Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud ,zde vládnou peníze na oblbování voličů ,do Senátu a do Sněmovny,tak by vládli na oblbování ,koho do nejvyšší státní funkce, také.Aby byla vůbec šance,že se prezidentem stane slušný člověk tak by bylo třeba nejprve všechny politické lumpy,kteří přes dvacet roků zbídačují tuto zemi,pořádně krutě potrestat a znárodnit veškerý majetek jejich rodů.Pak bude i prostor pro zvolení slušných poslanců.A nebude třeba vyhazovat půl miliardy na zvolení další bezcené politické figurky.
  • Tak vážení, jeden hlasovací lístek za stovku, to se mi zdá přehnané. Snad abychom jako organizátory přizvali číňany. Ti by to dokázali určitě levněji a my bychom mněli více času na stávkování se Zavadilem. Jen tak dál vy pisálci a politická prasata. *10*
  • Taky mám pocit, že už se připravuje půda, aby se dalo nakonec s politováním říci, no rádi bychom, ale bohužel to nejde, nejsou peníze. Třeba. Strašně bychom rádi a je nám to opravdu moc líto.
  • Již se to rýsuje,volba by byla drahá,za chvíli přibudou další argumenty proč to nejde.Ovšem vrchol je mluvit o Sobotkovi a Schwarzenbergovi jako kandidátech na prezidenta.Když však může bývalý komunista a zámečník Štěch být předsedou senátu a druhým mužem republiky v hierarchii,tak může kandidovat i Pepek Vyskoč z Horní Dolní.Kdo ví co se ještě může přihodit za dva roky,hlavně ať co nejdřív zmizne vrchní buzna,my tedy máme důstojné představitelé státu již celých 20 let!
  • Tak koukám,že se již hledá důvod,proč to nepůjde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit