Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chceš li mír chystej se na válku, stará, stará pravda.
    Čili, kdo je připraven není ohrožen.
  • Po technopárty se dětem pirátským doporučuje blejt a Detox.
  • to jsou zase demagogické žvásty pana redaktora, hlavně "napsat něco kontroverzního", aby dostal od svého chlebodárce na kus žvance... naše děti jsou (bohužel) opravdu manuálně "levé jak ta šavle" a trocha výuky manuální zručnosti jim jen prospěje. Rozhodně víc než matlání po tabletech a chytrých telefonech. A naučit se základům první pomoci, úkonům pro přežití nebo nedejbože základům sebeobrany nebo zacházení se střelnou zbraní taky nikomu neublíží. Jenomže lidem, kteří budou toto ovládat, se budou zbraně obtížněji démonizovat a třeba budou hlasovat pro to, aby si někdy v budoucnu mohli vlastní zbraň pořídit - a to různým Dienstbierům, Tominovým-Marxovým a Valachových jistě nepůjde pod vousy...
  • Souhlasím s tím co napsali autoři pod nickem KaZ, III.světová a KSČM=NSDAPM. To je velice výstižné a přesné, takže to pochopí i ti méně chápaví. Však také různí kritikové a ptáci Víťové Strnadové dostali od svého řídícího orgánu z FSB-KGB příkaz pošpinit USA. Ale kdo dokončil alespoň ZŠ tak ví, že zmínění soudruzi "házejí" na USA to co přesně dělá CCCP. No, však za to dostanou flašku vodky.
  • Hlavně je potřeba se naučit pochodovat a křičet mongolské "URÁÁÁ" To se v současné válce dronů a SAMOSTATNĚ NAVÁDĚNÝCH STŘEL opravdu bude hodit.
    PS: Dnešní válka probíhá na internetu, stačí se podívat, kolik lidí věří Zemanovi, člověku, který otvírá dveře totalitním režimům tak, aby jim ČR spadla do klína, bez boje i s poddajným obyvatelstvem. Totéž udělal Henlein pro Hitlera, a byly to pak české zbrojovky, které až do roku 1945 pilně vyzbrojovaly fašistickou armádu.
    • Rusové jsou hajzlové, ale nejen to. Převlečou se za Američany a snaží se o převraty v různých zemích celého světa - namátkou: Libye, Irák, Afgánistán, Sýrie, Vietnam, Korea a jiné a jiné.
      Aby to nebylo prozrazeno, tak tam pak dosadí na oko proamerickou vládu, ale přitom je to pod kontrolou taťky Putina :-) V Sýrii to bohužel posra*i, protože se zapomněli převléct za američany a bylo prozrazeno, že IS vytlačili sami.Jak říkám daleko větší hajzlové než ty skvělí amíci.
  • Největší chybou USA bylo, že za 2. sv. války zásobovali socialistický Sovětský svaz zbraněmi, technikou a obuví v boji proti jinému socialistovi - Hitlerovi. Měli atomovou bombu a k porážce Hitlera, Rusko, které mělo na svědomí nejméně 2x víc lidí umučených v koncentrácích a dodnes se od své socialistické (fašistické) minulosti nedistancovalo-
    VŮBEC NEPOTŘEBOVALI. *16* *16*
    • No ony také USA obchodovali s Německem i Japonskem. Veškeré obrněné vozidla a tanky byly vyrobeny z dodávek oceli právě USA do Japonska. Také po vypovězení těchto smluv došlo k napadení PH. Vždycky to byl kšeft a bylo jedno komu, hlavně že za prachy. Jo kapitál si servítky nebere a na mrtvé nehledí. Ale služebník typu vašíka havlovýho se vždy hodí např. k útlumu obchodu a vyklizení trhu.....
      • U Havla to bylo jednoduché, stačilo zabrnkat na jeho ego. Pár chvalozpěvů o skvělém dramatikovi, umělci a už se vodil jak pimprle. Když jsem měl možnost to jeho veledílo vidět, nevěřil jsem vlastním očím. Film Odcházení jeho vznik,financování, kvalita a následně divácké hodnocení jsou toho naprostým důkazem. Je samozřejmě možné, že jsme národ tupců, co nerozumí modernímu umění. Potom nemůžeme pochopit růžové tanky a vůbec vše co se v této zemi odehrává a odehrávat bude.
  • Nebral bych to na lehkou váhu. Soudruh Bureš má určitě z Ruska informace, co se chystá. Rusko už rozpoutalo dvě světové války a ta třetí je na spadnutí - začíná to jako za Hitlera - anšlus Krymu (Rakouska) zabrání pohraničí (Ukrajina, Gruzie....). Vytváření pátých kolon v sousedních státech.
  • S autorem souhlasim. Ja nevim kam chodej do skoly vase deti, ale u nas dilny a vareni na druhem stupni normalne funguje. Prvni pomoc atd. maji ( ted nevim v jakem predmetu ) taky. Takze tohle je opet jenom populismus....
    • Matoušek jak příjdou tvoje děti ze školy, ať ti ukáží brašny s učebnicemi. Pak mluv a piš!
  • Na tomto článku, nebo spíše na autorovi, je ubohé to, že se snaží zesměšnit něco, co považuje spojeno s komunismem, tedy spíše s naší socialistickou minulostí. A přitom jde o užitečné věci. Chybí nám stále více spojení s realitou. Média nás učí, jak pracovat přes počítač, jak si vše vybavit od stolu. Přitom nám, a hlavě našim dětem, chybí zejména spojení s praxí. A bohužel dnešní svět je ohrožen agresívní politikou USA a islamistickými fanatiky. Je třeba být připraven i na válečný stav. Smutné na pisateli je to, že se snaží zesměšnit brannou výchovu, kterou spojuje se socialistickou minulostí. Zřejmě je zastáncem všeho, co je západní. Asi si myslí, že na Západě se učí ve školách jenom management, počítače a basketbal. A přitom pisatel evidentně neví zřejmě o světě asi vůbec nic. Neví, že v USA je výchova k válce, u nás nazváno mírně jako branná výchova, úplně normální součástí výchovy na všech školách. A hlavně - na základních školách dětem tlučou do hlavy, jak je třeba být vlastenec, jak se bránit útočícímu nepříteli a mnoho dalších návyků. Na mnoha základních školách jsou už vychováváni vojáci v uniformách. Ze základních škol je cílený nábor na vojenské střední školy. A pokud jde o střední školy, tak kdyby věděl ten hloupý pisatel článku, kolik je v USA vojenských středních škol, kde je "branná výchova" jejich celodenní výukou, pak by se asi musel hanbou nebo hloupostí propadnout. Děti, které by se měly hrát venku s kamarády, ve velké míře v USA právě pochodují po ulicích v uniformách a do jejich hlav je vtloukáno, že je třeba se připravit na válku, že USA se musí bránit před cizími vojáky. A právě na tomto pisateli je prokázáno, jací pisálci se nás snaží tady velmi často oblbnout svými hloupými rozumy. Proč takovým vůbec redakce dá znovu šanci něco stupidního napsat?
    Branná výchova by určitě byla velmi užitečnou součástí výuky. Jak pro praktické návyky, které by připravily žáky na krizové situace v mírovém životě, tak by připravila naše děti i lidi k případnému válečnému stavu, který je díky agresívní politice USA blíže, než si mnoho lidí včetně toho pisatele myslí.
    • Nemůžeš být takový blb, abys věřil těm očividným lžím, cos tu nasekal. To ti poručili fašisti v Moskvě? *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Přesně jste to popsal.Probůh ať tady není válka,protože ten nekompetentní režim nastolený tady v r.1989 .Hloupost nynějších politiků a vůbec garnitury od r.1989 je neskutečná.Poslední pořípad je s kurdem.Byl jsem zděšen kolik je tady neoprávněně migrantů,kteří si tady dělají bordel před soudem,zastavují dopúravu apod.Já navrhoval,aby utekl do země ,kde mají armádu,policii a nemusel komediant Stropnický přijímat nóty.Ono stačí,že se tady schyluje k velkým problémům lidí proti vládám a lidem od roku 1989.Pokud se nepovede lepší život pro lidi Zemanem,Babišem a Okamurou tak to bude mazec.Holoubkové a čížkové jednají pomalu ,ale pak se přivinou k tomu tam se dubisku jako to předpokládal Čelakovský a bude asi mejdan a nebo je to záměr?
  • když chtějí na TI psa bíti, blábol si vždy najdou, ale občan není hloupí ovčan, jak si o nás myslí ti press-tuti z TI !!! *8* *7*
    • No jo, někdo není hloupÝ ovčan, i když nezná gramatiku mateřského jazyka. *2* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit