Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hřib většího pirátského křiváka nenajdeš

    • To se mýlíš. Co takový Bureš nebo členové organisace podle zákona zločinné a opovrženíhodné KSČM(agoři).

  • Hřib by mohl i s Němcovou zase zorganizovat posezení na Karlově mostě a při tom se naočkovat. Klidně si to můžou vyzdobit duhovou nebo Tibetskou vlaskou. Vzhledem k dopravní situaci je to asi jediné místo kde není stavební uzávěra.

    • Koukám, že patříš mezi věčně nespokojence...

      Když nejsou opravené silnice - nadáváš...

      Když se opravují - nadáváš...

  • Pan primátor Hřib by měl "apelovat" na zdravotní pojišťovny, 

    potažmo na Ministerstvo zdravotnictví ČR... Jednání by mělo

    být iniciováno Parlamentem ČR...

    Takhle jen "brečí na špatném hrobě"!

  • josef.chmela

    Pro pražáky dobrý. Jinde by se neuživil.

    • na Moravě jsme mu kopli do pr....Ale Praha vždycky vybírala moravské popelnice. Někdy si říkám, jestli by Praha neměla být zbavená volebního práva, protože vždy vybere neomylně ten největší odpad....😉

      • Oni už ho na ty Moravě před lety přesně tam kopli. Až z toho přistál v Praze. Takových tam už z tý Moravy je do tuctu třináct.  Ještě chybí chmela s okounem a budou tam skoro komplet. 

  • Primátor Hřib? Pomatenec v čele úřadu dostal nosnou myšlenku? Unikátní hlupák a prudič by chtěl být vidět? Když se omezovalo byl absolutně PROTI. Když se všeobecně rozvolňovalo byl zásadně proti. Hřib je nevěrohodný komediant, který neví co chce.Chce být hlavně vidět. To se mu  maximálně daří. Je takový sympatický tahoun strany Pirátů.Jako kdysi nějaký Kalousek. Spolehlivě táhne k zemi všechny Piráty.K absolutnímu volebnímu dnu. Gratulujeme do Prahy!

    • Okoune ty vole zmatenej , ten hřib je stejná chamrad jako jsi ty. Do prahy to prilezlo odněkud z hnojiště kde ses narodil taky ty. Je vás tam víc ne hnoje. Sice už tam nejsem ,ale když slyším kolik vás tam pořád leze a dělá nám rodilým jen ostudu je mi zle. 

      • Rozbrečel jsi mne. To je zas invaze blbosti z DDR. Východoněmecký skopčák a tady na stránkách? Ale tady nemáme žádné skopčáky, natož dederony rádi.Je dobře že jsi v DDR.Sprostá lůza, tobě podobná tam má zlaté časy, co? Plné páchnoucí igelitky, čerstvý vzduch pod mostem, 2 kočárky na svoz žebroty. Tady je trvale veselo, zejména když máme jistotu že takoví paranoidní pisálci se slézají v DDR. A tam se rochní v bažině vlastní blbosti.

        • Pod nickem "kettling",  píše hulvát par excellence!

          Ostatně ono to souvisí s původním významem slova "kettling", kdy

          - jako "kettling" se označuje taktika kontroly lidí během diskuse, která spočívá na  uzavírání tématu diskuse do "diskusní konvice“, tj. zadržení diskutujících do uzavřeného koridoru diskuse po dlouhou dobu.

          "kettling" ve svých pseudoargumentech produkuje jen a pouze urážky ostatních účastníků diskuse, snaží se tím o bagatelisaci nejen vážnosti tématu diskuse, ale  také - často zdánlivě primárně - i diskutujících

          Ostatně - co čekat od člověka, který se "přifařil " k Němčourům,  

          odvěkým to nepřátelům národu českého...

          • Přesně! Zdejší keťák se snaží být jakoženěmcem. Moc dobře ví, že tam v DDR je pro ostatní jen kusovka druhé kategorie. Kterou tam nikdo nebere vážně. Jo tady? Zde už je tradiční kvalifikovaný vyvrhel a ucpávka diskuzí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit