Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na fotce to vypadá jako kdyby říkal: ´´takhle jste všichni malí, já mám dlouhé prsty a o všem rozhodnu já. Navíc mě, až to utichne pustíte s tučným odškodným několika melounků.´´ *1*
  • Tak nevím, jestli to pan primátor Svoboda myslí upřímně nebo to není jen prohlášení adekvátní stále napjatějšímu stavu ve společnosti a touze udržet se v křesle primátora.

    Nad jeho prohlášením po komunálních volbách, že voliči ODS si v Praze přáli na radnici koalici ODS a ČSSD - no to žasli jak voliči ODS tak ČSSD, tak i jejich nevoliči. Myslím, že pan Svoboda tenkrát žasl sám nad svojí geniálností.

    Země pod nohama se začíná chvět politikům všem, takže přes palubu půjdou první nejkřiklavější případy - i souputníků. Byl bych rád, kdyby se země nechvěla, ale zatřásla tak silně, aby se hodně zkorumpovaným politikům podlomila kolena a srazilo je to k zemi. A kdyby se šlo hodně hluboko do naší novodobé dvaadvacetileté historie a i za těmi, kteří se s plnými kapsami z politiky i ekonomiky úspěšně vytratili.
  • I ne, kdepak, ten sám nevodstoupí! To je další z řady co se bude všech funkcí držet jak lejno košile. *1* *2* *6* *16* *12*
  • Vyzývám všechny občany České republiky k lynšování a masakrování všech členů ODS!
  • Asi se jel do Gruzie podívat do Gori na rodný dům Džugašviliho (Stalina). Tak asi by si to chtěl v Praze také zařídit (tam zbourali celou čtvrť mimo toho jeho rodného domku a nad ten postavili něco jako římský chrám). Třeba si jel popovídat s jejich prezidentem, to je Stalin v menším. A odstoupit - dámy a pánové, vy jste se zbláznili!!! Kdo ho donutí z těch, co s ním v těch prasárnách jeli? *12*
  • Závidím tomu, kdo ho dostane
  • Při párování ODS a ČSSD při vzniku koalice na pražské radnici jsem myslel, že pan Svoboda je buď úplný hlupák nebo je manipulován ostatními.
    Nedávno jsem vykřesal jiskřičku naděje, že si nenechá renomé získané jako lékař zkazit politikařením a začíná dělat pořádek na radnici. Pokud to opravdu myslí vážně (a já tomu tak trochu věřím), musí se mu podařit vyřadit p.Béma.
    Ten má jistě prsty v mnoha svinstvech. A to, že se nechce vzdát a že "bude bojovat do posledního dechu.." to je jenom kolorit, který uplatňují všichni zloději v politice protože se se jim to dosud vyplatilo. Nic se nakonec téměř nikomu nestalo.
    To já jsem podal na státní zastupitelství podnět pro podezření z korupce na p.A.Řebíčka za působení na ministerstvu dopravy. A co myslíte, že jsem dostal za odpověď ? To neuhodnete ! Nic prý špatného neprovedl. Tak věřím, že s p.Bémem to bude malinko jiné.
    Jinak už opravdu budu také nabádat k nějakým nepříčetnostem. Napadá mne pozvat z ciziny nějakého Šakala !
    • Šakalové jsou i u nás, občas se objeví. Jsem lidumil a pořád věřím, že pan Bém a jemu podobní budou v příslušných zařízeních před těmito zvířátky ochráněni.
  • co odeesak to mafian. svoboda by ho mel vypraskat bicem. ale to neudela-byl by proti sobe!
  • Myslím že to je srozumitelné i s překlepy.
  • Tato parodie na stát neboli Kocourkov je řízena různými Janoušky a jinými podvodníky, je to opravdu fialový hnus.!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit