Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asi bvy to nebylo marné.Žijí v Evropě v sever.Africe v jihozápad. Asií cca 1 mil.osob.Jazyk patří k indické větvi indoevr.rodiny existuje v mnoha dialektech.Potomci migrantů,kteří v 1.tis.opustili Indii.Žili kočov.způsobem života,přes Blízký východ postupovali ve 12.stol. do střed.Evropy.Od středověku pronásledováni ,což bránilo jejich integraci do majoritních společností.Od 18.století se některé skupiny začaly usazovat.Žijeme v demokratické společnosti a naší spoluobčané nemají kromě barvy pleti již nic společného s kočov.způsobem života.Mají občanství ČR a mat.čj ,místo nar.SR anebo ČR.
  • ...tohle je skutečně ČERNÝ vtip...
  • Autor se spletl. Nepůjde o dějepis, ale o trestní spis. Znělo to tak podobně...
  • Kdyby ti političtí lumpové raději sehnali Romům práci.
  • Díky Bohu za to, že dodělavají vysokou. Výborně vyhozené peníze, jako většina tady. Seznamte se s vyjímečným etnikem, které všude na světě ženou jinam, kteří nás obohacují skvělou literaturou, obrazy, hudbou( ve vinárně), filmem, básní. Přitom si je třeba hlídat okolí. Nikdy nedělali, stojí nás hafo peněz na dávkách a česky mluví za ty roky jako Hotentoti. Bravo, jen tak dál. *10*
  • Tak již je to tady,vláda šetří na lidech kde se dá a za takovéto ulítlé akce bude vyhazovat peníze!! Nebo si snad někdo myslí, že to bude zadarmo ! Ne, je to malá domů pro kamarády. To byli v koncentrácích jen cikáni ? A ten veleznámý a všeni uznávaný cikánský básník by měl raději přednášet své výtvory cikánům a v nich je nabádat aby pracovali, nekradli, nedělali binec a podobně. To by byla jistě záslužnější činnost než dělat dětem v hlavě zmatek!
  • Doufám, že titulek článku je pouhý žert.
    Jinak jsem ráda že můj syn, již nechodí na základku. Musela bych bojkotovat vyučování tím že bych ho neposíla na ty to hodiny do školy. A to mysím vážně. Tyhle pakáže máme dost v baráka a prozatím co slušný člověk chodí do práce, tak oni dělaj nepořádek a válej se doma. A za tohle ještě berou dost slušnou podporu od státu.
  • Doufám, že titulek článku je pouhý aprílový žert. To bychom se potom ve školách museli zabývat i dějinami Vietnamu, Polska a dalších menšin nejméně početných jako jsou Romové. Pokud by to prošlo, až potom by se z děti stávaly pokrytci, protože by se jak ve škole, tak doma dozvidaly protichůdné názory na tuto komunitu. Neméně šokující by bylo pro ně potom překvapení v samotné praxi. Chudák děti. Snad po změně ministra školství taková ptákovina neprojde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit