Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • v roce 1946--1953 jsem byl malí kluk a rodiče měli hispodářstvý a když chodily kontroli kolik rodiče sklidily produktu aby museli odevzdávat kontigent tak nám tito pánové prolezli celý dům, jako kluk jsem se jich hrozně bál, ale tatínek my říkal abych s nimy vůbec nemluvyl. byli to léta mého mládí dřiny ale byli krásný, a když nás v roce 1953 vystěhovali tak jsem začínal pocitovat co to je bída ahlad. Tatínek každou chvýli na různých výsleších,nás jako děcka ve škole braly druhořadé žáky a bývalo ještě hůř.A to je jen malý náznak jak komunyzmus vypadal a tak začínám mít obavy jak mu nahrávají modro bolševici a ženou výtr do jejich plachet
    • S měkkým dlohým,občas s tvrdým dlouhým.Všechno jedno!. *1*
    • Jo, jo, už podle toho textu a pravopisu se jednalo o žáka, ne druhé ale nespíše čtvrté kategorie (případně ještě nižší?). Přes veškerý ten komunistický útisk se dožil v plné síle dnešních nádherných dnů, kdy může horovat pro "vytříbený a vytříděný ranný kapitalismus" v Česku. Co kdyby se pan Jozef vydal na obchůzku po našich městech a poptal se, jak se daří našim bezdomovcům pod nejrůznějšími mosty či usídlenými ve větracích šachtách metra a při své nesporné velkodušnosti jim věnoval krajíček chleba? Dneska se pro změnu může obávat pouze exekutorů, ale možná vzhledem ke svému vzdělání by byl vhodný přímo na ministerský post.
  • Jistě bude hůř,pokud bude Kalousek dál ministr financí a naši pohlaváři nepřestanou krást.
    Otázkou ovšem je,kdo to potom dá do pořádku.Dlužno podotknout,že by vláda měla být po svém odstoupení jako celek souzena podobně,jako váleční zločinci.Nic jiného si totiž nezaslouží. *16*
  • tahle vláda odejde ale nahradí ji jiná ..podobná !!

    dokud lidé nebudou připraveni na změny , lepší to nebude

    dokud lidé budou , nenávidět , druhé kvůli odlišným názorům , dokud budou krást a podvádě..a to i v malém , dokud se každý jenotlivec nezmění , nezmění se ani vlády !!
  • Já myslím, že bude líp až celou tu zlodějskou vládu pověsíme !!!! Pak se nám všem bude léoe dýchat ! Půjde to i bez těch zlodějů !!! *4*
    • To je sice hezké,ale kde sehnat tolik stromů a provazů? *1*
    • Ha ele kdo ná potom vrátí, co už mají nakradeno?
  • Vzkaz pro BISku- asi mě dnes nenaserete !
  • Mám opět nápad, co kdyby jsme si sedli, všichni společně, jsme slušná rodina, tedy slušný národ, dali hlavy dohromady, za minlostí udělali tlustou čáru a začali znova, pracovat umíme, jistě najdeme řešení, loupežníky zavřeme, vezme jim majetek, přestaneme si závidět a světu dokážeme, že nejsme jako oni!!!
    • Jardo dobrý, ono to tak fungovalo, komouši, ale kdo to dnes dokáže?
  • Petře a smrtko, spíte ?
  • Vzkaz pro Petra a smrtku - nechci poučovat, ale jste jaksi vedle. Pořád nechápete oč se hrálo před rokem 1989 . Tak za prvé, podobná krize z navýroby postihla nejen Západní Evropu, ale i USA opakovaně, naposledy koncem 70. let, zajímavé je, že se ve stejné době i v ČSSR rodí disent. Jistě víte co je krize z nadvýroby, jediné řešení takové krize je objevit trhy, kde nehrozí riziko finančních ztrát.V té době, stejně jako dnes je to východ. ( jako opak uvedu - Vietnam, Korea,Kambodža,Libie, Irák, Afganistán). Východ má však problém - vládnou zde komunisti a oni si diktují podmínky. Západ ví, že do SSSR a východního bloku nemůže z "venku". "Převerbuje" Gorbačova a je "uvnitř", znamená to, že se systém rozloží sám a "obchod" začíná pod rouškou "demokracie". Dobrý obchodník nikdy neplatí za "zboží" předem. A jsme u merita věci, kdyby to bylo jak říkáte, tak nebyl přijat lustrční zákon. Komunisti jsou pouze vydáváni za "strašáka" demokracie, aby ti, kteří nám vládnou mohli vesele loupit. Tolik pouze ve zkratce.
    • No, toho že jsou komouši prezentováni jen za strašáka, tomu bych i věřil! Ale vim že tenkrát se někteří prezentovali jako fašisti, Stalin, inkvizice!!! Asi v tresně právních případech jako vražd a jiného nasílí jim tyto praktiky nejde vyčítat, souhlasíte, byla větší kázeň!!! Vy co pamatujete dobu před rokem 89, musíte uznat že hodně věcí bylo dobrých, bylo! Jen pro někoho banány a moře! Mě osobně jak jse již popsal vadila ta kurevská naháněcí služba na kandidáty KSČ!
      Pokud se jedná o popis recese, plně souhlasím a popsal jsem to již podobně asi dvakrát již dříve, co by pomohlo ČR tak udělat převrat na Kubu a otevřít si tam pro nás trhy, to by bylo v ČR po recesi.
  • Bodejť by neměli v USA 9000000 exekucí na domky, když Američan si vezme americkou hypotéku aby měl na pivo, na Floridu, na novej auťák a já neví na co, protože to má soused. To já byh svojí chalupu nikdy nezastavil, i kdybych tejden neměl co žrát. Po tom se neumře a je to prej zdravý! *2* *3* *14* *6*
  • Mne osobně by zajímalo,kam se poděly peníze ze slavné privatizace a proč nelze prověřit nabyté majetky.Každý z obyčejných lidí je za svou odvedenou práci zodpovědný.Zedník pokud postaví křivou stěnu tak ji na vlastní náklady musí předělat.Pracovníci v obchodech mají hmotnou zodpovědnost.A tak se táži,proč má politik imunitu na svá rozhodnutí,proč neručí svým majetkem.
    • Vše se dá prověřit je-li schopnost, odpovědnost a vůle. A ty v tomto ZBS (zkorump-bordel-státě) nejsou. Proto naprostá většina rychlozbohatlíků (povětšinou rychlozlodějů) nesedí, natož aby něco vraceli.
    • Poněvadž si to sami sobě vodhlasovali *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit