Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ono je to opravdu jedno jak se státní zřízení nazývá, páni zůstanou pany za každého režimu a budou stále rozhodovat o ostatních ,ovcích´.-Kdo jsou ,tady u nás, dnes velcí podnikatelé a kapitalisti?VĚTŠINOU bývalí velcí komunisti/ředitelé a náměstci,předsedové družstev atd..co vytunelovali po ,revoluci´socialistické státní podniky.Mohl bych jich řadu jmenovat jen u nás ve Znojmě a okolí.. *10* Ale vraťme se k Janovu-udivuje mě to, že od 8.5.2013 jsem se už nikde dodnes (7.7.2013) nikde nedočetl ani zprávičku o tom jak to dál pokračuje-vyšetřování,počet obětí atd..Je vidět,že většina médií jde jen po bombastických ,sólokaprech´a víc se už ktomu nevracejí.Povrchnost,škoda..
  • Lodička postavená roku 1976.. její strojovna jistě od té doby odvedla poctý kus práce. Prý jí dva motory selhaly.. ale vedly ji dva remorkéry a na palubě snad povinně nebyl JANOVSKÝ LODIVOD?
  • Loď která narazila do mola se jmenuje "Jolly Nero". Ale na obrázku nehody z Janova je loď MOBY OTTA. Tiscali zase válí.... *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Nikde v textu není napsáno, že loď na fotce je ta havarovaná. Kvůli tobě asi nebudou vyklízet celý přístav aby jsi byl spokojen, chytrolíne.
  • již delší dobu zde pravidelně upozorňuji na skutečnost, že pravá tvář kapitalismu se projevuje vždy ve vztahu k bezpečnostním předpisům. Základní rys kapitalismu (kde je člověk, člověku vlkem...) je to, že kapitalista (podvodník, tunelář, odkláněč, privatizátor anebo člen ODS, TOP-09, KDU-ČSL, VV, LIDEM, ČSSD, STAN atd...) si cení mnohem více peněz než lidského života (kromě života samotného odkláněče pochopitelně...). Proto, má-li se takový podnikavec rozhodnout, zda proškolí zaměstnance, přidělí pracovní rukavice, poskytne přestávku na oddych anebo si místo toho koupí 58-mé kalhoty nebo 72-hé polobotky, rozhodne se vždy pro rozšíření naprosto zbytečného osobního šatníku, potažmo majetku... Kapitalismus je nejhorší zvěrstvo, které připravil člověk druhému člověkovi.
    • Zapomínáte na otrokářský řád a na feudalismus s jeho nevolnictvím. Nebo se vám zachtělo práva první noci? *3*
    • I takto se demagogové vyjadřují
    • Asi pomaleji chápu, ale nerozumím tomuto "výlevu myšlenek". Jedná se o havárii lodě, ale plácají nesmysly o kapitalizmu....
    • Dle mého názoru jste měl dnes špatný den.A což takhle pořekadlo"podle sebe soudím tebe".Ale jako provokace celkem dobrý.
      řadový člen ODS
    • Zase tady kecáš ty svoje blbosti, troubo. Běž si raději vyhonit, už si fakt trapnej.... *15*
    • Kdybys nebyl penisem, nestal by ses soudruhem!
    • Kuš blbe
    • Přestaň kázat, nejsi na stranickém ani odborářském školení. Každý normální soudný člověk ví, že žádný "kapitalismus" neexistuje. To byla mylná představa marxistů v době rozvoje průmyslu v 19.století vycházející z překonaných představ primitivního materialismu a evolucionismu. A komunisti to stále používají ke strašen lidí...
      Největší zvěrstvo je komunismus a jeho odrůda hnědý socialismus.
      Když v CCCP bouchl Černobyl nebo se před rokem zřítilo letadlo se sportovci, nedávno se zřítila helikoptéra a všichni zahynuli, na Sibiři lovci zabili a snědli kamaráda, to je ten "kapitalismus", že?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit