Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • v soudně znaleckém posudku je - jeden kontakt s el.proudem v oblasti krku. Malá 2 mm spáleninka. Druhý kontakt v oblasti lýtka, nebo stehna. Tam jenom nepatrná tečka.V běžném EU hotelovém pokoji se k živému proudu nedostanete. Na Sultan Palace odsunete stolek se zásuvkami a trčí spousta drátů.Se zapojeným stolkem můžete pomalu chodit po pokoji. Na každém tamním hotelovém pokoji.
    • Takze podle vas, jsou patologove v Egypte totalni neadrtalci, kteri si nevsimnou spaleniny el. proudem a misto toho urci pricinu smrti stejnou, jakou uvadi Kramny, prestoze neni zadny zpusob, jak by si to mohli navzajem rict? Kazdy totiz mluvi jinym jazykem.
      Jak uz jsem zde napsal vcera, kazdeho demagoga usvedci logika. Demagogove se totiz logiky boji.
  • se podívat do hotelu Sultan Palace. Nezměrný a opravdový luxus s pohovkami jako v pohádce o Velkém vezírovi. Na druhé straně diletantské zapojení a rozvody elektřiny.Noční stolek se zásuvkami je napojen do stěny obyčejným dvojlinkovým drátem, Do rozvodny na chodbě se dostane naprosto každý. Pěkné je, že v ní je služební telefon Ale zejména součástí arealu je při vstupu hned vlevo legitimní nemocnice.Sice malá ale opravdická. Nevím zda někdo z vyšetřovatelů zajel.... Rozhodně tady z Ostravy ze soudních znalců tam n e b y l nikdo.
    • Jestli se nepletu, tak Kramný tvrdí, že smrt nastala otravou. Soudní znalci tvrdí, že smrt nastala úrazem el.proudu. Teď mi asi unikla niť ?
      Pokud by došlo k úrazu el. proudem od stolku vlivem závady, tak proč by Kramný tvrdil, že je to otrava. V případě el.závady- je to zasáhlo obě dvě najednou? Zapínala se lampička v jejich objetí nebo držení se za ruce ? Nebo máma šáhla na stolek zabilo jí to a dcera si na něj pro jistotu sáhla také?
      Navíc el.proud Vás zabije též za určitých okolností. Pokud by to bylo po každém šáhnutí, už by tu nebyl asi žádný elektrikář a minimálně polovina kutilů.
      Většinou to kopne a vy instinktivně ucuknete. Takže pokud je zabil proud, tak bych též předpokládal, že cíleně. Jinak je to příliš mnoho "náhod" najednou.
      Pokud použijete elektrické kabely jako vražedný nástroj, tak je po vraždě samozřejmě vrátíte do původního stavu a nenecháte je zřejmě např. omotané kolem palce.
      Nehledě na to, že vyšetřovatelé z Egypta určitě pracovali s verzí, kterou jim podal Kramný a zkoumali obsahy žaludků. Oni na rozdíl od našich vyšetřovatelů neznali to pozadí jejich vztahu a na začátku zřejmě neprojevili dostatečnou podezřívavost.
    • V danem hotelu jsem neby a ni se tam nechystam, nicmene predpokladam, ze ty rozvody elektriny nejsou az tak odlisne od rozvodu v U.S. Obecne malokdo mel, v danem oboru, tak prisne predpisy, jako byvale Ceskoslovensko. Dal si ale myslim, ze rozvody elektriny v danem hotelu, nijak nesouvisi se smrti M.K.
  • To je sileny, jak muze nekdo urcit pricinu smrti jinou, nez patolog v Egypte, ktery dostal "na stul" tela jeste v nejake puvodni podobe a uz vubec nechapu, jak muze nejaky soud cloveka odsoudit k tak drakonickemu trestu, po dodani takovych "dukazu". To je prece popreni zasady: "In dubio pro reo" a k tomu jeste kriminalizovat znalce ktery poukaze na tyto pochybnosti, hranici se selhanim naseho soudniho systemu, ktery by na pricipech t.zv. Rimskeho prava, mel byt zalozen.
    Tim se samozrejme nesnazim nijak predjimat, jestli je Kramny vrah, nebo neni, ale soudni system by mel neustale pripoustet nevinu, pokud neexistuji prime a nevyvratitelne dukazy, nebo neexistuje priznani, vyrcene primo pred soudem.
    • Máte pravdu, v jeho případě je mi to i přesto jedno. Ten člověk je nepochybně hajzl a oddělal je. Ten bordel z toho vznikl hlavně kvůli lokaci, kde se to stalo.Dále nepochybně díky různým průtahům, nespolupráci orgánů, dezinformacím a celkově chaotickému vedení vyšetřování. Zrovna si myslím, že Kramný je dost vypočítavej hajzlík, aby toto předvídal a takto akci naplánoval. Vzhledem k jeho arogantnímu ksichtu, asociální výpovědi a chování po návratu do ČR se usvědčil sám. Proto si myslím, že i pokud by nebyly důkazy pro jeho uvěznění alespoň může na vlastní kůži poznat, že život není fér. On na rozdíl od ženy a dcery ještě nějaký zbytek může prožít.
      • Presto, nebo snad prave proto, ze patrim spis k lidem, kteri vzbuzuji v druhych sympatie, tak si myslim, ze soudit lidi podle xichtu muze nekdo soukrome, ale soud rozhodne !NE!. Je to totiz jasne selhani soudce.
        • Tak i toto je pravda pouze částečná. Pokud budete kupříkladu souzený punker, anarchsita se sichrhajzkou v uchu, zeleným kohoutem, martenskama, špinavej a odrbanej - tak první věc, kterou Vám Váš obhájce doporučí je nechat se ostříhat, umýt,oholit, učesat, vzít si slušný oblek a projevovat se civilně. Zřejmě mu to neradí proto, že se nesoudí podle ksichtu.
          Právě, že je na soudci udělat na základě předložených důkazů rozhodnutí. Pokud budete na vážkách budou o výsledku rozhodnutí rozhodovat detaily. Když uvidíte individum, tak si každý dopředu udělá obrázek.
          V reálu to bylo vidět v kauze s p.Nečesaným, kdy se s problémového a prokazatelného konzumenta drog stal slušňáček v obleku, oženil se a založil rodinku- no prostě vizuélně vzor vší počestnosti.
          • To ze ceske soudy neumi soudit nestranne, prece neni vina obzalovaneho. Tady vsichni plivou na Rusko, ale jak se treba chovala u soudu N.Savchenko, nebo N.Tolokonnikova a presto jim to "nenapalili" o nic vic, nez kolik si zaslouzily. Naopak treba tu Savchenko odsoudili velmi mirne, s ohledem na to, ze prokazatelne zavrazdila 2 novinare (na rozdil od naseho pPresidenta, povazuji i novinare za lidske bytosti, nikoliv za skodnou k celorocnimu ODStrelu ;-) ). Rusaky mame malem za neadrtalce, ale jejich soudni system prukazne funguje, na rozdil od naseho.
            Co se tyka Necesaneho, tak mi zkuste nejak logicky zduvodnit, co delal "zpustly uzivatel drog" u holice? This is THE question. Ze potreboval penize na drogy, prenechejte Aeronetu. Z trzby se nic neztratilo, tu zajistila policie.
            Kazdeho demagoga nakonec vetsinou usvedci (ne)obycejna Aristotelska logika.
      • ale kdo si poseděl u KS Ostrava tak si reálně vyslechl že ta jeho byla též kvalitní hajzlice. A všehoschopná. Takž pravda je někde mezi. Jenže někoho bylo třeba odsoudit. Odsoudilo se.
        • Nebyl. Nicmene vysla story o jejich seznameni na diskotece, kdy ona tam pry byla "resit" svoji momentalni frustraci z odchodu "252." milence, zatimco on tam byl proto, aby mohl aspon na chvilku zapomenout na svoji frustraci z toho, ze o nej ne a ne zavadit holka, ktera by se o nej starala stejne dobre jako maminka... jednoduse ti dva, se nemeli nikdy potkat a kdyz jo, tak se meli spolu pomilovat a zapomenout jeden na druheho. Kazdemu by se v danou chvili ulevilo, jen Blesk by si musel hledat nejake jine tema. Samozrejme skutecnost, za M.Kramna byla neco, cemu se u nas na Morave lidove rika "k*rva" (odborny nazev je "promiskuitni"), spolu s jeho zarlivosti, mu nejspis dost pritezuje.
          Muj osobni nazor na vinu P.K. je ale takovy, ze zadny tata, by dceru nikdy nikdy nezabil, ani kdyby jakkoliv nenavidel jeji mamu. Proto si porad myslim, ze nebyl vrah. Samozrejme to neni nijak relevantni. Flagrantni je ale jak soud trval na jakemsi nevysvetlitelnem konstruktu, vytvorenem z neprimych dukazu. Pripustim li totiz fakt, ze P.K. nikoho nezavrazdil, ale stal se jen druhotnou obeti nejakeho zlocinu, muzu se na 28let v kriminale ocitnout treba i ja, nebo kdokoliv z vas, co tady budete nejspis delat na me ramena.
          • Nechci Vám brát iluze, ale tvrzení že otec by svou dceru nikdy nezabil je zcestné.
            Většina vražd jde bohužel na úkor rodinných příslušníků.Své dítě jsou schopny zavraždit jejich vlastní matky, které by měly mít mateřský pud. Takže toto tvrzení je nesmysl.
            Další věc je, že neexistoval žádný jiný důvod proč by měly umřít. Stačila si během pár dní najít milence, který ji záhadně otrávil v Egyptě ? Žádný známý, milenec nebyl v této lokaci v dohledu. Otrava jídlem pouze u dvou jedinců ? Pokud by Vám na pokoji manželka a dcera šíleně zvraceli neudělal byste vše, aby tam dorazila záchranka atd.. atd..Pokud byste snědl něco mimo hotel, určitě si ihned vzpomenete- kde a co to bylo.Zas tak moc toho neoběhnete za pár dní.Nehledě k tomu, že otrava se zřejmě neprojeví týden po pozření ;-)
            Ať si spousta lidí ve své naivitě věří křišťálovému Péťovi, je to chlívák a dostal co zasloužil.
            P.S. to, že je nějaká paní *kujwa* není důvod pro vraždu, maximálně důvod jí pustit dál do oběhu. Pokud by se v ČR měly zabít všechny kujwy včetně chlapů, tak zde bylo lidí asi jako ve Vatikánu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit