Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To se mi jen zdá!
    Cituji z článku:
    "Když už se mají díky luxusnímu bruselskému postu doživotně obohatit, tak ať se také TROCHU snaží." ???

    Kdyby se pracující jen TROCHU snažili, asi by chodili domů s prázdnou kapsou.
  • Vážená paní Holušová, pokud budete psát kriticky k ověřeným kauzám a jiným věcem, možná to bude v tomto Absurdistámu užitečné. Pokud však píšete na této nepravdivé úrovni o nové ministryni, tak to je hodně nízká ubohost. I kdybych připustil, že ji mohu přirovnat k nějaké menšině, tak bych zvážil, zda ti, kteří odpovídají Vašemu vkusu, jsou těmi správnými. Škoda, že nějakého takového ministra nejmenujete, abychom si mohli udělat představu o Vašem vkusu. Odpovědný novinář by vyčkal aspoň ten měsíc, co nová ministryně učiní a jak se bude chovat. Dle obsahu Vašeho článku bych byl rád, kdybych se již s Vašimi výlevy nemusel nikde setkat. Je to trapné!
  • Paní Hališová, snažíte se psát o všem možném, aniž byste o tom něco věděla a jenom fabulujete a snažíte se zvýšit čtenost Vašich článků tím, že upadáte na dno novinářského řemesla. Proč neměříte tak svérázným metrem vzhled našich mužských politiků a navážíte se jen do ženy? Proč se snažíte vyvolat závist lidí,že píšete o "luxusním živobytí" a "doživotním obohacení"? Víte, jak vysokou daní je plat komisaře zdaněn? Očividně nevíte. Byla jste aspoň někdy v jediné evropské instituci, aby jste viděla na vlastní oči, to co Vy nazýváte luxus? Byla jste někdy svědkem toho, jak probíhá grilování v Evropském parlamentu? Určitě ne, soudě podle Vašeho komentáře. Ráda bych viděla, jak byste si v takové situaci počínala Vy. To by si pak na Vás jistě rád nějaký Váš kolega-novinář s potěšením smlsnul. Podle Vaší logiky každý, kdo bere plat za svoji práci se obohacuje. Takže i Vy. Prosím, přemýšlejte aspoň, když chcete být novinářkou! Tohle si my, čtenáři nezasloužíme! *9*
  • Čím by se živili uvozhření redaktůrci a politologové, kdyby nebylo čecháčovské partajokracie a kleptokracie ???

    V Česku není a ani nemůže být ani jediná autentická tradiční politická strana - jen Potěmkinova vesnice "standardní" Klauzemanovy prognosťácké vylhané "demokracie", složené ze sulcovitých nesoudržných tlup levorukých žvanilů, parazitů a zlatokopů s těmi nejpřízemnějšími motivy, stran a straniček vzniklých na troskách KSČ z jejich bývalých členů nebo jejich potomků. Nešťastní bývalí „pracující“ se drží zoufale těchto trosek jako trosečníci do sebe zhroucené parodie Titanicu. ODS i ČSSD nepřežijí své podvodné, šarlatánské a falešné "zakladatele" a nebude to žádná škoda. Tuto zdánlivě bezvýchodnou situaci lze výhodně využít pro vznik autentické, občanskoprávní politiky, založené na důsledné osobní odpovědnosti jak voliče, tak zastupitele, na zákonné bázi občanského zákoníku - nikoli na vylhaném "veřejném právu".
    Blíže viz odkaz na konci příspěvku.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Většina těchto žen které se tlačí do politiky jsou jen sprosté zlatokopky, které na sebe chtějí upozornit i za cenu nesmyslných výroků, rozhodnutí a skandálů. Zatím bohužel marně hledám ženu, která by byla přínosem pro českou politiku a občany této země.
  • úřednici se vzhledem transvestity, - toto je zcela sprostá, sexistická nevěcná a nakonec i nepravdivá poznámka. Pročpak autoři nehodnotí tristní zjevy našich politiků mužů? *16* *16*
  • Já z ní strach nemám, mně je z ní jedině špatně
  • od autorky je odvážné nazvat někoho "úřednici se vzhledem transvestity" když sama nevypadá zrovna jako miss Ukrajiny (Krymu?) viz její profil na https://plus.google.com/110145348021497605969/photos
    • ono je úplně jedno, jak kdo vypadá, ale co říká, pokud samozřejmě se neúčastní nějaké popfidérní soutěže. Pokud Tiscali tak rádo blokuje, mělo by zablokovat autora tohoto článku - jeho článek je nevhodný a hrumě urážlivý
    • Dávám Vám plně za pravdu Holušová děs a hrůza nechápu proč kritizuje druhé
  • Tu buď vytáhli z rybníka nebo z popelnice.
    • Ošklivá je skutečně jak noc, ale to není důležité, hlavně když bude poslušná.
      • dejte sem svou fotku, krasavče
  • Celé ANO je nebezpečné. Podnikatelská mafie překabátěných kariéristů se přisála
    na státní pokladnu a hromadně skupuje tisk i rádia.
    Zneužívají nespokojenosti lidí. Přidají jim pár korunek a zatím si pojistí miliardy
    ze státních zdrojů i EU fondů. Proto může Babiš okázale dávat plat na charitu
    - vrátí se mu totiž zpět i s tučnými úroky.

    Koho by to v roce 89 napadlo že zde kariéristé s rudou knížkou budou vesele běhat
    a smát se nám do tváře. Pořád kradou a hrabou. Jen v moderním podnikatelském obleku.
    Důsledek listopadového podvodu kdy starým kádrům zůstala ekonomická moc.
    • a co jiného dělali ti dosavadní?
    • Plný souhlas
    • ...a co jste dělal pro to aby se od toho roku 89 stále nekradlo a určitě i od toho roku nadáváte,že je vše špatně a tak mi to připadá,že jste pěkně kovanej soudruh. Kupředu levá.... a nějak dožijete.
      • asi začal ui sebe a sám nekrade - měl byste si z něj vzít příklad

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit