší pravděpodobnost, že skončí katastrofou než v Africe, a 13x větší než je světový průměr. Od roku 1953 měla letadla společnosti Aeroflot celkem 127 nehod, při kterých zahynulo 6895 lidí.“
I mnozí Rusové si neberou servítky a obviňují své papaláše, že letecký šlendrián jim nevadí, a pouze když se něco stane, tak je na okamžik křik. Putin a Medvěděv se krátce bijí v prsa, jak zakročí, jenomže za nějaký čas to dál pokračuje ve starých kolejích. A obávám se, že ani tato tragédie na tom nic nezmění. -
Zeman se za dva roky po prohraných prezidentských volbách může také jít vycpat. *15*
-
Haf haf *2* *2* *2*
-
Miloš Zeman se po prohraných volbách upije na Vysočině.
Ani pes ani člověk po něm nevzdechne *8* -
-
nemáš svůj nick trubko? *16* *16* *16*
-
-
Nemyslím tedy nejsem.
-
pokud Tiscali nenasadí nového trolla tak zbankrotuje. Už nyní tu chodí tak pět lidí.
Osel avasta alias třicet nicků a třicet rychlo bodů neprudí ale nudí.
jako internetový ruský troll je na dvě věci,. Na howno a na nic. -
-
dokud budeš tapetovat věci o kterých nic nevíš ani minimálně, protože jsi je ani toliko nezažila bude tě tu každý stírat. *3*
-
-
Zatím jsem setřela já vás když jsem tu vyvrátila vaše komunistické lži.
ČR je svobná země a každý občan má právo vyjádřit a napsat svůj názor.
Pokud ho chceš lidem upírat tak jsi zločineca musíš být dle zákona potrestán. -
-
nesetřelas nic.nikdo to nečte.proč taky .přeci se nikdo nenechá oblbovat od někoho kdo v té době nežil a nic z to nezažil.
to by si stejně mohla tvrdit že byly draci a skřítci.a to jeno proto že jsi to slyšela nebo četla *1* *1* *1* *1* -
-
Zločiny SSSR a KSČ jsou doložené, jask svědky, tak materiály z komunistického archivu,
tak fotkama. Finsko bylo v roce 1940 zákeřně napadeno SSSR a pitéokradeno o území.
Popírání komunistických zločinů je v Čr trestným činem.
A ani ta anonymita tě před stíháním neochrání. IP adresa jde zjistit moc snadno. -
-
jasně šlapota je vždy finančně zajištěná. *1* *1* *1*
to že mne nevěříš mne netrápi *3* já jsem spokojený a to mne stačí.názor nuly mne nezajímá. -
Jasnnnýýýýýý. jsi bohatý a žiješ tím že nonstop táboříš na Tiscali a olizuješ ruské zadnice.
Tak tuhle pohádku říkej dětem ve školce.Oni ti ji možná spolknou.
Já jsem finančně zajištěná a spokojená. takže smůla nulo.
a už jsem psala do Tiscali ať zavee facebookovej model - jména z debaty do rohu.
světlo u jména když tu je a nebo nic s tím že tu není 5 6 7 atd hodin.
pak budeš mít po lhaní a po slučování deseti různých lidí do jedné osoby -
Nula jsi ty co jsi dokázala? zatím nic?
Já mám spokojený život.Pracovat nemusím.Mám dvě zdravé dcery a ženu,chalupu,velký byt a auto.Co víc od života chtít.
ALe to u PC holka ty mít nikdy nebudeš *3* -
sama jsem nikdy nebyla. takže zase vedle ruská nulo.
Sám jsi ty když máš čas tábořit na Tiscali nonstop pondělky až neděle. *1* *1*
Tebe jsem do kalhotek nepustila a to tě straaaašně žere. To je dobře.
Mám totiž ráda demokraty a muže. Ne komunistické ulhané gaunery jako jsi ty -
jsi už nudná.tak proto jsi sama *1* *1*
-
klasika. zase jsi jen opsal větu s faanem kterou jsem já napsala tobě.
Ani na vlastní nápad či větu se nezmůžeš ruský vandráku *15* *15* *15*
ty tu urážíš, ty tu komolíš moje jméno Simona.
Tak neplač když se ti bumerang hnusu který tu vrháš vrátí a praští tě do rudého ulhaného rypáku *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
klasika když už nemáš argumenty urážíš jak malej fakan
-
tobě na mozek nic nevleze protože žádný nemáš ruský otroku *15* *15* *15* *15* *15*
-
jseš jak kafemlejnek bla bla uděláš hov.o
raději si někoho už najdi leze ti to na mozek *1* *1* *1* -
ano tvojí adresu si plicie Čr velmi snadno zjistí proruská špíno.
popíráš tu veřejně zločiny komunistického režimu a tím porušuješ zákony ČR -
piš co chceš IP adresu zjistíme *3*
-
Miloš Zeman je lhář a gauner. to není urážka ale snadno doložitelná pravda.
takže si tradičně pleteš srračku a hračku proruská špíno *15* *15*
Zeman je soudem ČR usvědčený lhář. Zdůvodnění si může každý občan ČR na internetu vyhleat. Skandály Zemana - aféra oovo, Bamberk, předržená dálnice na Ostravu,. kontakty jeho právě ruky šlufa na kmotra Mráza také všichni znají -
přesně jako ta tvoje za urážení hlavy státu.kupodivu ten zákon je platný *3*
-
-
-
-
-
popsal ses dokonale opičáku, tak už hup a zameč! *15*
-
-
Popsala jsem tebe neschopný intrnetový trolle. Nudíš tu s jednou větou. Nezájem.
Jsem holka takže TA: Vadí ti to? Tak se jdi léčit ruský teplouši
-
-