Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Ono taky hodně záleží na tom, co je to za internet. Jako pamatuji zaměstnání, kde jsem potřeboval stabilní připojení, ale bylo to spíše za trest. Zvlášť když má doma člověk internet Plzeň od https://zrychluj.cz/internet-plzen/ a maká mu to naprosto stoprocentně. To se pak diví, že je zaměstnavatel schopný dávat peníze za připojení, které třeba dvě hodiny v kuse nefunguje.

  • A hlavně když tu pohodu kazí neustálými a otravnými dotazy. Hlavně Seznam.

  • Tedy na tom Oxfordu jsou ale hlavy otevřené. To vymysleli jistě sami. I přístup k WC vytváří pocit pohody a spokojenosti. To je fakt výzkum na doktorát. 

  • Bodejť by si to sionisté nepochvalovali. Mohou lidi nejen sledovat, ale i blokovat a ještě si za to účtují poplatky. Je to výběrová síť. Nejvíce náš šmírují a postihují právě prostřednictvím internetu. Kde co je dokonale švihlé ideologickými brýlemi (například i wikipedie), cookies a reklamou, na kterou nás ale cudně při získávání neupozorňují. Jsme jako nesvéprávní upozorňováni, že jsou například některé informace neprověřené a nevím jaké, pokud to neodpovídá názoru mocných. Ovšem od virů nás mocní ochránit nedokáží. Pravda je tendenčně nálepkována. Japonci už před léty okukovali stávající internet a rozhodli se, že si raději vytvoří vlastní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit