Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID
    Nesouhlasím se servilním vyjádřením našeho ministerstva, že na takové morální hodnocení má údajně kancléřka Merkelová právo!
    Jako potomek mého dědečka umučeného v Osvětimi zastávám názor, že kancléřka Merkelová má tady morální právo jedině držet hubu! 
    • Ne držet hubu ale omlouvat se ještě 10 generací a to zejména Polákům a Čechům!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • To je drzé a neskutečné skandální ,jak tahle "paní" má vůbec tu odvahu takto mluvit !..a zrovna v době, kdy ona sama má na rukou, jak krev samotných Němců, tak i krev jiných.. a obrovské množství., bohužel již nikdy nevratných prasáren a škod po celé Evropě, hlavně co se týká tzv. běženců.. s tím i související "korektní" šikanování většiny občanů, protektorátní chování 4.říše k jiným zemím atd atd.!
  • zrůdy nacistické, ještě tisíc let by se měli modlit za odpuštění a oni si parchanti budou vyskakovat a obviňovat čechy, pomalu padělají dějiny, nakonec se naše děti budou učit, že češi vyhnali němce a kvůli tomu začala 2WW
  • Aha! Už je to tady! Bude revize? Nakonec se ukáže, že jsme Hitlera dohnali k Mnichovu a následně k II.svět. válce?
  • Ano Angelo, nejdřív vrať život nevinným, které Němci v letech 38 - 45 sprostě zavraždili a až potom se sudeťáci mohou zase vrátit "domů".  Do té doby si nech ty žvásty pro ty, kteří znají dějiny až od 9. května 1945.
  • Ta baba nepotrebuje Chocholouska, ale hodne pevnou sveraci kazajku a dlouhy pobyt na samotce...
  • Merkelová je na palici,více k tomu snad ani není co dodat,snad jen,že frickové jsou ji bližší než oběti z Osvětimi a jiných koncentráků.
  • KIMCID
    Ne náhodou zazněl tento výrok v době, kdy si připomínáme Heydrichiádu a vypálení Lidic. Je to cílená politická provokace. Kancléřka se zřejmě nepoučila jak dopadl její předchůdce s knírkem. Bohužel historie se opakuje! Lidé bděte!
  • ObcanHavel
    souhlasím s Andělou, pro zločiny spáchaně na Němcích po válce skutečně není ospravedlnění, jedná se o jednu z nejtemnějšich kapitol našich dějin, musíme se k tomu postavit čelem a přestat strkat hlavu do písku, vyrovnat se s vlastní minulostí, tak jako to udělali Němci
    • Němci se s vlastní minulostí vyrovnali? Nikdo z žijících člnů mé rodiny žádné vyrovnání nezaznamenal a nikdo ze zemřelých si  na nic takového za života nevzpomněl.

    • Tebe ty exblbe by měli aspon na rok zavřít do koncentráku,kde jsou ty tisíce obětí odsunu ,pokud vím tak se ještě žádný nenašli a pokud jich najdete aspon sto tak dejte vědět.Kecy a kecy a spíš to vypadá že si provokatér.
      • ObcanHavel
        Tak to toho evidentně moc nevíš. Schvalovat zločiny, pogromy, rozkrádání a vraždy spáchané na rodinách s dětmi které se níčim neprovinily,  hrůzy které se tu při odsunu děly, nebo je naopak popírat, to je u mě stejný hnus jako popírání holokaustu, u tebe se to dá pro jednou omluvit nízkou inteligencí, nedostatečným vzděláním a neinformovaností, ale ať už se to neopakuje! Teď si o tom utíkej něco nastudovat šmudlo.


        Kdyby někdo o tvém nízkém IQ pochyboval, to že někomu přeješ pobyt v koncentračním táboře je celkem jasný důkaz.

        • Princip kolektivní viny se jako pověstná červená nit táhne dějinami
          evropských států a je pevně zakotven jako základní prvek evropské
          civilizace.

          Jsi protestant? Táhni! (Respektive Chcípni!)

          Jsi papeženec? Jsi Žid? Jsi Čech? Jsi Němec? Jsi Francouz? Jsi Angličan? Jsi fašista?

          Jsi komunista?

          Odporuje
          to jedné významné části křesťanské morálky, zatímco je to v souladu s
          její druhou částí - záleží na zvolené kapitole v Bibli. Je to s dnešní multikulti politicky korektní morálkou v rozporu, ale vymazat to nelze.

          Cituji:"U tebe se to dá pro jednou omluvit nízkou inteligencí, nedostatečným
          vzděláním a neinformovaností, ale ať už se to neopakuje! Teď si o tom
          utíkej něco nastudovat šmudlo."

          Souhlasím, utíkej.
        • Pogromy?Co kroutíte historii?Jinak v rodině 4 oběti ,dodnes nevíme kde jsou ale u dvou se podařilo vypátrat -Osvětim.Taky mi tady můžeš ty zasrane tvrdit že žijou v Argentině jako většina německých zločinců kteří se s ck Vatikán dostali do jižní Ameriky.Ty budeš ty zassranej fašoune někomu rozkazovat at se to neopakuje šmudlo.Měli by tě pověsit za vlastizradu a propagaci fašismu.
          • ObcanHavel
            a jsi si jistý, že tvé rodinné příslušníky zabil někdo ze sudetských civilů, kteří byli později odsunuti? nelze přece uvalovat kolektivní vinu jen proto, že se někdo narodil na špatném místě a neprovinil se ničim jiným, člověk si přece nemůže vybrat, kde se narodí, být němec samo o sobě není zločin, přesto se k nim po válce naši tak chovali
            • Být česklý vlastenec byl zločin a jestli to nevíte tak v Německé říši té doby byli Češi a Moravané  druhým nejpopravovanějším etnikem a stačilo podezření že schvalujete atentát na Heydricha a jela celá rodina na vyhlazení,včetně dětí.Tím prvním byli samotní Němci kteří se stavěli proti fašismu a podotýkám nemusíte to uznávat ,ale po tom co se provalilo co se dělo v SSSR se nedivte ani vojákům Rudé armády,podívejte se do Osvětimi,Treblinky a pod. a pochopíte.Bohužel jak říkám historie se začala kroutit a ještě ani 2 sv.válka neskončila,viz.operace paperclip.To že si pak komunisti přivlasnili odboj je věc druhá.Co se týče dějin tak nejsmutnější kapitola 2.války proběhla pak v zemí bývalé Jugoslávie kde se vše opět překroutilo. v zájmu politiky a zrovna zde se opět ukázalo jak může být zahraniční politika Německa slepá.To je stále stejné on by ani ten Lenin bez peněz z Němec nebyl"věčný"ale to už je jiná historie.
  • Tak jsem chtěl napsat příspěvek, ale prý "nebylo možné odeslat příspěvek". Tady Ústavou zaručená svoboda projevu podle Tiscali. 😯
    • Opět se, jak je vaším zvykem, mýlíte.

      Svoboda projevu je Ústavou zaručena ve smyslu beztrestnosti - nemůžete být trestně stíhán pouze za projev. (Teoreticky, záleží na projevu.)

      Možnost projevu ve veřejnoprávním a zejména v soukromém prostoru (médiu) je plně závislá na přání správce nebo majitele a nemá s Vámi uváděnou Ústavní zárukou nic společného.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit