Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to zábavné číst tyto příspěvky, ale líbí se mi jedno- Fischera NE, je to křivý člověk, karierista a pokrytec. Ten by byl tím nejhorším prezidentem, horším než Klaus a to je co říct. Jediný slušný člověk je Jiří Karas, velvyslanec v Bělorusku. Skromný poctivý zasadový a je pro rodinu, dodržuje morální zásady a vyznává evropské křesťanské hodnoty.
  • Prezident by musel být hrdina typu Jan Žížka, nepřátel se nelekejte, na množství nehleďte, jedině takový by to tady dal dohromady.
  • Pan Fischer má všechny předpoklady stát se presidentem Čechů. Byl v KSČ, je to žid, je slušnej člověk (tak ho národu aspoň předkládají), má již praxi jak se v České politice orientovat a do čeho raději nevrtat, stojí za ním vlivné skupiny podnikatelů (vědí že je měkota), ono je toho víc. *3*
    • v Ksč byl kde kdo..a neznamená to , že jsou to haj..lové , já byl taky v Pionýru a v Jiskrách, na vojně nás automaticky šoupli do SSM a nikdo se mě neptal , a že je žid , no a co má být ? každej je nějaké národnosti ..a slušnej člověk to je ..

      nechápu tedy váš příspěvek ..aha pro vás by byl přijatelný tak Kájínek , nebo Sládek , či Knížák ?

      ti tak odpovídají vašemu charakteru *7*
      • Vazeny,vsichni komunisti jsou bezcharakterni prasata,a to do jednoho!!! *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
      • pane, Vy jste mi asi nerozuměl. psal jsem přece že má všechny předpoklady, a k těm Sládkům mám hodně daleko *3*
  • Jedině Okamura nebo s KSČM Filip jinak to neberu.
  • Na to jak je tato země rozkradená,rozprodaná a astronomicky zadlužená ,je Fischer příliš slušný člověk a strašná měkota.Tento národ by potřeboval za prezidenta něco mezi Jánošiíem a katem.To aby prosazoval sebrání majetku všem,kteří jej nakradli a navíc prosazoval jejich kruté potrestání.Jiného prezidenta země nepotřebuje.Pak to brát tak,že u cikánů je převeliká nezaměstnanost.Tak tento post obsadit cikánem.A hned by se dalo vykazovat,že se u cikánů nezaměstnanost snižuje.
    • máte to v hlavě trošku pomotané

      násilí ještě nikdy nic nevyřešilo , jen se tím zvětšil chaos a zmatek a nepořádek
  • Musí přijít někdo jiný ,aby nebyl někomu povonován dědky ne ani ekonomcké nuly ahoj
  • Pro Židy je pravý domov v Izraeli a nebo v USA v čechách jsou jen na zlatokopecké výpravě. Žid jako český vlastenec to nejde dohromady a cikáni jsou na tom podobně .
    • je jedno co má kdo napsané v rodném listě ..důležité je jestli je to slušný člověk ..tady ve střední evropě neexistuje něco jako čistá rasa !!

      mezi lidmi není rozdíl , jen každý z nás hraje odlišné role :!!
  • A už to začíná placená masáš lidí kdo bude preziden t lidé bděte a nevolte ty kandidáty co vám podsouvají media zase komouš a nebo radil z USA kde mají největší krizi že pane Švejnar chcete být prezident za každou cenu budete čekat třeba dalších 10 let.
  • Nejlepší a nejschopnější bude samozřejmě pro tento rozkradený stát člen KSČM na funkci presidenta. Podle mne bych navrhoval založit petici na podporu kandidatury pro pana Grebeníčka. Jenom on je ten správný kandidát, který vyvede tento stát z bídy a morálního úpadku. Česko potřebuje silného kandidáta a né nějaké nuly z řad našich intelektuálů. Nabídka nynějších kandidátů je výsměchem celé veřejnosti.
    • a ty se posmívš všem...tvůj kandidát není morálně na výši , vzhledem k jeho světovému názoru a charakteru !!
  • Žižka a císař Josef byli Češi, tak vám vážení předkládám k úvaze,zda by neměl jednou reprezentovat naši republiku "Nečech"!Mám na mysli konkrétní osobu s osobitým kladným vztahem k bandistickým státům, založeným na organizovaných loupežích, obchodem s drogani a lidskými orgány, jako je npř. Kosovo.Dále má tato osoba snahu o jisté přiblížení našeho jazyka k jistému nářečí jednoho ze středoafrických kmenů.Sama toto nářečí při svých vystoupeních aktivně využívá!Zatím jako jediný dokázal tento pán na mezinárodním foru charakterizovat naše vrcholné politiky velmi přléhavým ,pravdivým názvem, takže dokázal, že kromně mezinárodního má i solidní vnitropolitický přehled.Na Pražském hradě by mu stačila jediná místnost, zařízená jako ložnice, kde by určitě trávil většinu svěho času.V období bdělosti by jej bavila svými žertovnými nápady populární skupina "Gazkaldr", jejíž členové by zároveň zastávali funkce hlavních poradců! Jediným problémem by asi byla prezidentská standarta, na které by se musel být tradiční lev nahrazen červenou ponožkou.Co vy na to?
    • Pane aktuár, už jsem jim jednou radil, aby tu Kontušovku nepili, když jim to nedělá dobře. Takhle tady píšou nesmysly a vypadaj jako mešuge. To jim nevadí, do si o nich sousedi pomyslí když si to přečtou?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit