Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já již několik let přepínám u tzv. ZPRÁV tedy u ČERNÉ KRONIKY a to na ČT2, Prima Zoom,aj. Za komančů tam zase bylo co ǓV KSČ vymyslelo a kde schůzovali a jak zase něco v obchodech chybí ač to bylo naplánováno, jak se úspěšně plní závazky k dalšímu x-tému sjezdu, jak se bojuje s úrodou či se zimou,atd. kdo to zažil tak ví jak trapné byly tehdejší zprávy.
  • Utrpení podle soudu nesmí "bavit" diváky? Tak proto nám media zamlčují zločiny a válečné zločiny ukrajinské junty a jejich bojeviků a karatelů. Teď ovšem, doufám, že neodvysílají ani jediný pořad související s HOLOKAUSTEM... Nebo snad nešlo o utrpení? *16*
  • Reportéři zpráv na Primě jsou jedno monotonní neštěstí , když slyším jejích zadýcháný hlas ukvapením bojující s časem tak přepínám.Zprávám to nedodává žádný význam , zadýchávájí se i v předpovědích počasí aj. Práce kvapná málo platná a pak utlum v podobě přiblblého seriálu a nebo xkrát opakujícího filmu , na opakovačky je přeci tv Fanda nebo Telka, tak kde je problém ty filmy tam dávát třeba až do aleluja .
  • Tak to by se měly pokutovat všechny TV zprávy. Polovina času je o neštěstí jiných. Už se nekoukám na žádné zprávy *14*
  • Text Vašeho příspěvku *16* TV Prima se hrozně zhoršila. Musí tam mít nějakou blbou žábu, která sedí na prameni. To jejich zpravodajství to je ale slátanina.
    • žába, manželka Hrdličky sedí přeci na nově.
  • Tak nevím, zda je u nás demokracie. To by musely platit všechny komerční TV, nakonec i státní. Jedno mi není jasně: svoboda slova, svoboda pohybu, svoboda vzdělávání, svoboda svého jednání..... Tak je to přeci u našeho vzoru USA. Nevím, nevím, jak by tam dopadly TV stanice. Kam se na ně hrabem s drastičností a krveprolitím !!!! Teď už máme , co jsme chtěli , tak prosím , slavný soude, suď demokraticky !! Toto zavání cenzorem.
  • Prima ma nejake i programy na co se da koukat,vybrat si,jako Prostreno,kriminalky atd...Horsi je Nova s krvaky,priblble serialy,o upirech a hovadiny...Kvuli caste dlouhe urvane reklame,televizi vypnu,clovek pomalu nepozna reklamu uz od filmu,reklama je dlouha,to se neda koukat...Vse je stale,filmy dokola a stare leta porady...Je vic kanalu,ale malo neco k videni,musi se hledat porad,co zaujme,ci film...Je skoda casu byt u televize a koukat na caste urvane reklamy,semtam slusny film,ci o prirode apod...Drasticka videa neuskodi,at lidi vidi,co se kde deje,realitu,nez nejake oblbovaky a smyslene nesmysly.Zivot neni jen barevny,ale ma i krutosti,co je treba lidem ukazat,poucit je,aby vedeli,co kde je,ceho se vyvarovat..Na Nejuzasnejsi videa sveta koukam,je to zajimave,co se deje a nepripada mi to drasticke,jen se podarilo nafilmovat raritu,co neni bezne...
    • Tak se nedívejte! Proč si myslíte, že se tomu říká KANÁL?
  • To by museli komerční televize zrušit 90% pořadů ve svých programech. Samá smrt, vraždy a násilí. Taky nechápu, že soud takto rozhodl. Mladí se už na TV nedívají a radějí surfují na netu, tam je toho svinstva dost. Zakažte internet! Zrušte videokamery, chytré mobily! Nic tím stejně nedosáhnete, moderní komunikace je bohužel o násilí utrpení a bolesti. Zakažte TV zprávy o násilí a hned bude na tomto světě veseleji. Jinak to nemá řešení.....
  • Jó vysílání některých TV a radiových stanic je zřejmě určeno pro úchyláky nebo blbečky.
    Pořady plné násilí. Zábava založená na ponižování, radosti z chyby druhého nebo vedená způsobem hodným dementního člověka..
  • Prima,Nova a Barandov,to jsou kanály,které znehodnocuji televizní pořady neustálým přerušováním a vkládáním reklam.Reklam je již na těchto kanálech více,nežli zábavy.Tyto kanály jsou již nesledovatelné a nechápu,proč nejsou ještě zrušeny.Ať platí až zčernaj.Když už reklamy,tak nechť se uvede třeba půlhodinové pásmo a nepřerušují se pořady.Toto se opravdu v dnešní době již sledovat nedá.
    • Jó podnikání. Musíte chápat že z pohledu majitele stanice jsou reklamy prvořadým programem, které je bohužel nutné občas proložit něčím na co se dá koukat.
      • jo to je takový hamburger, musíte tam něco dát, aby se to dálo jist.
    • Sledovat se nedají nejen díky množství otravných reklam, ale zejména díky obsahu pořadů, americká fujtajblárna u nás doma, tuny mrtvol a hektolitry krve v TV, jinak na BLízkém východě, na Ukrajině i jinde pak díky USSá odporné , násilnické a válečnické politice a zrůdnosti a odpornosti pak dodávané z Hollywoodu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit