Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I špatná reklama je reklama :-) . Důležitý je lidi zaujmout. Pak už musí přijít na řadu další kroky. Já bych taky chtěla udělat na svoji firmu reklamu, ale nevím, jak to uchopit, tak mám zatím udělaných pár PR článků a uvidíme, co se teď bude dít dál :-) .

  • dzixy

    To si jeden "umělěc" smyslel, že si udělá z lidiček srandu. No a povedlo se mu. Ještě že se našel jeden normální člověk, který věděl, co s banánem a slupl jej. Zřejmě s chutí, protože byl již dost vyzrálý.😇

    • Jaký normální člověk? V článku je psáno, že to bylo domluvené.

      Něco jako Bendik s posypáním moukou.

  • Tak nějak mi ten vydražený banán připomněl scénu z filmu "Vesničko má středisková" 

     "lidi nevědí co s prachama. Von si řekne, mám barák, auto, chatu.....Co nemám...? Hrobku....!"

  • Je to podle známé písničky:

    "Já mám sedm banánů

    a ony nejdou do páru

    a ne a ne a ne..."

  • Vyprat peníze z jakékoliv nezákoné činosti či předat nedohledatelný úplatek to je dnešní moderní umění! Páč každý politk může být umělcem či dostat "umělecké dílo" na BBC byl o tom i pořad jak světové nejprestižnější moderní galarie přeprodávají díla "umělců" díla za milióny která pak leží v kontejnerech, v trezorech a aniž by se hnuli z místa mění majitele po celém světě jak na běžícím páse... To je umění předávat úplatky bez rizika😂

  • Současné umění ve své většině paběrkuje, prožíváme další historickou etapu, kdy převažovalo dekadentní umění nebo takéumění či "umění". Typickým představitelem dekadentního umění je jakýsi přiopilý výtvarník Černý, který proslul růžovým tankem či tureckými záchodky, které měly vyjadřovat postavení Bulharska v evropské rodině národů. Titáni umění již dávno vymřeli a tak se daří uměleckým hochštaplerům, ba i populární hudba má svá nejlepší léta za sebou. Sofistikované umění propojené s marketingovými a zejména privátními či partikulárními zájmy nachází své pole působnosti na politické scéně. Stačí si vzpomenout třeba na podvodný marketingově-politický projekt politického hochštaplera Kalouska v podobě TOP 09. Čeští gauneři prosluli svojí morální flexibilitou a inovativními schopnostmi v umění podvádět. O jejich vynalézavosti svědčí solární tunel či církevní tunel, jenž je z propagandistických důvodů eufemisticky nazýván "církevní restituce". Prostě skutečné umění čelí tlaku novodobých barbarů a tak se v degenerované podobě přelévá do politiky a dalších netradičních oblastí a dál degeneruje.

    • Hey, boy, vy jste posedlej nebo co... Muzete reagovat aspon na jeden status aniz byste do do toho cpal TOPku, Kalouska a kdesi cosi?

      • Přesně takto já reaguji na příspěvky o čemkoliv, kam vždy někteří dokáží napasovat Babiše nebo Okamuru. Ale stejně si nedají říct.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit