Přejít na výpis diskuzí
Příliš drahá věčnost Lenina. Rusko stojí péče o mumii bolševického vůdce miliony
15.4.2016 | Hana Dubnová
832 příspěvků
-
Chcete hlasy? Za kolik? Prodám. I dvacet jich nakliknu. I třicet.
Ale ne zadarmo. Kdo nemaže ten nejede. Pche. Já jsem tržní čtverák *14* -
-
Simone,kradeš.
-
-
Miloše Zemana nemusí do Lihu ani nakládat. Ten ožralec je alkoholem nasáklý
od hlavy až k patě *2* *2* *2* *2* -
-
Pletete si to s Kalouskem a knížetem
-
-
Pravdou je, že syrští Arabové otevřeně sympatizovali s hitlerovským Německem a po vyhlášení nezávislosti v roce 1946 ukrývaly tamní vlády nacistické válečné zločince včetně těch nejhorších masových vrahů. Důvod byl jasný - protižidovská nenávist.
Sýrie vytrvale podporovala teroristická hnutí, jako jsou Hamás a Hizballáh, schvalovala zločinné útoky proti izraelskému obyvatelstvu včetně vražd žena dětí a nezastavila se ani před podporou radikálních islamistů, která využívala jak proti židovskému státu, tak proti křesťanům v Libanonu. Je to také Sýrie, která se podílela na rozvrácení a zničení kdysi nádherného Libanonu.
V roce 1948 se tato země podílela na arabské agresi vůči Izraeli, naštěstí byla poražena. O necelých dvacet let později se rovněž zúčastnila proslulé šestidenní války s Izraelem, při které byla zase na hlavu rozdrcena. Tento konflikt vyprovokoval Egypt uzavřením Tiranské úžiny, což se rovnalo z hlediska mezinárodního práva vyhlášení války Židovskému státu. Sýrie přišla v tomto konfliktu o Golanské výšiny, ze kterých trvale odstřelovala území Izraele včetně důležitého vodovodu, který spojoval severní a jižní část země. Od roku 1970 vládne v Sýrii klan Asádovců, ovšem v nenávistné protiizraelské politice se nic nezměnilo. V roce 1973 v tzv. jomkipurské válce Sýrie společně s Egyptem překvapivě zaútočila na Izrael, nicméně opět se dočkala zdrcující porážky. -
taky to tady nemá na věčné časy a nikdy jinak i když si to možná myslel. I když je vycpanej. Zbyla z něho už jen desetina.
-
Venezuela
V roce 2002 se tam uskutečnil proamerický státní převrat, opozice nelegálně svrhla populárního prezidenta Huga Cháveze. Hned další den začalo lidové povstání na podporu prezidenta, Chávez byl zachráněn z vězení a vrátil se na svůj post. Nyní tam probíhá boj mezi opozicí, podporované Američany a vládou. Venezuela je bohatá na ropu. Navíc není tajemstvím, že Hugo Chávez byl nejlepším přítelem kubánského vůdce Fidela Castra. A Venezuela je jednou z mála zemí, která otevřeně kritizovala americkou zahraniční politiku. Například v dubnu 2004, ve svém projevu na shromáždění u příležitosti výročí vojenského převratu v zemi, Chávez řekl, že moc ve Washingtonu zachytila imperialistická vláda, která v zájmu dosažení svých cílů je připravena zabíjet ženy a děti. -
ble. Pche.
-
Po osvobození Afriky se angloamerické jednotky vylodily v rámci operace Husky 10. července 1943 na Sicílii. To mělo velmi důležitý dopad na i na východní frontu. Ve stejné době totiž německá armáda zahájila v kurském oblouku operaci Citadela, která měla za cíl obklíčit a zničit zde umístěné jednotky Rudé armády. V reakci na sicilské vylodění 16. července 1943 nařídil Adolf Hitler, aby elitní II. tankový sbor SS, který do té doby docela úspěšně útočil na pozice Rudé armády, byl odebrán Skupině armád Jih pod velením polního maršála Mansteina a poslán do Itálie. Tím se hlavní německý útok prakticky zastavil. Manstein dobře věděl, že bez těchto tanků nemá jeho další ofenzíva smysl a ostře proti tomuto rozhodnutí u Hitlera protestoval. Ten nakonec svoje původní rozhodnutí zrušil a tanky, které už byly připraveny na vagonech k transportu na Apeninský poloostrov, vrátil Skupině armád Jih. Bylo však už pozdě, protože v klíčovém okamžiku do kurské bitvy tyto nezasáhly. V září 1943 se pak západní spojenci vylodili na jihu Itálie.
Důležitým prvkem, který oslaboval Německo a přispíval k demoralizaci německého obyvatelstva, byly i masivní nálety spojeneckých strategických bombardérů na německá města, které na sebe vázaly po celou dobu trvání minimálně milion německých vojáků, kteří rovněž chyběli na východní frontě.
Nejedná se o to zlehčovat hrdinství sovětských obyčejných vojáků, i když ti byli často obětí fanatických bolševických politruků a velitelů, kteří je mnohokrát hnali na jistou smrt proti německým kulometům, ale dokázat, že podíl Západu na porážce Hitlera a jeho satelitů je daleko významnější než připouštěla a stále ještě připouští sovětská a komunistická propaganda. -
Tradičně jsi zkazil dbrou debatu proruský ubožáku - zloději jmen a nicků.
Jsi ješitný podlý zákeřný gauner neschopný pojmout jiný než kremelský názor a neschopný přijmout argumentační porážku.
Toto není tvoje soukromá tránka Putinoide. toto je debata pro všechny.
smiř se s tím nebo vypadni ty prase -
-
Já se tu biji za ten náš Shapirovský názor...
-
-
Neznám shapira ani nejsem nikým placená.
Ano uvedla jsem protiruské argumenty protože jsem prozápadní demokratka.
Ty jsi rusofil tak si uváděj opačné proruské argumenty.
To je debata ty osle! Různé názory ne jeden totalitní KSČ názor.
Místo toho jen lidem co nefandí tvému rusku kradeš jména a nicky. To není debate ty haajzle -
-
kdyby to byla debata jakože od tvého vstupu není, vypadala by jinak a byla by k tématu
-
-
Já jsem tu debatovala.
Váš Lery tu začal tapetovat mimo téma.Vy tu kradete můj nick a jméno.
Vy nesnesete jiný než Kremelský názor.
Nevolej po debatě když ebatovat neumíš proruské prase
-
-
-
-
-
*15* *15* *3* *3* *4* *14*
-
Přišla jsem, viděla jsem a uváděním pravdy zdejší Putinovce naštvala jsem *14* *14* *14*
Nyní jde slečna Simča na párty. a po alkoholu a vířivce kvalitní sex. Krásný sobotní program. Moje Pussy je celá vlhká a pro demokraty vždy rozevřená.
Kulihrachu psal jsi žýe jsi 16 letý kluk, a to trávíš celé dny na internetu? Chudáčku malej.
ty musíš bejt ale ošklivej a uhrovatej. v 16 jsem nikdy čas na internetu netrávila.
rande, diskotéky. Tam jsem chodila. ty máš jen Tiscali. Oženíš se s ním? *15* *15* *15*
Pane původní demokratický xy mějte krásný víkend. Ruských Nepřátel se nelekejte a jejich podvádění s hlasováním si nehleďte. Pa pa vy ruské rohožky. a bojujte otroci. třeba vám Putin hodí nějaké drobné socky. Milionů už si přeci nakradl dost. *1* *1* *1* -
-
Nevymlouvej se tak blbě. Už ti začíná směna. Proč rovnou nenapíšeš, že jsi šlápota.
-
-
Tobě směna nikdy nezačně, vandráku.
-
-