Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je mi to úplně jedno, ať si to Babiš zdaní třeba osmdesáti procenty. Hazard k životu nikdo nepotřebuje, stejně jako fet, tvrdej chlast a cigára (a to říkám jako kuřák).
    Nicméně, kosmetickou úpravou zdanění hazardu možná přiteče pár korun do systému, problémy s notorickými hráči zůstanou. Zneužívání sociálních dávek, kriminalita, gamblerské problémy obecně. Takže ve finále jde zas jen o to, aby se vlk nažral a koza to přežila pro příští roky okusování.
  • Otázkou je proč ti pobírači dávek vůbec nějaké dávky pobírají. Mají z křesťanské lásky k bližnímu dostat ubytování, tj. kavalec v suchu a teple, třikrát denně najíst, obnošené ošacení a malé kapesné na nějaké to pivko nebo pamlsek. A samozřejmě pracovat, např. sbírat na ulici odpadky, hrabat spadané listí apod., na co stačí svým intelektem. A když přivedou na svět dítě, tak odebrat, protože v těch podmínkách mu nemohou zajistit péči jakou potřebuje.
    • Ale vida, pán je skrytej fašounek. No pěkně chlapče pěkně *15*
      • Aha, tak když nechci podporovat lenošení příživníků, kteří se několik staletí přizpůsobují a ještě se nepřizpůsobili a naopak jsou přítěží společnosti, tak jsem skrytý fašounek? Ty jsi cigoš nebo sluníčkář?
  • omezení i pro hráče. Prostřednictvím jejich rejstříku budou mít hazard zakázaný lidé, kteří pobírají dávky"... Ten Baviš vždy pobaví to jako v herně nepustí zákazníka když bude v nějakém rejstříku? proč by to proboha dělali okrádat se o zisk? *1* naivní baviš
    • No chytí tě v herně a máš dodávkováno.
      Není to až zas tak úplně hloupé. Není problém po dávkách vybrat herny. Jsou dobře zabezpečené. Blbě se s tama zdrhá. Teoreticky by mohl stát ušetřit miliardy......
      Akorát že to jsou spojené nádoby. Nemáš dávky - Nemáš s čeho živit děti. Holt - děti směr děcák.
      No a v děcáku nám znich vychovaj nové, slušné a pracovité občany..... Nebo nééé ??
  • ... a zahltí diskusi na tiscali :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit