Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomu není pomoci. Nepoučitelným omezencům musí osud nadělit "Černobyly a Fukušimy" snad se jim v dutých palicích díky ozáření konečně rozsvítí. Aneb proč mít ekologickou energii zadarmo když můžeme draze platit škodlivou a nebezpečnou, že...... *3* hurááááá zpátky do středověku.....kupředu ni krok
    • Přečti si na Wiki heslo Černobyl a budeš dost překvapen. Zjistíš, že tě 20 let masírují něčím, co není tak úplně pravda. Dokonce i ten slavný fotograf, který fotí ukrajinské dětské zrůdičky, a oslavuje ho celý aktivistický svět, je prokazatelně podvodník, protože to jsou děti postižené z příbuzenských sňatků, kterých je na Ukrajině už sto let (z nějakých důvodů) více než jinde.
      • vlastně prospíval zdraví, chceš říct? No moje zkušenost je jiná. Člen mé rodiny v té době na vlastní kůži poznal "blahodárnost" Černobylské radioaktivity, takže mne nemusí nikdo nic dokazovat.
  • chtel bych videt cernoprdelniky jak by se chovali kdyby meli nedostaveny kostel.
  • Já sem proti. Řekl to náš tajemník!
  • Temelín už měl dávno být dobudován! A ten kdo tomu bránil by měl vyrovnat rozdíl cen mezi původní a současnou cenou dostavby.
    • A kdo tomu bránil?
      • Zelení a skoro všechny polistopadové vlády
  • Zase čtu samé bla bla a bla atd.....Ale nic konstruktivního. Dostavba Temelína je nanejvýš potřebná, neboť již od přístího roku podle energetické zprávy nebudeme úplně soběstační ve spotřebě a výrobě elektrické energie. Nebýt Fukušimy a falešné paniky ze strany Německa okolo jádra, tak by se taky pokročilo dále...Nebo se chcete zase zpátky vrátit na stromy? Pak je jediná možnost zatím a to větrná, vodní a sluneční energie. Přímořské státy ještě využívají energii z mořských vln, pokud jsou dostatečně veliké...Fosilní paliva pomalu končí a co dál doktore? Proč myslíte, že Rakousko pořád blokuje silnice a vykládá, proč je Temelín nebezpečný? Protože Rakušáci nám akorát závidí, protože oni si nechali jadernou elektrárnu zabetonovat a mají velký prd. *8* *5* *7*
    • Já s váma souhlasím, ale jak jste přišel na to, že fosilní paliva končí? Já naopak nabyl dojmu, že se teprv rozjíždí - břidlicový plyn je zřejmě úplně všude, ropných písků jsou tisícinásobky současných naležišť tekuté ropy a dle některých zpráv se znovu sama naplnila ložiska ropy, vyčerpaná a uzavřená v 50. letech, protože tam proniká z hlubších vrstev. Využívat se asi dlouho nebudou, protože to je nepohodlné a lidi přijdou na nové zdroje (jaderné a fúzní), ale jako konec fosilních zdrojů mi ty zprávy moc nepřipadají.
  • Jaderné ani fosilní zdroje už dávno nepotřebujeme. To vyhovuje pouze mocenským manipulátorům kteří kontrolou distribuce a ceny energií ždímají lidi. Všichni ti Bilderbergové, Rockefelerové a jiní skrze své politické poskoky ždímají z lidí prachy skrze zvrácenou nekrytou úrokovou ekonomiku soukromé Federální rezervy, ropně-fosilní a atomovou centralistickou energetiku, sektářskou stranicko-korupční politiku, jedy místo léků a genetický humus místo kvalitních čistých potravin.

    NEPOTŘEBUJEME JE.
    Každý může mít doma svůj malý generátor studené fůze http://www.ecatenergy.sk/ stejně jako nepotřebujeme stranické sekty, můžeme mít OBČANSKOU DEMOKRACII bez politických stran.
  • Tak to bude kWh nejmene za stovku.Tu vystavbu mohli zvladnout jen komunisti a to byla 1.kWh za 0.20 Kcs.
    • ... ale komunisté a naší lidé a jen bez kapitalismu ... takhle, i když by celou moc převzali komunisté, nikdy už se nepodaří pokračovat a rozvíjet socialistickou společnost *10*
      Prostě jsem v kapitalistické (_!_) *1* *1* *1*
      • Nesedej za volant, máš kolem tří promile zbytkového alkoholu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit