Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ti  bolševičtí hajzlové měli viset už před třiceti lety a dneska by byl klid. Takhle to mají pořád před sebou.

    • Neviseli a uz viset nebudou. Mimochodem , ne teda umyslne , ale to neomlouva , dnes ta uz opravdu komunisty nedotcena generace , pomaha dokoncit tem pred temi cca 30 lety co tenkrat zacali a dodnes se neuzavrelo. 

      Mlady nadejny cesky miliardar v dobre vire vybudovat neco dobreho pro potrebne odkupuje od fizla StB nemovitost kterou hodla pro tyto ucely pretvorit. To ze ji tenhle dobytek pred temi 30 lety sproste ukradl a nechal chatrat , dnes uz nikoho nezajima. Kruh se uzavira , zapomente. Prachy to prineslo , chtelo si jen na ne pockat. 

      Amen 

  • Cele je to trapna komedie a ubohost. V cechach je slovo dizident tak proflakle ze to uz snad ani vic nejde. Benda , Vondra jako jejich ikony. Jeste par let a vsechno splachne cas. Potom se o tom budou tocit  ( to uz se tedy deje vicemene ) trapne filmy a tihle pazdrati tam budou jeste vic oslavovani za neco co nikdy neudelali. Cast tech tzv " dizidentu " , sedela v te dobe jakoby totality v kriminale za takove svoje skutky , ze by za to same sedeli v base kdekoliv na svete. Pro nektere to bylo dokonce milosrdenstvi. Viz § prizivnictvi . Dnes tedy neexistuje , tak jsou z velke casti tehle flakacu fetaci a bezdomovci. Nebo politici , kdyz se zadari. 

  • Paní soudkyně klobouk dolů.

    Já bych to řekl jinak. Když jste si nimi neuměli poradit 30let, tak teď mě polibte pr.el.

    • Se tady žalujou 90ti letý lidi. Jako skopčáci. Tahaj z blázinců starý skopčácký dementy k soudu. Fuj a nebo to byl záměr. Kam asi sahá Štrougalova rodina? Co Kubík, Slonková, Kroupa, co investigativci /starý Kroupa a Pithart jsou mimo hru, nemůžeme zajistit že u vyšetřování případu nedojde k inkontineci/.

      • Ano , velmi trefna pripominka . Dovolim si take jednu . Pred nekolika malo lety pricestoval do Madarska z USA , kde se po valce usadil , valecny zlocinec , dozorce v KZ a prokazany vrah veznu tamo . Puvodem Madar , proto ta nostagicka cesta v prosinci zivota nazpet . Vek uz vic nez 90 let. Na nove doklady prijechal do Budapesti. Nejak to uplne logisticky nevyslo , nekdo ho tam nejak poznal a obcansky na nej upozornil Rendorszag . Takze pod tlakem okolnosti museli madarsti cajti zvednout vite co a jit ho zatknout. Nelenila ale ani druha strana a dedek byl varovan. No a on jim jeste dokazal v tech + 90 letech uprchnout ! Takze takova dalsi mala strepinka z novodobych dejin vyvoje demogracyje ve stredni a vychodni evrope. Jak se to zrovna hodi , tam se to zarazuje . 

  • Tak já tomu nerozumím.......😯 stále se stěžovalo, že režim bránil lidem v emigraci a když je k tomu dokonce sám přesvědčoval, tak prý je to zase špatně. Tady na diskusi někteří fanatičtí exoti také neustále přesvědčují nepohodlné jedince, že prý mají emigrovat. Nechovají se ti exoti vlastně stejně jako minulý režim? Nejsme náhodou taky nakonec demokratičtí odbojáři v současné totalitě?

    • Nebuď z toho takovej blázen. Jsou to čistě verbální projevy. V padesátkách spousta lidí zažila i brutální projevy kolektivní nenávisti.  I když dneska je to skoro to samí. Řekneš že čern.prdelník /pohrobek Pepy Vysavače/  je ko.ot a jdeš ke zdi.

      • Kdo je to prosim ten Pepa vysavac ? Cerno.pr..... je mi jasne i pri mem vzdelani nedostudovanyho komenika ale ten Pepa mi nekde unikl.. 

      • Uffff....dík, tak to mne uklidnilo......já už pro jistotu balil kufr....co kdyby......?😯

        • Kur si klidně spakuj a šup do cvokárny.

  • Ten Vykypěl měl celou dobu sedět v base. To ten RRRRáček z hradu jim zaručil beztrestnost, protože vše o něm skartovali za odměnu. Stejný odpad jako Bureš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit