Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Panove, ja su zrovna v nemecku a tady je to jak karikatura..na parkovisti Mladici tureckeho vzhledu cekaji v autech, zeny ocividne patrici k nim v satcich kolem hlavy obstaravaji jidlo z lidlu a naproti pres ulici slysim arabskou hudbu z fitka kde se nemky (brunety i blondyny) uci brisni tance... Jestli chcete jet do orientu nemrhejte penezi za letadla, jedte se podivat do nemecka :)

    Ps: vim ze je to k neuvereni, ale je to opravdu osobni zkusenost.


    Aspon ze turisti jsou stale ok a muzu je zdravit "gruss got"... "Turci" si na chozeni po turistickych cestach ocividne moc nepotrpi.

  • Žádný muslim si nemůže z koránu vyzobávat, co se mu hodí a co ne, musí ho přijmout jak je. Islám neuznává rovnost lidských práv a proto musí být ze slušné společnosti vykázán.

    Jednou k tomu dojde.


  • Prostě každá církev je jen obyčejná politická strana, okořeněná kostýmním divadlem a účinnými manipulativními technikami, jako je společné, kolektivní mumlání dogmat a textů, které vcelku nedávají smysl, ale stále dokola se v něm opakují, jako v reklamě, klíčová manipulativní slova,  - otec, miluje, láska, se o tebe postará x milovat jen jeho, obětovat jen jemu, sloužit, nemyslet. To, že církve nosí starověké hábity a citují zkomolené  texty ze starověkého Egypta nebo Mezopotámie, neopravňuje žádnou z nich k patentu na pravdu. Té možná byla blíž právě ta starověká náboženství, od kterých se současné církve, vzniklé pro potřeby dobývání světa a omlouvající vraždění "nepřátel" včetně  žen a dětí, falešně distancují.

  • Hned s tím můžou podat žalobu i na KSČM a jejich vůdce, neboť o jejich zášti proti cizímu majetku, vlastencům, Židům, křesťanům a představitelům (vládám) sekulárního Západu není pochyb. 

  • Main Kampf je zakázaný přitom nacismus má na svědomí "jen" 40 miliónů mrtvých....( žádné další oběti již nepřibývají)

    Korán není zakázaný přitom islám má na svědomí minimálně 290 miliónů mrtvých....(a další přibývají každým dnem po celém světě)

    fašisti by se měli ozvat taková nespravedlnost mají tvrdit že nacizmus je náboženství né ideologie a Main Kampf je jejich bible...

    • Nevím, že by Mein Kampf byl "zakázaný". Každý si ho může vypůjčit ve veřejné knihovně a dokonce i před necelými dvaceti lety u nás vyšel jako bibliofilie. To, jestli se to dá číst je otázka jiná.

  • Křesťanství NABÍZÍ lásku a toleranci (Desatero), kdežto islám VNUCUJE ("zabíjej nevěřící psy").

    • Kdybys četl Bibli, všiml by sis, že je plná násilí, vyvražďování a zatracování, nevěřícím nabízí jen bolest, a smrt. 


      • To je sice pravda, ale Bibli je třeba chápat převážně jako historii toho co se dělo před příchodem Ježíše Krista. Ten právě podle učení zemřel na kříži za hříchy lidí, aby je svou obětí očistil.

        Jinak Desatero hlásá "nepokradeš", "nezabiješ", "miluj svého bližního jako sebe samého"... co je na tom špatného? Není to morální kodex, kterým se mel člověk řídit, aby se lidské pokolení rozvíjelo?

    • Z evangelia sv. Matouše (Mt 10,34): "Ježíš promlouvá ke svým učedníkům:
      34"Nemyslete si, že jsem přišel na zem uvést
      pokoj; nepřišel jsem uvést pokoj, ale meč.
      35 Neboť jsem přišel postavit syna proti jeho
      otci, dceru proti matce, snachu proti tchyni;
      36 a nepřítelem člověka bude jeho vlastní rodina.
      37Kdo miluje otce nebo matku víc, nežli mne, není mne hoden; kdo
      miluje syna nebo dceru víc než mne, není mne hoden."

      • Mily demagogu a zastavaci toho, aby se pomery v Africe presunuly i do CR rekni mi, kolik v posledni dobe zabili krestane nevericich a kolik jich zabili stoupenci islamu? Islam = nizka inteligence, nasili a chudoba. Islamske zeme se deli na chude a na ty, kde meli stesti, ze se se svymi velbloudy nevedomky usadili nad lozisky ropy. NEEXISTUJE zeme s islamskym nabozenstvim, ktera by byla bohata diky praci a inteligenci vlastnich obyvatel. Toto je holy fakt ikdyz se dozajista najdou bezcharakterni kreatury-rolove, kteri to budou zpochybnovat jenom proto, ze jsou od toho placeni, dokazi psat a maji pristup k internetu.

        • Pokud mě oslovujete:"Mily demagogu a zastavaci toho, aby se pomery v Africe presunuly i do CR", můžete mi prosím sdělit, jakým postupem mozkového myšlení jste větu sestavil?

          Děkuji.

          Citátem z Matouše jsem doložil, že kromě starozákonného Desatera obsahuje Bible i podklad pro násilné vnucování křesťanské víry. Tento podklad byl v pozdější evangelizační činnosti křesťanské církve použván, což již nelze zpochybnit. Islámu se předložený citát netýká nijak, takže je váš příspěvek nakonec jen nepřípadným žvaněním.

          Křesťané zabili v poslední době mnoho věřících muslimů, minulý týden v Afghánistánu tuším celou vesnickou svatební sešlost v rámci "okrajových škod". Ale neviděl jsem to, samozřejmě, vím to pouze ze zpravodajství.  

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit