Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Oni se nechtějí přizpůsobit EUropanům. Oni chtějí EU změnit na Islámský chalifat.
    Dokud EU neřekne že kdo se nechce přizpůsobit bude deportován nezmění se nic.

    Podívejte se na ty kocábky plné uprchlíků které směřují do EUropských mořských států.

    Kde je naše námořnictvo v době radarů a satelitů? Jak to že je nikdo na moři nezadrží:?
    Není vůle. Je to plán na cílenou likvidaci EU zevnitř.
    • S tím článkem souhlasím. Tenhle názor totiž zastávám už dávno. Horší je ovšem nebezpečí, že vedle jednoznačných vyžírků se do Evropy nepochybně záměrně infiltrují i islámští teroristé. Pak ovšem končí solidarita a milosrdenství a zbývá jen pud sebezáchovy. Vzpomeňme, kolik civilizací v historii lidstva už zaniklo pod přílivem barbarů. Chystá se snad nyní zánik Evropy?
    • Díky invazi amerického válečného štváče byly tyto státy rozbity. A ten se za velkou louží směje, jak mu plán destabilizace Evropy vychází.

      Amík si v žádném případě nepřeje nezávislou a jednotnou Evropu. Proto provokace vůči Rusku přes Ukrajinu, proto štěkání proti hospodářské spolupráci s Ruskem a Čínou a dohoda TTIP, která bude pro Evropu zřejmě nevýhodná, proto neefektivní boj s IS.

      USA je potřeba od Evropy tvrdě odstavit, jen tak si zachováme svou autonomii a nezávislost.
      Amíci se za Evropu a evropské státy nikdy nepostaví, vždy budou jen hrabat plnými hrstmi bohatství zemí pro sebe. Historie budiž nám příkladem i ponaučením...
  • Plně souhlasím,islám je škodná.
  • procy mylsite ze nikdo z trech islamistu neemigruje ke svym arabskym bratrim z VELICE BOHATE Saudske arabie? ano socialni system pro lidi z jineho statu = 0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • V Emirátech by je hnali, to jen blbá EU otevřela bránu do pekel nehledě na zájmy svých obyvatel a voličů.
      • Důvod je nasnadě. Exekutivy očekávají z imigrace těžké příjmy (ale soukromé ). Zvěřina polžil otázku - Kdo to platí? A podle toho jak EUUSA mlží, je to jasné hodně europos.anců v tom má investice ( lodě, lidi, sběrné tábory ) a chce je se ziskem zpět. Nezajímá je to, že za nějakou dobu je a jejich rodiny to bude stát krk. Love jsou love a chceme je hned. Selskými počty a logicky myslící lidé vědí kam to jde. Zkourumpovaný Brusleský parlamen očekává, že z po rozbití Evropy si rozdějí tučné drobty ze zisků bank USA.
  • Skvělý, rozumný článek. Děkuji za něj *14*
    • Naprosto souhlasím, podobné články lze ovšem nalézt pouze na tiscali nebo parlamentních listech, na jiných "objektivních a nezávislých" médiích typu seznam.cz nebo aktuálně.cz by jste je hledali marně, stejně tak marně na ČT. Tam kopou pouze za toho, kdo je platí a co je politicky korektní.
  • Čekají imigranti, že jim budou létat "pečení holubi" do huby, jak nám, obyčejným občanům?
    Kdo jim podává takové dezinformace? Kdo za tím stojí? Kdo chce destabilizovat již tak dosti nestabilní EU?
    Jak řekl jistý filosof- Namísto toho, abys člověku daroval ryby, nauč ho tomu, jak je má ulovit!
  • Konečně se objevil rozhovor s někým, kdo je mediálně známý a má rozumné názory na tu vlnu přivandrovalectví. S někým, kterému není jedno, že za pár let může být v Evropě pěkně horko (v přeneseném smyslu). Ti naši a bruselští papaláši si stále neuvědomují, kolik má Afrika a jihovýchodní Asie potencionálních pobíračů dávek, kteří když sem navalí, tak to nelze utáhnout + neskutečné další problémy, o kterých se nám dnes ani nezdá!! Nemůžeme všechny problémové oblasti "zachraňovat".
  • Islám je zlo a je třeba ho jednou provždy vymítit!!!
  • Naši enormně schopní, inteligentní čestní a erudovaní politici naprosto nedokáží vyřešit problém parazitující menšiny kterou tu již máme a proto je naprosto nečekané, že pokud dorazí další horda pro změnu ofačovaná ručníky kolem hlavy, tak to dopadne úplně stejně. Další paraziti dělající bordel a jako bonus občas odkráglují pár svých živitelů. Nevěřím tomu, že by v této republice nešel nastavit systém, který by lidi donutil buď pracovat nebo odejít. Myslím, že v drtivém množství případů lze snadno rozeznat kdo pracovat nechce a kdo pracovat nemůže, ale politici jsou vyčerpaní žvaněním, lhaním a kradením a na to od čeho jsou placeni jim jaksi chybí chuť , čas a mnohdy i inteligence a koule. *16* *16* *16*
    • Naprostý souhlas, ani problém s parazitující menšinou nebyl za mnoho generací vyřešen a to žádnou vládou proč si zadělávat na další? Buď se přizpůsobíte, stejně jako my bysme museli ve vaší zemi, nebo vypadněte. *16* *16* *16*
    • Ale tady nikdo nich vymýšlet nechce. Dokáží maximálně přebrat něco, co vymysleli jinde.
      Nikdo není tak chytrý, aby si troufl vymyslet fungl nový systém. Nemají motivaci, nic je do toho nenutí. Dostávají pravidelný měsíční plat + odměny za to, že nic nezkazili.
  • Článek jsem četl dvakrát a nezbývá mi říci, že v podstatě souhlasím.
    Islám je nevyzpytatelný a ty hrátky eurokomisařů jsou naprosto out.
  • Tohle nás čeká, pokud budeme nečinně přihlížet... http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/1732-takzvani-uprchlici-treti-muslimska-invaze-ma-eu-tajnou-smlouvu-s-paseraky-australie-se-s-nimi-nemazli-a-je-po-problemu-orban-se-pta-svych-obcanu-obcanska-vzpoura-v-nemecku-je-cas-opustit-unii.htm

    http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/1730-letosni-bilderberg-je-pokracovanim-jednani-g7-david-rockefeller-tam-oslavi-ste-narozeniny-dostane-jako-darek-plan-na-putinovu-hlavu-chystaji-nam-otroctvi-a-my-mlcime.htm

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit