Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro Béma, Janouška, Ritigaa všechny ostatní lupiče státních peněz ty nejtěžší tresty.
  • Kvůli těm lumpům.kteří Česko zbídačili a dotlačili na pokraj státního bankrotu,je třeba zprovoznit katovské mučírny a ty osadit co nejkrutějšími katy.Pak razit heslo,že přes kvalitní práci co nejkrutějšch katů k lepším zítřkům mladé a budoucích generací.Náklady na vězněného lumpa jsou kolem tisíc korun denně.Někteří lidé musí pořádně makat i za osm tisíc ,za celý měsíc.Takže při zbídačení této země si národ nemůže dlouhodobé věznění lumpů dovolit.Protože by to přivedlo zemi do státního bankrotu.Dnes už jsou,pro udělání pořádku ve stávajícím kapitalistickém svinčíku ,reálné jedině katovské mučírny osazené co nejkrutějšími katy.
  • Pamatuji dobu,kdy Béma vynášeli lumpáčtí novináři jako nejlepšího politika Česka.Dnes je na politickém smetišti.Prolhané politiky i novinářebude třeba posílat na katovské mučírny,ke zpracovávání na tuhý krvavý biftek.
  • Nejvíc mě štve, že se Bém tváří - já nic, já muzikant... a také - to oni...Nemá v sobě ani trochu cti. Je to vážně pěkná sviňa... :-)
  • Naprostý souhlas Otakare!
  • Říká se, že člověk - to zní hrdě, ale jak to zní, když se řekne - to je Čech - tak to ani nechci domýšlet. Jsme vyložení experti na tunely, kteří mohou předávat své bohaté 24 let staré zkušenosti, nabývané od r. 1989 - takové nikde na světě nenajdete. Tunely bank, tunely fabrik a teď to pražské veledílo - tunel Blanka, to umíme pouze my Češi.
  • Tak ať to Bém zaplatí ze svého, kdxyž si to objednal.
    Nechápu jak něco takového může dělat psychiatra. *1*
    • Psychiatra potřebuješ ty ,magore a Hudeček tě v tom zdatně dohání!
  • Do tepláků a do klece patří všichni kdo se na tom tunelu podíleli,páč je vidět že metrostav si psal faktury jak na běžícím pásu a kontrola nikde,já když si kopím rohlík za 2,50 tak určitě nedám u pokladny 5,jen kvůli tomu,že cestou pekař píchnul kolo a kdo ví co ještě!
    Bém-mazánek má bručet už dávno v chládku a ne si hrát na Klausíka u papírové tabule.
    Prověřte jejich švícarský konta a bude se hned vědět,kde je černá díra!
    Samozřejmě to dopadne,tak že to zaplatí město Praha a zpětně to dostane ze státního rozpočtu. Jinak bych ještě podotknul,že ta K U R V A mazánek chtěl tehdy pořádat olympijské hry v Praze.
    Mamrd jeden scvrklej
    • Zbytečná propagace také stála nějaký milionek.Ale je ticho po pěšině.Odborník MUDr na svém místě,proto to tady tak vypadá.
  • Ještě, že máme co na koho svést. Je to takové hezké pravdoláskové. Za vše po r. 1989 může Klaus a v Praze za vše může Bém. Bém skončil v r. 2010. A Svoboda a Hudeček po 3 letech přišli na to, že vlastně "Blanka" je černá stavba ,kterou jako melouch stavěl Bém a oni nic oni jen muzikanti, byť za tunel Blanka od PČR jsou oba obvinění. Ještě , že oba tak hezky vzali záštitu za "Paráde Pride", jinak co by vlastně dělali, když ne takové hezké věci a jo ještě nám v sobotu udělali z nábřeží pěší zonu, ať se na Újezdě třeba kvůli autům to, že jo. Nejraději bych jako farář ve Zvonokosech zvolal milý občané vezmeme krumpáče a půjdeme bourat, ale v naší kultuře máme přeci jiné kratochvíle, takže milý spoluobčané přišel čas pojďme na magistrát budeme defenestrovat, nemusí to být hned na špičky kopí, stačí na dlažbu, ale rychle i tak je pozdě. MUDr. Svobodovi bych doporučil slavný návrat na kliniku s transparentem "Zlaté prciny" a Hudečkovi návrat do Olomouce s nátěrem z dehtu a peří, když už odmítl ten primátorský řetěz, pane bože takového vola jsme za primátora ještě neměli.
    • Při tom mě napadlo kolik pražáků je primátorem Brna,Olomouce a Ostravy?
  • Ten Bém je geuner. Nechápu, jak něco takového mohlo vystudovat medicinu a může to dělat psychiatra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit