Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • my raději slevu na dovču někde k moři, ta by nebyla?
    ps. mnoho občanů v čr by také raději slevu na byt, stravu, zdravotnictví, doplatky na léky, dopravu, školství,dětské tábory, kroužky pro děti,mladí slevu na studium,zařizování bytu-případně slevu na jeho pořízení, tyto slevy by jistě byly rozumnější, než slevy na nějaké rakety..... inu po ovoci poznáte je!:-)))))
  • A největší štváči jsou těsně před hrobem !! *16* *16* *16* Zabavit jim majetek na munici !! *1* *1* *1* Pak je ty hlody přejdou !! *14* *14*
  • Dvacet čtyři roků zde vládnoucí dobytek nás chce za každou cenu dotlačit do státního bankrotu.Aby pak mohli zde čtyřiadvacet roků vládnoucí lumpové Česko zašmelit cizákům.Pak naši věřiteléČechy odsunuli,v dobytčích vagonech ,do Izraele k odporažení Arabům.Česko si pak rozparcelují Němci a Židé.Sudety,za naše dluhy,zaberou Němci.Ostatek,za naše dluhy,skoupí Židé,aby zde vybudovali nový stát Izrael v lepším životním prostoru a hlavně daleko od Arabů.To už vybitým Čechům vadit nebude.Nebude to nic světoborného.I potom bude ráno slunce vycházet a večer zapadat.Pouze o jeden přitroublý národ,který si nechal od vlastních lumpů svoji zemi rozkrást bude na planetě Zemi méně.
  • Dobrý den
    Prosím vás,vím že to do této rubriky nepatří,ale musím to zde napsat.
    Tato informace je určena opět pro ozbrojené složky ČR a nejedná se o žádný vtip.Takže kdo koliv z vás můžete tuto informaci předat z webu Tiscali následně dál,udělejte to.
    Informace se týká radikálních muslimů.Čtěte skutečně pozorně tuto informaci,já ji zkopíruji na další články zde na tomto webu.
    Nedělejte žádné rozdíly mezi radikálními muslimy ve světě.Bavíme se o těch co zabíjejí
    pro radikální výklad své víry koránu.Je úplně jedno,jestli to je Pákistán,Avghanistán,Irák,Sirie,Libie,Somálsko,Nigerie,radikálové v jižní Asii,nebo i v Číně ( nemyslím tím Tibeťany) radikální muslimové v Rusku, atd atd prostě všude na světě,kde jsou
    jsou,budou velkou hrozbou do budoucna.
    Ta hrozby spočívá v jejich výkladu koránu,pro ně je pouze jen jeden prorok skutečný co na zemi existoval,který od boha přijal poslání a tím je pouze Mohammed.Nikdo jiný. A ostatní prorokové jsou odpadlíci od víry všichni do jednoho. V jejich výkladu koránu to znamená ,že všichni odpadlíci od jejich víry,tedy aby jste to pochopili správně, kromě těchto radikálních muslimů,který zabíjejí, jsou všichni odpadlíci od víry korán a pokud nepřijmou jeho radikální výklad víry koránu,kterým se radikální muslimové řídí, musí být zabiti.Všichni do jednoho.
    Je úplně jedno,kde tento radikální muslim je,protože pro něj jsou všichni ostatní odpadlíci od víry,všichni ostatní lidé na světě,to myslím skutečně velmi vážně,nehledě na ženy a děti,které musí zabít.Pokud nepřijmou jeho víru.Nemusím snad říkat, co to znamená a co také znamená následující fakt,že se do ostatních států berou uprchlíci,který zde žádají o azyl,občanství apd a řádně se neprověřují.A následně namátkově nesledují.
    Pokud NATO, EU nebo USA zbrojí ,mělo by zbrojithlavně proti těmto radikálním muslimům.Tady by jste měli začít řešit co dál nejen vojenskou cestou.Navrhuji oddělit muslimy,kteří se zřeknou radikálních muslimů,tedy radikální výkladu koránu do konce svého života bez ohledu na jakéhokoliv muslima a nechtějí mít nic s nimi společného.Dále bych zakázal jakékoliv radikální výklady koránu,Zničit je,spálit,skartovat atd.Ponechat jen takový výklad koránu,který by neučil pomocí víry zabíjet lidi,ale naopak jak si v životě pomoci a nebo i pomoci pokud je toho hoden jiný člověk,pokud si o pomoc řekne,pomoci právě jemu.Řekněme umírněnou verzi koránu,bez těchto násilných textů.Tak by měl správný korán vypadat.Ty texty, které podněcují k zabíjení,vraždění apd vyjmout.Takové výklady koránu zničit ,ale pochopitelně ne veřejně před muslimskou veřejností,aby si nemysleli,že to je útok na všechny muslimy na světě,tedy přímo na posvátnou knuhu korán.Pak jak už jsem říkal ,že by bylo dobré uplatnit dvě opatření, jedno z nich je zakázat radikální islamismus,tedy radikální výklad koránu v jakékoliv podobě přímo v zákonu ,který by to zakazoval. A ten by velmi tvrdě trestal tyto lidi nekompromisně a nebo být zcela nekompromisní k těmto lidem.Další možnost by mohla být přidáváním látky do výbušnin a části výbušnin,které si teroristé pořizují/kupují,která by se následně mohla lokalizovat na snímači či skeneru,či jiném podobném zařízení,aby se včas odhalil nebezpečný člověk,který by chtěl výbušninu odpalit a tato látka by mohla být lokalizována pomocí těchto přístrojů.A mohl by být včas zlikvidován útočník i na delší vzdálenost.Rozhodně to stojí za zamyšlení pro techniky,chemiky a vědce a já rozhodně tvrdím ,na nic nečekejte pánové a nepodceňujte situaci.Jako další opatření říkám 100 procentní zákaz vstupu pro radikální muslimy ve všech ostatních zemích na světě bez vyjímky.Další možnost je znesnadnění přístupu k penězům a pohoným hmotám,energii.Nebudou mít čím jezdit a bez peněz i hůře bojovat.Další možnosti jsou vyhoštění a nebo zastřelení na hranicích země,pokud by bylo podezření ,že by došlo k ohrožení obyvatel. Nepárejte se s nimi vůbec,nejsou to civilizovaní lidé,ale bezohlední vrazy jako byli ve středověku.Jako nejrychlejší variantu doporučuji je zabít okamžitě,bez čekání,než cokoliv stačí udělat.Oni žádná práva nedodržují v žádné zemi,nedoporučuji je vůbec v čemkoliv je podporovat,ctí jen radikální výklad koránu a nic víc, jen zabíjejí lidi pro svou víru.Ve snaze ovládnout další území.Jejich cílem je ovládnutí do budoucnosti celého světa.Pozor.Nejedná se skutečně o žádný vtip,ale o skutečnou hrozbu všem ostatním lidem.Stačí hledat na internetu a najdete to!
  • I kdyby zde všichni dnes poctivě pracovali,tak zisk stačí vládnoucí lumpové snadno rozkrást.Chce to zprovoznit dostatek katovských mučíren a tam všechen vlastizrádný dobytek ,co nejkrutěji odporazit a znárodnit veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.Potom bude namístě hovořit o poctivé práci.
  • České lumpy u koryt si musí národ Čechů vybít sám.
  • Vládne nám tu banda zločinců zralá na co nejkrutější odporažení na katovské mučírně,za vlastizradu národa Čechů.
  • Stropnického je na postu ministra škoda.Ten už měl být dávno sedět naražený na kůlu,za vlastizradu národa Čechů.
  • Celý tento humbuk ,proti Rusům,zinscenovali USA.Protože se USA řítí do státního bankrotu tak USA můžou zachránit jedině rozsáhlé zbrojní zakázky z ciziny.Aby jejich zbrojní továrny daly lidem práci a hloupí cizinci uvedenou komedii zaplatili.Proto naši vlastizrádní lumpové u koryt chtějí kupovat nějaké zlevněné rakety,aby tito lumpové ještě více Česko zadlužili.Ono jim nestačí to jak už jsme nyní zadluženi.Celá zde vládnoucí banda potřebuje co nejkrutěji odporazit,na katovských mučírnách a znárodnit veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.
  • Ty blbečku!Kdyby nás Sovětský svaz neosvobodil od fašismu,tak bys dnes na internetu nepsal.Takové oblbovatele,jako jsi ty je třeba odporážet na katovských mučírnách.
  • Když chce někdo mír,tak se nesmí dávat do spolku s nejzločinější zemí světa,tedy USA.Všechny lumpy,kteří nás,bez referenda,zatahli do NATO,je třeba,co nejkrutěji odporážet na katovských mučírnách,co nejkrutějším způsobem.Nyní když USA pískne,že se bude zbrojit,aby tak měli jejich zbrojovky zakázky,tak si naši vlastizrádní lumpové,kteří jsou zde u moci,hned chtějí dlužit na nějaké rakety.Přitom už v Česku nemá hodně lidí na pořádnou stravu.Proto je třeba všechny straníky stran,které se po komunistech prolhaly k moci,po revoluci odporážet na katovských mučírnách s bezbřehou krutostí,na katovských mučírnách,za vlastizradu.Chce to tak tvrdou ruku mladé generace,na staré vlastizrádné lumpy,že tito lumpové budou masově velebit nebožtíka Hitlera,jaký ,že to byl,oproti mladé generaci velký humanista.Mladá generace se na debužírování starých lumpů nadále dlužit nebude.Ta zajistí starým lumpům takovou dietu,jakou neměli ani vězňové za nebožtíka Hitlera v koncentráku.Se starými lumpy musí mladá generace jednat hrdě a hlavně tvrdě.
  • Ale nejdůležitější je odsun Havlovských vlastizrádných zmrdů na katovské mučírny a jejich mistrovské zpracování rozšafnými katovskými mistry na tuhý krvavý biftek.
  • Důležitější je odsun putinovských českých zmrdů za Ural !

    Rakovinový nádor loupeživé, zamindrákované a lumpenproletářské KSČ metastázoval do postkomunistických falešných a bezduchých oposmluvních Klauzemanových prognosťáckých partají a partajiček (ODS, ČSSD, KSČM, KDU-ČSL, VV, ANO, SPOZ, ÚSVIT atd.), které vůči totalitou postiženým voličům nadále uplatňují tradiční "vedoucí úlohu strany" - jen ve zdánlivě pestřejší podobě – podle hesla: „Rozděl a panuj !“ Rakovina zhoubného, kainovsky loupeživého kolektivizmu se sama od sebe nevyléčí a vnější zásah může přijít paradoxně jedině z Ruska - přesunem čecháčkostánu za Ural a osídlením kotliny Novými Rusy nebo z Ruska a Německa vypuzenými muslimy. Tedy z deště pod okap.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • IQ tykve ?
  • IQ tykve
  • jak tvrdý Y !!!
  • blbej stačí, že si pitomej *3*
  • aby těba neprepadla hnačka
  • "Z Ruska nepošlo nikdy nic dobrého, jen samá reakce, zpátečnictví" (český historik F. Palacký v polovině 19.století)
  • nakukala nebo namňoukala Micka co? *1* si nějakej chytrej to nemůže být z tvé kočičí hlavy *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit